176882

-
Jak16 #12823 na mind1 a kábelek menübentalálható egy 4800 Ft-os kábel, valyon az jó? -
Jak16 #12822 hopp elrontottam a linkelést.
Link -
Jak16 #12821 Szevasztok szeretném megkérdezni, hogy ez za utángyrtott VGA kábel jó minőségü-e. (most kaptam 17"-os TFT monitort)
http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=311VGA kábel (utángyártott) -
Ez fasza. Nekem Logit4ech van. Sajna valami el van benne cseszve és ezért esténként ha lehalkítom, szól belőle a rádió, de van, hogy egyszerre 3 adó is!
-
Az a baj, hogy most vettem nemrég eztetet:( -
Vegyél te is ilyen hangfalat! :D -
-
Na látod fogalmam sincs. Nekem is hangfalhoz adták. :D -
nekem is kéne ilyen:D
Hol lehet kapni?:) -
Nekem olyan van, hogy mind3 kábel belemegy és abból csinálja a pirosat meg a fehéret. -
EasyLife #12813 Electro world be vettem most 100 ért + ajándék hozzá a gears of war :DD
simán megérte sztem utánna 576 ba lementem játékokat venni , eladó megkérdezte h mennyibe vettem és elált a lélegzete h ilyen olcsó és mondta h lebasza fönökét h ők akciósan 110 ért adják :DD
mondjukj a srác elég kocka fejnek tünt -
Kell egy ILYENcsatlakozo hozzá és összekötöd a láda "front" (zöld) 3,5-ös csatijával a másik vége pedig két RCA. Értelemszerüen piros-fehér vagy piros-fekete=jobb-bal. Nekem Logitech X-5405.1-es szett van és ehez adták ezt a csatit. Tökéletes az X360-nal. -
FoToS #12811 Srácok tud valaki megbizható Flashelő személyt debrecen környékén? -
Heló!
Tudtok vmi infót arról hogy a közeljövőben jönnek-e magyar játékok a Forza 2-n kívül? -
Nincs. 2008-ra igérik. -
Még mindig? De hát már van november óta 360 hivatalosan, Live még mindig nincs? -
Olcsi2 #12807 Egyelore nincs live hivatalosan Mo-n,szal nem tudod modositani. Minden magyar kulfoldi cimmel regisztralt. -
paraj #12806 Hali!
Kérlek segítsetek.Előzőleg beregiszráltam angliába liveon de ezt szeretném modosítani magyarországra viszont nem engedi.Ha valaki tudja, hogy ezt hol hogyan lehet megcsinálni az jo lenne.Ha nincs magyar akkor ti hol vagytok???ELŐRE IS KÖSZI:) -
irtam a GRAW2 topikba. zsir kis jatek!!!! mar van egy ket problematikam vele... leirtam mindent a topikban. ja es szerintem a vegasnal kicsit jobban nez ki de elegge hasonlo a cucc de a GOW meg mindig a tronon csucsul.
azert a 2 evvel ezelotti E3 on kicsit zoralabbul nezett ki a techdemo:D -
Szerintem nem baszhat ki a M$ így ki az emberekkel.
Amúgy vegyél nyugodtan 360-at... Nagyon vadállat -
Sehogy, én is beszoptam egy hasonlóval. Csak házimozi erősítőbe tolva lehet 5.1-et kapni a 360-ból... -
Ezzel az MS-t szidtam. XBOX 360ban nem csalódtam. -
Olcsi2 #12801 Tul azon, hogy a konstrukcio tenyleg nem a legmegbizhatobb, ilyet hivatalosan a budos eletbe nem ismerne el semmilyen ceg, max a support centert fu alatt frankon a leheto legtokeletesebbre epitenek fel (ahogy tette az MS is). Nem tudom, mi ez a Joeystation, de ilyen szovegekkel magukat teszik nevetsegesse. A text valszinu egy max 90es iq-val megaldott tinitol valo, aki jobban tenne, ha inkabb maradna a kaptafanal es nem szemetelne tele az internetet a marhasagaival. Akit meg ez befolyasol, az magara vessen. (no szmajli) -
Gábor #12800 Na ez sem pozitívan befolyásol ;) -
PLs valaki #12796 -
Egy ilyet majd szerzek. Viszont szerintem lesznek más újjításai, pl új flash kell mjad hozzá. Remélem lesz benne HDDVD olvasó. DE mindenesetre az MS bekaphatja és feldughatja magnal a fél világot. Ez rohatd nagy szemétség és egyben baromság is. Köszögség így kib@szni velünk 360 tulajokkal. Elkapkodták és elkúrták. -
Istentelen nagy hülyeségnek tűnik.
