176880
banner
  • xbox attilaK
    több fórumon azt írják, hogy ilyenkor egy javított konzolt adnak helyette. Ezt addig adják ide amíg javítják a sajátom, vagy ez egy cseregép és jó az neked paré elven működik?
  • Olcsi2
    Egybol hivjad a MS Supportot. Egy-masfel het mulva kapsz uj gepet... Meg veletlenul se hagyd, hogy a bolt, ahol vetted esetleg belenyuljon vagy hasonlok!!!! A hibad sajnos nem egyedi eset, az oszi update csinalt hasonlot eleg sok gepnel, bar ezt azutan nem sokkal allitolag kijavitottak egy masik patch-el.
  • CSOCSO
    ez poenos volt de semmi tobb.

pont ma gondolkoztam el hogy ez a konzol valahogy nem fps ezesre lett kitalalva.. foleg nem online.

gears of war is olyan lassunak tunik.. hat meg az uj graw2 online demo. mintha 0.25 masodperces lagja lenne az egesznek.. ezenkivul grafikailag szep szep de egy ket robbanasnal akadozik a jatek mint a szar... remelem a full jatekban vmennyira javitjak.

az iranyitas is eleg fika sajna..
    es ezenkivul ma ket szerveren jatszottam es nons top dobogos voltam 12 es szervereken. szal nem en vagyok a bena.
    szvsz ha fasza fps-t akarok akkor fel kell ujra tennem a bf2-t...
  • CSOCSO
    mukodnie kell PAL os gepen. patched meg minden..sajna az ntsc gepemen nem fog menni:((((((((((
  • totyi
    ok.köszi és neked is sacano a válaszokat.csak még az lenne a kérdésem,hogy ki van flashelve a gép és ha rá nyomok az updatera akkor nem fogja szét cseszni a gépet?
  • ThugEdge
    oké az rendben de én kimondottan erre a xbox1-es updatere gondolok
  • sacano1
    szia szerintem bisztos nem pár napja aktiváltam a live-ot azota minden gémnél updatel és semi bajom azota sem a gépel!!!!!!!
  • ThugEdge
    hali
    valaki megmondaná-esetleg legjobb lenne,ha tapasztalatból-hogy ha leszedem azt a backwardos updatet,az okozhat-e kellemetlenséget a flashelésnek?
  • sacano1
    akor vedd elö a garancia papirt ott rajta van a szerviz cim! vagy vidd vissza ahol vetted. ha egyiksem akkor http://x-media.xel.hu/news.php keresd wadarrt szinte mindent életrekeltt.
  • teddymac
    Battlefield :Bad Campany

• xbox attilaK
    a játék szintén eredeti
  • xbox attilaK
    nincsen, gyári minden és még szerencsére novemberi vásárlás így garos is
  • sacano1
    gyári a gém? nincs flesselve a gép?
  • xbox attilaK
    hali!!! egy kérdés. Nekem is a három piros világít. Mi volt a baj és hol csináltattad meg?
  • xbox attilaK
    Megvettem a Crackdown játékot, valamit updatelt a lemezről azóta meghalt a box. 10 indításból 1x elindúl. Legtöbbször a 3 piros led világít. Ha netalán-tán elindúl a game akkor mindig megfagy játék közben. Minden játék a Gear of War is. Mi a fészkes fenéért? Holnap hívom a microsoft szervízt
  • sacano1
    nyugodtan nyomd meg az update gombot különben nem fosz játszani
  • Jak16
    Updateet igen, mindig engedhetetd !!!!! nem lesz semmi baja tőle.
  • totyi
    most lett kész a gépem,három piros ledes volt,de most az a gondom vele hogy nem indulnak a játékok,mert állandoan updatelni akar és nem tudom hogy rá merejek-e nyomni.mert most van három honap gari a gépen,és tartok töle hogy valami gond lesz.van esetleg valakinek tipje hogy mit csináljak vele.
  • Olcsi2
    Premium termeszetesen... ;)
  • kisaba
    De Olcsi gondolom ami neked van, az Core Pack nem?
  • klastrom
    Ezt teszteete má vki?:

Bullet_Witch_PAL_XBOX360-SPARE
  • klastrom
    Van még meghívó torrentleecre
  • Olcsi2
    Elirtam, nem Medias, hanem Elektroworld-os... Es igen, a garival egeszen addig nem szivhatod meg, mig a gep szuz. Az MS korrekt es gyors, ha barmi is tortenik.
  • Olcsi2
    Nekem meg mindig van egy vadiuj masinam PGR3-al 75ert.... ;) Csak a kontrolleret hasznaltam az egyik Marvel Ultimate Alliance achievement kilockolasahoz.

