176881
banner
  • FoToS
    Mediarange
  • tejföl
    Verbatim, Ricoh. De a legjobbak az erdetiek!
  • Forza Italia
    Srácok milyen dvd vegyek? Ami jó az Xbox360-hoz. Melyikek a legjobak?
  • cenobite
    Használtan jön. 11k volt.
  • tejföl
    Én kb. egy hónapja vettem überkonzolnál használtan 12500-ért, most csak új van náluk 16000-ért. De ha ellátogatsz a gamer365-re ott találsz barátságos áron.
  • Zsoltika 007
    Hol? Mennyiért?
  • cenobite
    Üdv a Klubban! :D
    GOW tényleg faja, én is most rendeltem meg.
  • Scotty99
    Megint egy kérdés. Szerintetek mi lehet a gond: Crackdownt akarok kiírni (region free, az áll az infoban), Clone CD 5.3.0.1-el, és 49% körül megáll az írás, hibát ír ki. Nem tudjátok mi lehet a gond? Szeretnék még ma nyomulni vele, de már 2 DVD-vel ugyanezt csinálta...A program lehet érte a felelős, vagy szerintetek mi?
  • tejföl
    Vagy fizetsz, vagy elfelejted a live-ot. Valószínűleg már negyedik alkalommal kreáltál új profilt, régebben is ennyi volt a maximum. Azért számomra fura, hogy minden ingyen kéne. Nem elég, hogy a warezolt játékot tolhatod a live-on, még azért sem akarsz fizetni, ami pedig mindössze egy eredeti játék ára egy évre. Miért nem reklamálsz, hogy nem adják ingyen a gépet???
  • CSOCSO
    ugralj sokat es lodd lodd lodd lodd.
  • Gabe18
    Ez bizony igy van...
    Azért annyira nem rossz,de valahogy ezek az arányok nem a legjobbak.
  • ThugEdge
    ne is törődj vele,nálam a lp úgy megy,hogy végig szaladok a pályán pár perc alatt,mert olyan rövidek,azt a bossnál meg ülök 3 napot mire sikerül,na így aztán mióta megvan most tartok a 10-nél és közben kipörgettem 2 másik gémet, rohadtúl elcseszték részemről ezt a gémet
  • torrente
    Na jó, de azt elfelejtetted belekalkulálni, hogy k..aszott béna vagyok!
  • Kaplan
    Immáron én is X360 tulaj lettem :) Jajj skacok nem rossz ez a Gears Of War .-
  • sztomy69
    Lőni kell oszt kész, annyira nem nagy ördöngőség, be a robotba, lövöd fucc =D
  • torrente
    A Lost Planet 4. főellenségét ogy kell leigázni? Ez egy darázsszerű lény. Körbe-körbe röpköd, aztán ha elérek egy sebzési pontot, elkezd agresszívoskodni. Azzal a béna lézerrel meg nem tudok jól célozni.
  • rambuu
    Jee meglett a Crackdown!!
  • KADARKA
    Vannak.Csak nem olyan egyszerű megoldani.
  • guardian hero
    Az ISS meg a Pro Evo nem ugyanaz.
  • Zsoltika 007
    Azért az F1 challenge 99-02 erre pöttyet ráver. De amúgy tényleg így van.
  • SkunkliX
    de nem mondom simán lehet jobb a másik de azt még nem ismerem
  • SkunkliX
    EA játékokban sztem pont az a jó hogy arcadosak. nincs annyira mélyen belenyúlva a valós sportba. nem bizti hogy az a jó ha edzés elején le kell futni 10 kört a pálya körül , meg beállítom hogy mire mennyit gyúrok , meg bonyolult managment mód. EA = egyxű , élvezhető , látványos
  • cenobite
    Pro Evo rulz!!! :)
  • Röfikapitány
    Nem értek egyet:) A fifa sorozat messze elbujhat ez mögött!Ég és föld!Itt rajtad mulik honnan rugsz gólt nem ugy mint ott a sablon golók kicsit unalmasak már!Fifa mindig is gagyi volt számomra!
    Amúgy az iss soccer másnéven Winning Eleven: Pro Evolution Soccer a legjobb focis progi husszú évek óta!Próbáld ki sztem!
  • SkunkliX
    nem nagyon hallottam én sem az iss ről viszont pc-n az volt a tapasztalatom hogy azok a focis játékok amiken nem volt ott a dobozon az EA logo nem volt azt igazi.
  • Zsoltika 007
    Az utolső lehetőség :)
  • Röfikapitány
    Sztem csak te:)
    Iss az egy focis játék ha nem ismered akkor vagy a marsról jöttél vagy nem vagy nagy játékos vagy ro.adtúl nem érdekel a foci:)
  • Zsoltika 007
    "csak iss-ni szoktam livon" Ez mit jelent? Vagy csak én nem értem?
  • Röfikapitány
    Köszi de nem :) csak iss-ni szoktam livon csak azért meg nem fogok előfizetni!Multkor is sz.rakodott aztán sikerált!MAjd megoldom!Csáó!
  • Csacsi
    Én úgy tudom, hogy most már nem működik ez az újra regisztrálás. Illetve volt olyan is, akinél működött egy ideig, aztán volt akinél nem. És van olyan akinek még most is működik. Ennyi volt az ingyen goldod. Fizess elő, vagy maradj a Silvernél.
  • Röfikapitány
    Helo!Már irtam régebben hogy 2 nickem van a boxon egy fix és a másikat havona törlöm a live miatt!Eddig ment is , de most nem akaródzik lehet elcseszek valamit (bár kétlemelég sokszor csináltam már)
    Másnak is van gondja a havi ujrareggel?VAn már rá valami megoldás hogy ne keljen (aki most azzal fárasztana hogy van ha előfizetek az ne is fárassza magát köszi)Köszi elörre is!
  • rambuu
    Háj a először jól megkopasztják a PCs tulajokat utánna meg majd ha már mindenki jól "adakozott" akkor majd kiadják Konzolokra is. REMÉLEM!!
    De ha meg nem akkor sem sírok mivel apámnak attól még lessz fejlesztve a gépe, és majd azon játszom a PC exkluzívokat.
  • Gabe18
    Ez szerintem is több mint valószinű.Most még mindenki vegye meg a pc-s alkatrészeket sokért,hisz csak ott lesz Crysis,ahhoz meg erőmü nem fog ártani.Ha az majd lecseng akkor már nem lesz probléma.
    Ki van ez találva...
  • Scotty99
    Erre nincs bizonyíték, csak az én elvetemült, fantáziadús elmémben. De szerintem ki fogják adni idővel, mivel elég jól jövedelmezne nekik. Szerintem. De ahogy a vak is mondta, majd meglátjuk.
  • Zsoltika 007
    Link?
  • Scotty99
    Nem maradunk ki a jóból, lesz itt még Crysis is
  • KILLER2
    Meg én is.
  • rambuu
    Ja ja ennek én is örülök!!
  • VanPersie
    már nem azért de 250 giga az rengeteg...
    bazz nekem 1 gigás korláttal volt netem...
    loooool
  • teddymac
    Gyerekek... nem ez a lényeg !!!!
    HANEM : ENEMY TERRITORY QUAKE WARS XBOX 360.-ON !!!!!!

QUAKE WARS