176882
banner
  • Csacsi
    már volt lejjebb nem is egyszer.
  • zsolt2800
    Valaki légyszives linkeljen be valaki egy listát,hogy mik jelenek meg a közeljövöben.Köszi
  • rambuu
    ÁÁÁÁÁÁ valaki egy szaros VGA kábelt szerezzen már nekem!! És küldje el
  • Csacsi
    Ő konkrétan időhiány miatt adja el. Mármint a haverom. Nincs ideje játszani. És ahhoz hogy porsodjon többet ér. Így eladja.
  • Zsoltika 007
    Nem erre számítottak, esetleg megbánták, kell a lé stb
  • Gábor
    Miért van az,hogy boldognak tűnő tulajok 2-3 hónap elteltével eladogatják a gépeket?
  • Senkkik
    most írták hogy ne hirdess!
    olvass már picit vissza!
  • matiszG
    360-hoz vinyó+rádiós joy karcmentesek,használatlanok eladó!ár:30.000,-ft.Csak együtt.
  • Zsoltika 007
    Leadtam a házigazda jogom innen. Nem érdekel mi van itt. Csak benézegetek meg segítek ahol tudok.
  • Csacsi
    Oké...bocsi, ha gondolod töröld. Csak gondoltam elfér.
  • Zsoltika 007
    Odafent apróhirdetés gomb. Az adminok előszeretettel bannolnak a fórumban történő hirdetésekért.
  • ThugEdge
    hát igen csak jó lenne ha jönne 360ra is,én pc-n nyomtam,zseniális volt
  • Csacsi
    Haverom eladná Xbox360-át. Flashelt, 2 hónapos, 2 eredeti, és 6 írott játékkal. minden gyári tartozék...stb...stb...stb.. irányár 100.000 Ft.
  • guardian hero
    Ősszel várható szerintem. Hivatalos infó persze nincs.
  • Ewergo
    Minden percben csökken az ára....valamennyit! :)
  • istvans
    Sziasztok!
    Várható xbox360 árcsökkenés a közeljövőben?
  • Kaplan
    Sőt mintha még elméletileg exkluzív is lesz, egy ideig.
  • KILLER2
    Asszem igen.
  • Adi
    ÉS ez?
    Ez milyen lesz??:D:D
    EZ ps2 én brutál volt.. hát majd még a nextgen konzolon.
    Amúgy a gta 4 megjelenik majd 360-ra??
  • Kaplan
    Osztom.
  • deep
    Azért ezzel vitatkoznék, nálam a San Andreas volt a legjobb. Az utániak már a PSP-s részek voltak és már nem voltak nagy újítások. A GTA2 még elég kis kezdetleges játék volt...Majd a 4:D
  • CSOCSO
    gta olyan mint az nfs.. "masodik" resz utan mar kurvaunalmas volt...
  • zsolt2800
    bocs ki maradt a nem tudnátok
  • zsolt2800
    Sziasztok nekem belinkelni egy megjelenési listát. Kerestem,de sajnos nem találtam. Előre is köszi. Crackdown szerintem is jó kis játék.
  • SzlobiG
    Nekem nem jön be esztelen lövöldözés az egész számomra.Saint Row jobban tetszik, de inkább GTA kéne már.:D
  • teddymac
    Crackdown ma probáltam ki szerintem ÁLLATI ....
  • SzlobiG
    Azthitem már a megjelenésig van annyi idő.:D
  • kisaba
    Köszi szépen, már megvan
  • sector512
    Itt tudsz csinálni.
  • kisaba
    Hello!

Lehet, hogy én vagyok a béna, de hogy tudok hotmail-es cimet csinálni? Csak mert a hotmail.com-on sign up-ra rámegyek akkor bejön egy oldal, de ott mindent lehet csak azt nem amit kéne... (vagy én nem vettem észre). Szóval tud valaki segiteni?

Bocs az OFF-ért :)
  • Attila 007
    Saints row szerintem inkább GTA klón, de nekem bejött végig is toltam, hiába, izlések és pofonok.
  • CSOCSO
    GRAF RESZLETESEBB?? hat nemtom.. en csak arra emlexem hogy minden az arcomba jelent meg.. autokat nem lattal 20 meter utan.. nomeg embereket se... hurra.
  • Mozes13
    Most hol lehet a legolcsóbban venni premium x360-at? Ja és ismeri vki a golemkonzol-t? Vélemény róla?
  • deep
    Én 82 centisen nyomom, bőven zsír.
  • dbb
    Szevasztok,Azt szeretném kérdezni hogy a Crackdown játék is ilyen szabad,gettós,bármit csinálhatok játék?mint a saints row?
  • Ewergo
    Figyu itt mindenki a személyes, saját és lehet hogy egyedüli véleményét mondja. Én is.
    És én nem tettem semilyen jelzö szót a Cd.-hoz. a SR-ban tetszik a figura teljes átalakitása, jok a zenék, graf részletesebb,...
    De lehet hogy valaki pont forditva látja. Amit nem baj ha beirja a forumba...!!!
  • CSOCSO
    sokan sima szamitogep monitoron nyomjak.. szal 82 cm mar nagyon jonak mondhato..
    en 51 inches tv-n tolom:D
  • CSOCSO
    Visszaszamlalas

• Ioles
    Sziasztok!
    Ti hány cm-es TV-n játszotok?(azokra gondolok akiknek HDTV-jük van) 82cm-es az már jónak mondható? Láttam már élőben 82cm-es TV-t csak még az X360-at nem láttam rajta, meg úgy alpjába véve semmin :( TV nézésre is használnánk a családdal 3-4 m-ről. Akinek 82cm-es TV-je van attól várom a tapasztalatokat. Előre is KÖSZ!
  • CSOCSO
    sainst row?? OMG.. az egy uberfosadek jatek:D haver jatszott vele.. nekem eleg is volt. najo.. itt kezd olyan lenni a hangulat mint a filmez topikban.. mindenki utalja azt amit a masik szeret.
    szvsz a crackdown az egyik legjobb gamez xbox360ra..
    btw a demoja nekem sem tetszett..de a full jatek egy ido utan nagyon megtetszett.