176881

-
Valaki segitene hogy a COD 3-ban, melyik a "melle" gomb. Még a legelején vok. "Click the right stick to melee"
Köszi! -
Hi shant row ba 49% nál vagyok és nincs a missionba semmi választható!!!Ilyenkor mi van?Ennyi már csak az apró feladatokat kell csak megcsinálni? -
SzlobiG #12417 Köszi.:) -
Töltsd le ezt, SC DA végigjátszás, igaz, a PC-s verzióhoz, de azt a részt ugyan úgy kell megcsinálni szerintem. http://rapidshare.com/files/18026683/scda_walk.pdf -
SzlobiG #12415 Splinter Cell DA.-ba arra a részhez jutottam ahol az emailt kell elolvasni és ilyen rubikocka szerű védelem van vagy micsoda. Hogy kell azt megcsinálni? Nem értem a lényegét annak.:) -
Kösz! Még annyi kérdésem lenne, hogy a boxhoz jó a pc-s USB-s adapter is vagy csak a 360-as? -
Jó kábeleshez is, én chelloval használom. -
Ez a router jó kábel net-hez is vagy csak ADSL-hez? -
Szia Turho!
A D-Link 524-es router egész jó kis router. 10e körül szokott lenni. A Linksys-ek 15e fölött szoktak lenni. Viszont nagyon jók!
Ha bármi kérdésed lenne akkor jöhet privibe.
Üdv:
Totis -
turho #12410 Bocs hogy ide írom, de nem tudtok egy eladó, kif. állapotú garis wireless-t is tudó routert az alábbi listáról?:
Certified live compatible routers
Ha netán igen, és olcsón, privi. Van routerem de cod3-ban és néha cod2-ben kidob meg vacakol.... -
Na mi van tán meguntad?? -
Persze, oda kiváló :) -
Eladó a Premium Packos gépem dobozában, minden tartozékával, számlával, 10 hónap garival, 3 eredeti játékkal (Perfect Dark Zero, X-Men, Battlefield 2) 100e Ft-ért. Live még nincs aktiválva. Használat után mindig letakartam, nagyon vigyátok rá. Átvehető Érden vagy Bp-en. -
Te is ott olvasod -e? :D -
FoToS #12405 Tud valaki valami jó DVD-d vásráló helyet itt a neten? -
valahogy ez igaz lehet az utóbbi heteimre de miért ?:) -
Xtian #12403 szerintem te nem aludtál eleget! :) -
köszöntem ! most spóroltam 10 k -t :) ebből már meg van 1 újabb fél játékom :) -
Pontosan. -
ezexerint túl sokra nem mennék a dologgal akkor sem ha megvenném , gondolom 60 cm-s tv- n maradnának a dolgok ugyan azok ha jól értem :) -
ez a tipikus hogy adjunk el egy drága kábelt! az emberek meg hiszékenyek :D -
Szerintem a csávó nincs képben. -
sziasztok ! újabb kérdés merült fel és gondoltam megkérdezem az itt jelen lévő arcokat a tapasztalatól .ma beszéltem 1 TV szerelővel aki azt mondta hogy sokkal jobb képe lenne az Xboxnak HD TV-n ha nem azzal a kábellel használnám ami gyárilag volt a premiumban. kérdés az hogy érdemes -e venni hozzá másik kábelt , lesz -e annyival jobb a kép , ill. milyen lehetőségeim vannak , ki gyárt ilyet és hol a legolcsóbb :) köszi a segítséget :) -
Laptop....pda :D -
Az ebookot nem túl kényelmes a klotyón olvasni... -
Hova, melyiket? -
Netre kirakják a külföldi lapokat Ebook-ban. Nem kell ilyen "Ps2 überállesz" sajtszagú 576ra költeni a pénzt. -
nah fasza.. teljesen megpusztult a kurva xbox ( a sima regi)
sosem hasznaltam jatekra * najo.. forzat azt toltam...
leginkabb csak filmekre... mar joideje elbaszodott a bekapcsolo gomb.. most viszont mar hiaba kapcsolom be a dvd talca kinyitasaval es huzom ki a tapkabelt meg dugom vissza.. normalisan indul el. nem slayerrel:((((( most nemtom hogy vegyek xboxot megenn vagy egy divx es asztali dvd-t?... -
Megveszem minden hónapban az 576 konzolt, szerintem nem csak sony fanboy-ok írják, sőt a főszerkesztő(Martin) is fent szokott lenni Live!-on, neki is van 360-a. Egyik számukban még tökéletesnek is nevezték a gépet :) Azt azért nem szabad elfelejteni hogy ez egy nyomtatott média, aminek a kiadás költségekkel jár, így azt a gépet kell a középpontba helyezniük ami a legnépszerűbb, és ez pillanatnyilag a Ps2. Van egy Play! nevű magazin, na az egy Ps újság (bár az új számba van 360 melléklet). -
turho #12390 Keresnék x360-nal 100 %-ig kompatibilis routert, routertípust, illetve kompatibilitási listát, ha van valahol. Bár csak Cod3-ban van gondom, de többek szerint routerbaj..... -
Próbálkozott már vki PCs USBs wireless adapter-el a 360-asához? Mert jó lene 5e ért venni egy PCset és nem 20e-ért egy 360-ast :( -
Az kéne, hogy az újságokat úgy írják, hogy mind3 oldalt kedvelje az illető vagy legyen 3 író vagy egy független kéne (az lenne a legjobb). -
Gabe18 #12387 576 most 80 oldalas,van benne minden. Sony és Nintendó kedvelő cikkírója van az ujságnak,Xbox-os nincs,ez némileg meg is látszik. (magánvéleményem,mielőtt ebből is a vita kirobban) -
De az csak egy kis lapocska nem? Nem olyan mint a GS hogy 100oldalas és leír egy csomó mindent. -
partizan182 #12385 576 konzol lehet, hogy nem a te lapod, erősen elfogult PS-fanok írják... -
ha tudsz angolul akkor inkabb fizess elo IGN re pl... ha nem tudsz akkor 576 konzol -
Lenne két fontos kérdésem PLZ válaszoljon rá aki tud!!
Az első: Szegeden hol van Konzolos bolt, mivel VGA kábelem még mindég nincs, de már rohadtul kellene és egy haver a hétvégén megy át Szegedre megnézni hogy vane kábel, de nem tudom hol van Konzolos üzlet.
A másik: Hogy vane Konzolos újság? ugyan úgy mint ahogy PCsekből is van pl. a GameStar vagy a PC Guru. -
Hát nagyon remélem hiszen az a legjobb benne. -
totyi #12381 Én csak demokat szeretnék letölteni,igazábol erre kéne a Live,csak eddig nem nagyon mertem csatlakozni,mert azt hallottam valahol hogy tönkre tudják tenni a gépet.Arra szeretnék választ kapni hogy nyugodtan lehet-e tölteni a flashelt géppel.
Köszi a válaszokat.
-
az igaz elmebeteg:)-isten