176883

-
juiced ketto erdekes lesz.. driftelnek a supraban erre a supr augy dulongel mintha valami terepjaro lenne.. plusz akarkinek nekicsuszik azt ugy bassza falhoz hogy lol -
ok!Thx -
Csinálj 1 zsír új Windows LIVE ID-t ott a LIVE menüben és minden problémád megszűnik -
SzlobiG #12699 Nem.:) -
Hi all nekem az a gondom hogy amikor meg kell adni a live hoz az windows id-t vagy mit megadom a hotmailos emailom meg a jelszót és az irja ki hogy jelenleg az xbox live jelenleg nem elérhető próbáljam meg később.
Ez mért van? -
t-online -os vagy? -
Nem említettem,hogy lenti
-
Kösz! -
Itt sok hasznos tanácsot találsz. -
Hello!
Rákötöttem a boxot a modemre. De amikor keresi az IP címet azt írja ki, hogy failed az első lépésen még átment. Ilyenkor mi lehet a gáz? -
SzlobiG #12692 Tiberium wars demó mikor lesz letölthető? Mert pc-n nagyon tuti lett boxon is megnézném.:) -
A lenti keresőnek mi köze a google keresőjéhez te nagyon eszes?
-
ZSoltika a Google fő támogatója
-
kösz................ -
kisaba #12688 Helló!
Azt meg tudom csinálni, hogy a UTP kábelt amit a géphez kaptam beledugom a laptopba, amin amúgy van wifi-s net? Csak mert a router picit messze van.... Vagy egyéb megoldás? -
Van. Olvass vissza! Kereső lent. -
másolt játékokkal is lehet online játszani?? vagy van valami védelem? -
Gondoltam csak az a bajom, hogy akkor egy egész emeletet kellene bekábeleznem mert családi házról van szó. Ezek szerint akkor így fog menni? -
Akkor már egyszerűbb ha a modemhez húzol egy másik kábelt ami a boxba van dugva és cserélgeted a kábeleket. -
Nem Chellom van. Ha a pc modemét dugom rá és addig nem használom a gépen a netet akkor elvileg megy? -
Nem Chellom van. Ha a pc modemét dugom rá és addig nem használom a gépen a netet akkor elvileg megy? -
Shenmue2-t játssza. Először frissít egyet, aztán indulhat is a játék. -
geri1 #12680 Köszi mindenkinek!!!!!
-
Csak legyél bejelentkezve a Live-ra amikor elindítod a játékot. Automatikusan letölti a frissítést, és menni fog. Nálam is megy. -
Bedugod a netre a gépet és magától megcsinálja ha van xbox live accountod. -
geri1 #12677 A SHENMUE 2-ről van szó. Rajta van a listán.Frissíteni kell hozzá? Hogyan. -
Esetleg kompatibilitási listát ellenőrzöd hogy a játék fut-e 360-on. Ha igen akkor live-ra fel és frissítés. Ha nem akkor szopacs.
Mielőtt megkérdeznéd hol a kompatibilitási lista és nem a keresőt használnád mert ugye azt luxus: Lista -
geri1 #12675 Mégse játsza. -
Belereakod a lemezt. -
geri1 #12673 Tudja valaki hogy hogyan tudnék 360-on sima xbox-os játékkal játszani? Köszi -
Chello esetén biztosan nem. Egy előfizetőhöz csak egy modem rendelhető. Az alapján azonosítanak téged. Ahhoz tartozik az előfizetésed is. -
Hello!
A következő lenne a kérdésem. Kábelnetem van otthon és van egy fölösleges kábel modemem. Ha ezt rákötöm a tv- kábeljére és a modembe dugom bele a 360 kábeljét akkor fog menni a Live? Mert akkor nem kéne külön vennem egy routert. -
A miskolciakat és a környékénm lakókat kérdezném még meg arról hogy miskolcon van e olyan konzolbolt ahol lehetne cserélgetni a játékokat? -
Nekem is munkához kéne. Időm meg nincs annyi játszani, így ezért kéne a csere. Bár több mint valószinű az lesz, hogy várok még 1 hónapot, azátn veszek egyet magamnak. Jah...és bocsi az Offért. -
A PC-s kormányok is jók a boxhoz? -
aaatttika #12667 En meg hasonloval dolgozom neha, csak joval komolyabbal, viszont nincs boxom, sajnos ceges a cuc. -
Jah úgy már más. -
Az az igazság....hogy van egy fölös prémiumom, és jelenleg nincs cashem erre a pda-ra. -
Ahogy érzed... -
Én meg egy ilyenre bármikor cserélném a prémiumom, ráfizetéssel is akár.