176775

-
Ja, PS3-hoz biztos nem lesz. De én kész vagyok megbarátkozni az új paddal is. :) Kinézetre nem rossz, csak a használhatóságával kapcsolatban vannak kételyeim. -
Gyártani lehet hogy nem fogják, de attól még lehet egy csatlakozója...
Persze ez csak feltételezés, de jó lenne. -
jah, most olvasom hogy csak penzbuntetest kaptak
link
de minden game utan ami hasznalja %ot kell fizetniuk szal a lenyeg a lenyeg nem fogjak kihozni ps3hoz:) -
Ahhoz képest még vígan gyártják a PS2-höz és ahogy elnézem, még egy darabig gyártani is fogják. -
ds2 lenne az egyertelmu csak az a gaz hogy megnyerte ellenuk a pert a ceg akitol loptak:( es benne volt a vegzesben hogy nem gyarthatnak tobb DS controllert... szal az sajnos tuti nem lesz -
A Sony bemutatón a DS2 kontrollerrel nyomták, az is lehet, hogy csatlakoztatható, csak a fotókon nem látszik a helye... -
ronda. ehez nem kell varni semmit hogy rajojj. meg vers-nek se tetszik es ez mar jelenthet valamit :D -
Vegas #89 jah épp ez az, lefikáztok mindent, de fingotok nincs róla h mien lesz.. -
meg lehet h még változni fog...... -
szerintem nem kene ennyire temetni a PS3 kontroller-et! lehet hogy egy kicsit furcsa, de lehet hogy tokeletes a fogasa! -
"- xbox360 kontroller"
Fenéket, DS2 kontroller. -
hat jah. a tokeletes konzol az ugy lenne hogy:
- ps3 alapgep
- xbox360 kontroller
- nintendo fele visszafele kompatibilitas
- xbox-live fele service -
Vegas #84 mondta valaki h baj?
Bejössz ide egy XBOX 360-as logoval azt tevagy a császár.. -
Vers #83 szerinted miért? gondolkodj picit majd rájössz... -
Zozo76 #82 Egyepkent azt hitem hogy a Sony konzervativabb lesz. A gep formara meg elmenne, de a kontroller, az valami katasztrofa. -
Zozo76 #81 Mi a tokomert baj az hogy le lehet cserelni az elolapot? Ha nem tetszik hogy lehet akkor nem csereled le. Ennyi! -
mer h*lye vagy... -
Microcosmos #79 Na ezt a konzolt már most dobnám a süllyesztőbe. -
Vegas #78 lol!
Mégtöbb előlap?? :D -
"CSerélhető előlap..hm, kell ennél több?"
Háát, nem ártana... :)) -
Vegas #76 Hi!
Rászántam magam hogy megnézek róla egy kis videot..
Hát ez elképesztő..bazz mennyi mindent fog tudni..CSerélhető előlap..hm, kell ennél több? :D
Már csak az árára vagyok kiváncsi. -
Játékdemot honnan szerezzek?:D
A lemezek ha elkeszulnek ingyen lesznek.
Semmi extrara nem kell szamitani, HTML felulete sem lsz, csak mappakba szepen elrendezve a vidijok, meg amit azokrol tudni kell szep szines szagos Word doksiba leirva kepekkel.:) -
Ilyen lemezek engemet érdekelnének, meg játékdemók olcsón.... -
Mindent lehet. Jo otlet. Meg beszelunk majd rola. When the time comes.... :P -
Cheapboy nem tarsulunk? :D
En sokat jarok EU-ban, behozom, ti pedig eladjatok?
-
Biztos. Emiatt felek, hogy kitorolhetjuk a fenekunket a hivatalos arral... alaposan fel fogjak majd nyomni... a piac mar csak ilyen kegyetlen dolog... -
Szeptembertol, oktobertol szerintem. Addig is majd osztom az E3 DVDimet, amit most vazoltam fel a PCs jatekoknak... topicban:) Szerintem jo otlet, kevesen erik el az Insideres cuccokat idehaza. -
Előrendelést mikor vesztek fel? =) -
Remelem EU-ban lehet is majd kapni, biztos hianycikk lesz. -
Elvileg 10 nappal az amerikai utan. Ami November 25e lenne... de az amcsi megjelenes sem 100%.:) -
Nem tudjatok mikor lesz az X360 EU premier? -
A Halo 2 mar inkabb:) De most minden kiforrottabb, tamogatottabb lesz. S tobb ilyen cim fog erkezni... -
Dehogyis.... -
99% hogy a gepet tudasat meg vidijokat igen, illetve beszelnek a gep alkotasa mogott meghuzodo eszmekrol... illetve az Online reszrol is ha jol emlekszem lesz szo... elegge kemeny Nintendo Communityt akarnak, meghozza ingyér. Internetezesi lehetoseggel, demo letoltogetess stbk, mint az X360nal. -
Mert az uj is, azert tunik olyannak:).
Majd fogja hozni, nem hajtja a tatar:) -
oni021 #61 Online fps? A Halo is az nem? -
Koszi amugy. Olyan, mintha uj lenne. 
Meg nem vitte? (3 nappal kesobb vettem fel,mint jott; mert nem voltam itthon) -
Ha ramhallgatsz veszel 200 ert egy jo notebookot+konzol. (en is eladtam az alairasomban levo szornyszulottet/mikor vettem meg anak szamitott
)
-
Nem feledkezünk meg, de hát még azt sem tudni, hogy bemutatják-e egyáltalán. -

Csak egyet kerek, ne feledkezzunk meg a nagy es hatalmas, Mighty N-rol:P