176890

-
Mozes13 #12751 Most hol lehet a legolcsóbban venni premium x360-at? Ja és ismeri vki a golemkonzol-t? Vélemény róla? -
Én 82 centisen nyomom, bőven zsír. -
dbb #12749 Szevasztok,Azt szeretném kérdezni hogy a Crackdown játék is ilyen szabad,gettós,bármit csinálhatok játék?mint a saints row? -
Figyu itt mindenki a személyes, saját és lehet hogy egyedüli véleményét mondja. Én is.
És én nem tettem semilyen jelzö szót a Cd.-hoz. a SR-ban tetszik a figura teljes átalakitása, jok a zenék, graf részletesebb,...
De lehet hogy valaki pont forditva látja. Amit nem baj ha beirja a forumba...!!! -
sokan sima szamitogep monitoron nyomjak.. szal 82 cm mar nagyon jonak mondhato..
en 51 inches tv-n tolom:D -
Visszaszamlalas
-
Sziasztok!
Ti hány cm-es TV-n játszotok?(azokra gondolok akiknek HDTV-jük van) 82cm-es az már jónak mondható? Láttam már élőben 82cm-es TV-t csak még az X360-at nem láttam rajta, meg úgy alpjába véve semmin :( TV nézésre is használnánk a családdal 3-4 m-ről. Akinek 82cm-es TV-je van attól várom a tapasztalatokat. Előre is KÖSZ! -
sainst row?? OMG.. az egy uberfosadek jatek:D haver jatszott vele.. nekem eleg is volt. najo.. itt kezd olyan lenni a hangulat mint a filmez topikban.. mindenki utalja azt amit a masik szeret.
szvsz a crackdown az egyik legjobb gamez xbox360ra..
btw a demoja nekem sem tetszett..de a full jatek egy ido utan nagyon megtetszett. -
crackdown szvsz fasza gamez volt! jo sokat nyomtam vele.. bullet witchnel egyedul annak a hulyenek tetszik a hangja.., annak a nagy Agy nak akik a levegoben lognak:D azt a hangot melyik alladek talalta ki?:D -
Köszi !
-
Van optikai audio kimenete is (az RCA mellett). -
kb nekem is ennyi volt ez a játék :D -
Nekem a Crackdown nagyon bejött. Jó ez az folyamatos akció, bár ha az ember kiirtotta min3 bandát, hibáa kapcsolja be a bnözést, kicsit unalmassá válik, de akkor sem rossz. Saint's Row nekem tetszett, de nem igazán. Sok folgot hiányolok belőle, többek közöt azt, amit a Crackdownból is, a repülőket, a motorokat és a hajókat. -
Crackdown? Akko má inkább Saints Row!! Jobban ellehet szöszmötölni vele.
-
Gabe18 #12737 Bulett Witch kivitelezése tényleg gagyi lett.Pedig nem volt rossz az alapötlet,és a végére néhány "jópofa" dolog is elöjött.Mint pl. hogy tornádót lehet csinálni,aztán az ellenfelek meg össze vissza repkednek,felkapja a kisebb tárgyakat is,vagy az ellenség helikopterét.A meteor meg öszedönti a házakat,óriási pusztitást lehet vele csinálni.De sajnos az összkép tényleg gyenge az Xbox szintű megvalósitás miatta.
Mondjuk ezzel sokak utálatát kivívom,de nekem még igy is jobban bejött mint a Crackdown,aminek játékmenetével egyáltalán nem tudtam megbarátkozni.Nálam mindkét játék olyan 5-6 pont körüli kategória...
Hát a GRAW2-től én is jobbat várok. -
Sziasztok ! Épppen a konzol vétele elött állok,csak 1 kérdésem lenne,mert a FAQ-ban nem találtam rá választ,hogy ad e ki Optical jelet a 360 ?! Audiohoz kellene ,vagy csak valamien kábelle lehet kihozni mint az elödjénél? -
Attila 007 #12735 Bullet Witch tényleg megagagyi kategoria, az irányitás, a hangok meg minden, a 7 pötty még sok is neki, szánom a pillanatot mikor kiirtam, de ez van, GRAW2 t meg délután megkukkantom, attól azért többet várok, és ha már itt tartunk a Crackdown játékmenete is elég silány szerintem, szinkron ide magyar felirat oda... -
Majd arról is leírhatnád a véleményed első látásra, nekem még egy nap mire meglesz ;) -
graw2-t mar be se merem tenni:D -
hat ja.. azert ultem gep ele hogy elmondjam: ez eleg tragya!
