176881
banner
  • Kaplan
    De nekem elnyomja a hangcucc :)
  • tejföl
    Az úgy fasza, csak olyan hangja van, mint egy vadászgépnek felszálláskor.
  • Adi
    Amúgy teljes mértékben egyett értek veled!
  • Adi
    Na mindegy.. én majd úgy veszem a gépem 110-ért(premium), h flashelve, hütő átalakítva.Samsung ROM-al!
    Bár tudnék 92-ért csak attól parázok, h vmi nem sitmmel a géppel.. nem biztos forrás... apronet. vagy szerintettek hülyeség?
  • Kaplan
    12 Voltos hűtő van a gépben, de a MS 3 voltosra csökkentette mikor kiadta. Az én boxomon nincs külső hűtés, hanem fel van emelve 12 voltra a hűtő.
  • KILLER2
    Nem, úgy nem szar, de egy 100000 Ft-os géppel nem az kéne, hogy legyen az első dolog, hogy vigyük tuningolni a hűtést. Bár van akinek teljesen megfelel az alap is.
  • Adi
    Ez a hütés probléma ez mér gond??
    Mert átlehet alakítatni, h nagyobb hütő legyen rá!! vagy úgy is szar?
  • Kaplan
    Jaj, bocs, hülyeséget mondok. Memokártyára nem tudom, winchesterre biztosan.
  • Kaplan
    Valahogy biztosan, mondjuk én rádugom USB-vel a lejátszomat és még tölti is a kis Xbox. :)
  • dbb
    Szevasztok,lehet hogy hülyeséget kérdezek de lehet mp3 zenéket felrakni a Xbox 360 memókártyámra??előre is kösz
  • KILLER2
    MS kapkodott mint az állat és rá is baszott. De akkor se rossz. Csak kéne egy HD-DVD olvasó beépítve, HDMI meg egy normális hűtés.
  • Sland
  • james69holden
    vegyél, ricoh ajánlott lemez szvsz
  • Sland
    Ilyen DVD-ket rendelhetek nyugodtan vagy nem ajánlatos?
  • carterx
    úgy ahogy mondod,most magával baszott ki a microsoft.nem hiszem hogy most mindenki majd rohan a boltba és lecseréli az alig fél éves gépet egy hdmi kimenetesre,aztán fél vagy egy év mulva megin kitalálnak valamit bill gecyék és megin change.itt is csak a kapkodás láccik a msoft részéről hogy a ps3 előtt kijöjjön a gépük és végül kimaradt belőle a ma már szinte "nélkülözhetetlen" hdmi kimenet példul.
    szinte minden tévén van aljzat hozzá és moncsikon is.

a ps3 lemezárakról ne is beszéljünk,igaz egyik pesti barátomnak megvan a ps3,igaz japán verzió de kit zavar és amcsiból hozatja hozzá az eredeti gamékat "6000 ft" átszámítva.(resistance,F1,meg valami motoros van neki és úgyanazon a tévén nyomja mindkettőt de ég és föld a különbség a 2 gép grafikája között pedig ennek szinte az oka csak az hogy a 360 nem hdmi csatlakozású.így elbaszni valamit.
    a lényeg hogy a wii grafikája meg a ps1-el vetexik de van aki ettől izgul és a tuti játékoktól rá
  • testerlnx
    Miért nem veszel egy 720p-s hdtv-t? Szerintem a belépő kategória olcsóbb mint ez a monitor, vagy vmihez kell a nagy felbontás, pc-t akarsz használni mellette?
  • KILLER2
    Nos ez szép és jó, igaz, hogy nagy a felbontása, de a méretből adódóan biztosan tökéletesen lehet olvasni a betűket.
  • KILLER2
    Asszem emiatt nem fogok új 360at venni. De ehez még nincs is törés nem? Bár nem fontos. Lassan inkább HD-DVD olvasót kéne beletenni, mert így ez a külön megvevős 60ezerért elég húzós. Itt b@aszták el és ezért fog veszteni a PS3al szemben mert különben bőven lett volna esélye. Bár nem tudom, hogy valaha is HD-DVDre kell-e majd írni a 360 játékokat. Bár PS3ba meg Blue-Ray olvasót tesznek és hogy egy játéknak enniy hely kelljen, az még egy ideig bitzosan nem fog megtörténni, mert ahoz vagy nagyon szép graf kell vagy kegyetlen hosszúnak kell lennie. Meg aztán kegyetlen frágák is lesznek majd a játékok. Kell majd még pár év, hogy olcsóbb legyen egy Blue-Ray lemez.
  • ThugEdge
    sziasztok
    most baszott off leszek,de mivel ez a kedvenc totyikom így hát próbálkozom:
    ipod nano magyar guide és itunes magyar guide-találok-e vhol
    és elnézést az offokoffjáért,de gondoltam hátha vagytok pára ipodosok:)
  • carterx
    Xbox 360 külső kijelzővel

http://www.hardwareoc.hu/index.php?p=news&cid=5&y=12331
  • carterx
    Új optikai meghajtó az Xbox 360 konzolokban

http://www.hardwareoc.hu/index.php?p=news&cid=5&y=12332
  • carterx
    Na itt egy kis eladásmutató:

http://www.hardwareoc.hu/index.php?p=news&cid=5&y=12437
  • rambuu
    Ja bocs ez az a 200.000ft aszittem ez a monitorod.
  • rambuu
    Húú bazd mennyi egy ilyen Monitor??
  • Röfikapitány
    Bolt függű valahol 320!Például egy media markba a 82 es ugyan ez a tipus 260.000!Szal jól meg kell nézzni hol veszi az ember!
  • turho
    Köszi, valamilyet most vadászok megvásárlás céljábul, de akkor már inkább a jobbikat szeretném :)
  • teddymac
    60.000ft az a kicsit több
  • Röfikapitány
    200.000 nagykeren keresztül!Bolti ára kicsit több:)
  • Adi
    Mennyi vóóót?:P
  • Röfikapitány
    Ja igen és 1080i be vagy 720p be érdemesebb tenni?
  • Röfikapitány
    Samsung LE37S71
    lcd
  • teddymac
    pontosabb infot a tv.-dről
  • Röfikapitány
    Én nem tudom de ma hozták meg a 94 cm samsung HD tv.met és elég szép és jó nagy:)Csak ajánlani tudom!
  • ATi0021
    Milyen monitort ajánlotok? Én egy ASUS MW221U 22" -os monitorra gondoltam. Mennyi lenne a különbség ennek a monitornak és egy HDTV képe között? PLS segítsetek nem tudom, mit érdemes megvenni!!!
  • Röfikapitány
    ugyan ne viccelj!Szivesen azért vagyunk ennyien hogy segitsünk egymásnak!Aki Shaints row-ott irjon nekem hogy 50% nál elfogytak a missiok az normális dolog?
  • Ewergo
    Na igen... a 10 progi után most elösször kellett a analog kart NEM oldalra nyomkodni, hanem befele középen. Ezért nem vágtam még másodszorra sem. Mostmá tom hogy nyomogombként is funkcionál!
    Köszee szépen!
  • Röfikapitány
    a jobb stick az a jobb analog kar!Máshogyan ezt már nem tudom leirni neked!remélem tiszta.
  • Ewergo
    :) a bunyó gombra gondoltam. Csak nem tom mellikkel kell ütni.
    A "stick" gomb az mellik is? Bocs nem direkt csinálom! :)
  • Röfikapitány
    EZ tetszik:) a melee nem egy gomb:)
    a jobb sticket nyomd le amikor kell ennyi!
  • Röfikapitány
    Shaint row elnézést!