Nem rossz ajanlat egyebkent a Media-s sem. Talan csak, ha flesselni is akarsz, akkor eri meg esetleg valamelyik kisebb boltot (konzolstudio, konzolium) probalni. Ha jol emlexem, egyik-masik a butykoteszes utan allitolag vallal valamilyen szintu garanciat is.
  • guardian hero
    Szerintem gari szempontjából kb. mindegy, hogy hol veszed, mert a garanciális ügyeket közvetlenül a Microsoft intézi.
  • kisaba
    Helló!

Xbox 360 vásárlását tervezem. Elektroworldben láttam egy jó ajánlatot: PP + GoW 99-ért. Mennyire éri meg ott venni boxot? Garival nem lehet megszivni? Vagy tudtok ajánlani egy-két jó boltot, ahol rendesek ilyen szempontból?
  • xboxer
    hello

Most hülyülsz vagy ténleg ilyen láma vagy hogy nem látod,hogy ez egy összevágott kamu video?
  • Attila 007
    Én úgy vagyok vele hogy a régi boxot is kb évente cserélgettem, és nemkell olyan sokat ráfizetni hogy az "amortizációs díjat" ne érné meg egy új, ez ugye kb 25-35 ezer forint, ha most aztvesszük egy PC re mennyit költünk évente ha nincs box amin játszhatunk akkor ez a költség elenyésző. Ner kezdjen senki cseszegetni hogy ez sznobság vagy akármi ilyen hülyeség ilyen vagyok és nekem igy jó és felvállalom, SIEG
  • MoLc
    Fizika,hülnek le a cuccok :D
  • ThugEdge
    okés köszi,mondjuk erre már régebben is figyelmes lettem,de gondoltam má csak végre bátorkodom megkérdezni

és akkor még vmi mi a picsa az,hogy pal ms25??a pal az adja magát,de mi a másik???mediatek samsung?vagy ilyen nincs???mi az?
  • patrik16
    nekem is zörög játék után.
    egyszer feküdtem le game után és ugy megilyedtem amikor reccsent egyet.
  • Kaplan
    thx a segítséget.
  • Ioles
    Ok, köszi hogy biztattok, és ennek meg is lesz az eredménye, veszek :), de max év vége felé, akkor gyűlik össze a pénzem, meg már korábban említettem, akkor lesz normális TV-nk.(most ne ugorjon senki nekem hogy csak HDTV-n a jó, meg minden, nem azért mondtam, csak egy 20 éves 51cm-esen csak nem fogok játszani)
    Vegyél nyugodtan a többségnek -köztük nekem is- tökéletesen üzemel. Biztosabb mint egy pc, abszolút nem instabil.
    Amúgy meg ha baja lenne még mindig ott a gari.
  • FoToS
    Nekem is megy a gép,de vegyél hozzá valami plusz hütést.Hidd el megéri!
  • FoToS
    Nekem is megy a gép,de vegyél hozzá valami plusz hütést.Hidd el megéri!
  • Ioles
    éb bége = év vége
  • Ioles
    Köszi, ez megnyugtató:), de tényleg. Egyszer én is veszek az tuti, éb bége felé lesz HDTV-nk, majd akkor vezsek X-et is, addig meg kibírja a PC.
  • Röfikapitány
    ÉN már nyuzom egy idelye , most már HD-ba és lekopogom semmi baja gyönyörűen muzsikál!Pedig nincs kímélve!(rettenet sokat megy egyhuzamba)
    Én csak ajánlani tudom!Szuper!Üdv!
  • FoToS
    Jaja ma kicsit betettem a gatyába (majdnem) Van egy plusz hütés a gépen nem az amelyikbe állitani kell a gépet,hanem amit a seggére kell tenni.
    Este szuperül megy ok minden reggel jövök beapcsolom és olyan hangja volt mitha szét akart volna esni a tipikus ventillátor hang mikor be akarja adni az unalmast :(

Mi ilyenkor a teendő? Kinyitni ablak és jó messzire eldobni?