xbox.jpg
 • deep
  #334
  Na megvolt az első együtt töltött délutánom az XBOX360-nal.

  Belépve a helyiségbe épp a Kameo-val játszottak HD TV-n. Első pillantásra szembeötlőek voltak a gyönyörű, elképesztő színek.Erről gondolom a SAMSUNG HDTV is tehet:) Hihetetlen a színvilág. A másik pedig a tűéles kontrasztok. Elmosottságot sehol, vagy nagyon elvétve lehet tapasztalni. Magával a játékkal kb fél órát játszottam, és már ezalatt is lejött ahogy rengeteg ötlet van benne és fantázia.

  A másik játék természetesen a PGR3 volt. 720p-ben impresszíven néz ki, szerencsére sehol nem tapasztalni semmilyen döccenést, biztosra veszem, hogy nem 30 frame-el megy, hanem sokkal többel, tükörsima a képfrissítés. Direkt megnéztünk egy visszajátszást maximális számú 8db. autóval.A startnál valóban megdöccent, mert együtt volt a képen a sok-sok millió polygon, de utána ugyanolyan gyors volt, mint az élő játék. A carrier mód garázsába is benéztünk, vettünk egy autót.Na ami ott történt, attól egyetemesen beszartunk. Ott valami hihetetlen látvány tárult a szemünk elé, ki akart gurulni a kocsi a képernyőről. KEGYETLEN! Mintha frissen renderelődött volna 3ds max-ban, csak épp realtime...

  A Perfect Dark Zero következett.Grafikailag nem ütött ki, szép, persze hogy szép, így is szebb, mint bármi.De talán ezen a játékon látszik meg leginkább garfikailag az, hogy nyitócím. A játékmenet jól ki van találva, de konzolon nem szeretek annyira fps-t játszani.Azért összességében pozitív:)

  Pár percre még beraktuk az NBA 06-ot is. Én már a töltőképernyő alatt bevizeltem, lehet ugyanis egy emberkével garázdálkodni a pályán, zsákolgatni ilyesmi.De előtte gondoskodnak róla, hogy kicsorogjon a nyál a szánkból, ahogy bemutatják a játékost, hihetetlen hangulat. Ezt persze itt páran EA BROÁF-nak nevezné, sebaj, nekem iszonyúan tetszik:D Instant play-re nyomtam, az irányítást teljes egészében a gépre hagytam, mi csak a látványt élveztük, amiből kijut rendesen. Az első pillanatban a szobában tartózkodó 5 játékok terén igen jártas ember kórusban hörgött és fulladozott a látványtól, túlharsogva a többmilliós értékű hangrendszert.Iszonyat kidolgozottság jellemzi a játékosokat és kegyetlen mennyiségű anti aliasing. Mustsee...

  Utoljára még belenéztünk a Most Wanted-be is, ami viszont gázos volt, szaggatott, meg minden, de mondták is, hogy tökre nem volt idejük a fejlesztőknek a 360 port-al foglalkozni, ki se akarták adni, aztán mégis.Kár volt.

  Nagyjából ennyi. Csoportos hörgések és ordibálások közepedte vetettük tehát magunkat az új érába. Az eddig látott videók, képek 0.00000001 %-ban se adják vissza az élő látványt! Aki megnézi mindezt és ezek után azt állítja, hogy nem kell nextgen és nem kell még HD éra, az elmehet kapálni. Egyszerűen mindenkinek látni kell!