176881

-
xbox attilaK #12660 Itt vannak használtak :D
-
Nincs mit! Isten hozott a táborban. Mielőbbi viszontlátásra live-on! -
OKé köszönöm. -
Alblink #12657 Oké koszi,megprobalok hasznalt premiumot szerezni talan 80ert kifogok egyet. -
Ha nem flasheled a gépet akkor felesleges a kölönböző hűtés módosításokon gondolkodnod. Ha meghal a gép, kicserélik. -
Köszönöm.
Gondolom ezeket a talpas vacak ventiket felesleges megvenni?
De flasseltetni meg nem akarom. -
A gamer365.hu-n méltányos áron juthatsz használt játékokhoz. uberkonzol.hu-n szintén. -
Hi all.
Végre eljött a pillanat
ma megvettem a boxot.
Premium bár tesco-s.
Az lenne a kérdésem hogy akik nem flasheltették a gépet és csak eredeti játékkal jáccanak honnan szerzik be a használt gémeket?
meg hogy oldják meg plusz hűtést garivesztés nélkül? -
Csakhogy úgy már drágább lesz, mintha prémiumot vennél. Ezenkívül a core packból hiányzik a headset, ami nélkülözhetetlen, ha a live-on játszol, és nincs hozzá komponens kábel sem, ami pedig a HDTV-hez kell. -
Alblink #12651 Koszi,akkor majd kesobb ebszerzek egy vinyot is. -
Egyetlen hátránya a memóriakártyának, hogy a plusz pályák, amelyek közt lehet ingyenes is, nem menthetőek rá tekintettel a kapacitására. -
Alblink #12649 Hi,a vezetekes joy-nak kb milyen hoszu zsinorja van?Lehet csak core pack-em lesz:D,Ha nem erdeklnek a letoltheto demok,vedok,akkor vinyot nem is erdemes venni,mentesekre,live-hoz jo a memcard is? -
Gábor #12648 Akkor nem értem a kolléga lenti érvelését! :D -
És mi va ha elveszik a gari, én ahogy kijátszottam magam vele, egyből szétkaptam, szal kb 1 hétig volt meg a gari, bár addig sem, mert okosították =) -
De, ki kell! -
Pff.. de:) -
Gábor #12644 De ahhoz, hogy a fordulatszámot megemelje nem kell kinyitnia a gépet, ami ezáltal elveszíti a garit? Csak mert úgy mondtad, mintha nem veszne el. -
Akkor ok. Kösz a választ és neked is cenobite -
Én Pesten vok. Már meg is rendeltem a progikat. "természetesen" a SC2 hiánycikk. De pár nap alatt beszerzik.
Köszee szépen! -
Ja, már válaszolt rá más. Hehe... Bocs. :) -
Azt elfelejtettem, hogy kell lenni live-nak, mert frissítést tölt le, hogy játszható legyen. -
Sajnos az Oblivion még nincs meg, úgyhogy nem tudom. -
Igen, megy 360-on, én is azon tolom. Én nyíregyházi vagyok, itt vettem egy konzolboltban használtan. Ha gondolod megkérdezem, hogy tudnak -e még szerezni.
De most néztem a gamestore-t és ott elvileg van:
Az oldal közepe körül keresd! -
Csinál autosaveket de bárhol lehet menteni azon felül is. -
Cimet tudnál irni hol vetted "A" Gamát?
Én még a Soul Calibur 2-t is keresem...!
Köszi!
Gondolom mennek 360-on?! -
értem, igazából az oblivionra lennék kíváncsi, abban lehet? -
Általában csak bizonyos helyeken lehet menteni -ez az elterjedtebb. De van ahol bárhol. -
Yeah! Sikerült megvennem a Shenmue 2-t!!!
[örül mint állat!]
Nos csak ennyi voltam. Bye! -
Sziasztok!
A játékoknál el lehet menteni a játékállást bármikor?- úgy mint a PC-nél, vagy csak automatikus mentés van? -
kisaba #12631 Csak annyiról van szó, hogy fordulatszámnövelés venti téren. Állitólag jó. -
Bocsi, hogy megkérdem, de mit értesz "wadarr féle hűtésmod-on"?? -
kisaba #12629 Hello!
Használ itt valaki intercoolert? Mennyire hatásos a cucc? Tudom, hogy a wadarr féle hűtésmod az igazi, csak nem akarom elveszteni a garit -
klastrom #12628 Semmi extra aszittem jobb lesz... -
De gondoltam egy kis saját élemény-taőasztalat stb. -
Gabe18 #12626 Mégis mi volt durva? -
Azért ez durva volt 
-
klastrom #12624 Ha má lusta vagy utánna nézni akkó nesze:
http://www.tothegame.com/game.asp?id=5814 -
Gabe18 #12623 Hát szerintem meg pont hogy leginkább FPS-re (és hasonlók) lett kitalálva.Mondjuk a GRAW 2 demó nekem se jön be annyira,már maga a multi része.
Viszont a RS:Vegas kivitelezésben,vagy a COD3 hangulatban simán jó multiban annyira mint bármelyik pc-s társa.
Hát BF2 féle nagy pálya,sok ember,jármüvek,féle multi nem igen van,az biztos. -
De egyáltalán milyen játék ez?? -
xbox attilaK #12621 Csak garanciás gépeknél? logikus, hogy igen :D
Nem lehet, hogy csak a rosszúl történő updatelés miatt van?
Igazából elindúl legtöbbször, és akkor talán lehetne újra updatelni.
Miket frissít ilyenkor amúgy?