Új 360 revízió várható, 120GB vinyóval és HDMI csatlakozóval, viszont HD-DVD tuti nem lesz benne, a megjelenését én ősz végére tenném, és egy árcsökkentéssel fog együtt járni szerintem. -
HI all segítség kéne nekem.(Megint
)
Nekem ilyen az 5.1-em kimenete mi kell ahoz hogy rá tudjam kötni a boxra? -
én ugy tudtam 120 Gb-os lesz "csak" -
Gábor #12794 Ha nem hagy ki a memóriám, akkor a hw revízió egyelőre tervezőasztalon tart még csak. -
Erről mi a véleményetek?
Joeystation;
Mostanra a Microsoft is elismerte, hogy az új gépük, az Xbox 360(a Core és Prémium is!) igen elhamarkodott és gyenge konstrukció lett, nagy százalékuk tönkrement(Üzletünk pontosan ezért nem árulja jelenleg!!!) éppen ezért március végén, április elején piacra dobnak egy új gépet, amibe jobb hűtőrendszert, kisebb, de még mindig elég erős processzort és 200 GB(!) merevlemezt pakolnak bele(ez utóbbi miatt sajnos az ára 130.000,- Ft körül lesz!!!), valamint felkészítik a HD lemezek lejátszására, ami nagyon jó az új tulajdonosoknak, de figyelembe véve, hogy az ezentúl HD lemezen kiadott játékok kizárólag az új gépen fognak futni, nem biztos, hogy tisztességes a régebbi Core és Prémium gép tulajokkal szemben!!! -
hallottam egy olyat hogy aki másolt gammákkal játszik attól eltilthatják a live-ot.. ez hülyeség? -
Hűtésmoddolni semmiképp sem érdemes. A ma kapható gépek már sokkal megbízhatóbbak, mint az első szériások, de lélekben én is fel vagyok készülve mindenre. Ez sajnos vele jár...
Az elbaszott support... hááát, futár hozza-viszi a gépet, annyira nem rossz az. Elvileg máshol sem adnak egyből új gépet, ha a régi javítható. Itt annyi történik, hogy az ügymenet felgyorsítása érdekében nem a sajátodat kapod vissza, hanem egy már korábban megjavítottat. A tiedet is megjavítják, és majd megkapja más. Szerintem is korrektebb lenne, ha egyből egy új gépet adnának, de ezt a legritkább esetben teszik csak meg más cégek is. -
Gabe18 #12790 Ezt igy konkrétan nem tudom.Mondjuk rajtam kivül 3 ismerösöm is vett gépet,a legkülönbözöbb szériákból és premium-core vegyessen,és senkinek se lett semmi baja.
Ez persze nem vigasztalj akinek lett,de nem tudom nincs-e kissé ez a dolog túlerőltetve már. -
Gábor #12789 Ez van elbaszva, nemde? Használt és egyben javított gépet ad vissza a ms support. Ha tévedek, javíts ki kérlek. -
Gabe18 #12788 Hát szerintem ha nem flashelteted a gépet,akkor nem kell a hűtés extra se.Ha meghalna garanciában meg kell csinálniuk,vagy cserélnük. -
Gábor #12787 Nem is ez a gondom, hanem úgy igazából a beszámolók a három piros ledes géphalálról és a ms elbaszott szápportjáról. Ha meg hűtésmoddal élek, akkor ugrik a gari.
Mondjuk a psekhez sem kellett soha official support az évek alatt.
Halálra zaklattam egy-két embert innen priviben egy megbízható bolt miatt, mert a konzolstúdió, mint "neves" résztvevő a műfajban egyszer csúnyán megégetett:/
Ha az megvan, akkor szvsz meg is veszem a vasat. -
Én pl még sose adtam el konzolom. -
Ha rám hallgatsz, nem hagyod, hogy ez elriasszon. -
Gábor #12784 Attól függetlenül nem éppen a legjobb reklám egy vásárlás előtt álló számára, mint amilyen én vagyok :)