Egész nap rágjátok itt a gumicsontot. Ez a warez dolog mindig csak vitához vezet. Mi értelme? Aki megteheti vesz eredeti játékot, aki meg nem az letölti valahonnan. Az meg hogy egymást mínősititek szomorú. Kíváncsi lennék meow, hogy szerinted mit takar a te értelmezésed szerint a szittyamagyar? Amúgy meg igen is elvárnám egy 17000 Ft-os játéktól, hogy legalább megyar felírat legyen rajta, már ha ők elvárják, hogy megvegyem. Leírtam már néhányszor, de megteszem újból : Családos ember lévén vettem a legnagyobb fiamnak is gépet HDTV-t. A warez ellenesek szerint akkor mindjárt a megjelenés napján két játékot kellene vennem uszkve 35 ezer forintért. A magyar bérekről pedig egy szót se! Nem tudom mennyire vagytok jelen a live-on, de a warez nem magyar sajátosság. Sokan vannak akik megtehetnék, de mégsem veszik meg a játékot. Ezek között van kanadai, amerikai, ausztráliai. Mert miről is van szó? Ha valamit megkapok 10 forintért, miért adjak érte százat? Ez kedves barátaim a színtiszta piacgazdaság. Ezt akarták a nagy multinacionális cégek, csak az internet konkurrenciát jelent nekik. Ez ellen harcolnak karöltve az ún. jogvédő szervezetekkel, akik szintén tőlük kapják az apanázst.