atvezetokben a grafika egesz jo.. nahde a jatek??? kozepes grafika... az arnyek ubergagyi... n64 en jobb arnyekok voltak... a jatek maga meg unalmas.... bar meg sehol nem tartok de szvsz 7/10 esnel nem lehet jobb a gamez -
bullet witch szerintem elég sz@r lett igy 2007.-re
-
nagyon gut ez a kign kong jatek!!!!! aleso palya .. kb 5. perce... ledobnak nekem egy ladat.. felveszem a shotgunt es annyi.. senki semerre.. mindenki all mint a merev fasz!!! a picsa nez a semmibe. a masik kocsog filmezi a hajot a messzesegben a harmadik meg eltunt!!!!
visszamentem mar szinte az elejere de nem talaltam.. tovabbmentem az egyetlen kis sziklalyukba ahol megoltem a rakokat.. meg beleutkoztem egy ajtoba amihez kene vkinek a segitsege mert egyedul nemtom kinyitni de a harmadik segito kocsog eltunt a masik ketto kocsog meg baszik mozdulni.. szal hurra.. kiteptem a gepbol a szaros lemezt es betettem a bullet witchet -
autos:
Test Drive
Burn Out
Project Gotham Racing 3
masfele:
dead rising
rainbow six vegas
graw 2 multi vagy sima
ha van akkor lost planet!!
gears of war?
nem emlexem mik vannak meg
-
Attila 007 #12728 Jó PDA amit választottál, Én is olyat használok, igaz egyenlőre csak a navigació az amit a legtöbbet használok rajta, de kiváló kis gép, tom nem ez az a forum, csak annyit füzök hozzá, hogy jó választás. Valaki azt irta végre egy új gamma amivel lehet játszani (GRAW2) azért van sok más is ami leköt:)) SIEG -
Hi skacok.
Reggeltem Live-ra szerintetek meilyk demo-t érdemes leszedni mert ugye nem kis terjedelműek és nem naon akarok olyat leszedni ami nem olyan jó.
És még annyi hogy ha töltök közbe lehet jáccani? -
az tulajdonképpen mekegés... az olvasója mekeg kicsit :D -
Nyekergés? -
Azt a számot ami goldhoz kell azt a dobozon kívül máshol is meg lehet nézni mert én felhajtom az a vackot és nekem csak egy lyuk van alatta ez normális?
Vagy kéne lennie ott valaminek amin rajta van az a szám?
Premium packos amúgy de volt benne két gém. -
amdrula #12723 Pénteken vettem meg a boxom a platinumshopban, tetszik, csak egy dolog, hogy dragon VGA kábelt ne vegyetek (eredetijük nem volt...) Szellemképes vele a box, másikfajtával teljesen jó, asszem visszaviszem majd nekik valamikor... -
nem engem az zavar hogy megint cisnalnak egy ilyen faxxagot.
tele baromsagokkal. -
Jó ez a kis box, csak még mindig ne lenne az a nyekergés. :( -
SzlobiG #12718 Kijött a Ghost Recon Advanced WarFighter 2! Hamarosan lejön.:D Végre van valami jó gém is már, nincs mivel játszani.:D -
totyi #12717 csá!
ha valakinek van esetleg rossz alaplaphibás gépe,és eladja az keresen meg priviben. -
Grec Laci #12716 köszi!!!!!!!!!!!!!!!
-
http://www.xbox.com/hu-HU/
Meghogy ha itt regisztrálok az nem ugyanaz , mintha a boxon registrálnék? -
Hi!
Lenne egy olyan kérdésem: hogy magyar mail címel (freemailosal) nem lehet registrálni live-on? Mert az a freemailos címem ID-s! -
Nekem pont igy volt mint neked!!! -
turho #12712 Igen, ez érdekes....azt hiszem technikailag ugye van 2 része a dolognak. A 20 giga a kettes számrendszer miatt 18.x gigás lesz használható méretben. Van gyári hidden boot sector a vinyón, ami azonosítja. És hogy mire foglal el a rendszer helyet? Cache (pl. Oblivonnál használja az tuti, hiszen néha problémát is okoz), illetve gondolom a létrehozott média-és egyéb tárolóhelyek, de legfőképp az xbox1 emulálására tarthat fent helyet (xbox1 gyári vinyója is 8 gigás, és azt hiszem kellett neki stabil 2-3 giga amin gazdálkodott....) Amúgy tényleg faramuci 20 gigásnak mondani (még annak is kevés lenne, de így hogy 14 még bénább) -
Ezen már elmélkedtem. Aki csak core-al játszik, annak is épp úgy működik a "rendszer" pedig ott nincs 7 giga lefoglalva nem lévén miből. Akkor hogy is van ez? Hány giga az a 20 giga? -
turho #12710 Persze, a 20 giga 18 ezt már pc-nél is megszokhattuk, a rendszer lefoglal valamennyit rajta, a nyers használható méret kb. 13.8-13.9 giga. Azaz "normális"...