176890
banner
  • Unreal1942
    Akkor elvileg dolgoznak rajta, hogy legyen rajta divix? :)
    Csak nem kérdeztem nagy hülyeséget :P
  • Unreal1942
    Köszi ez is valami! Mondjuk van pár játék amit szivesen játszanék inkább konzolon. Veerekedős pl. box vagy sport játékok.
    Ezek PC-n vagy nincsenek vagy nem tetszenek. Vagy nem lehet kényelemesen egymás ellen játszani fotelból.

Ez a melegedés dolog is aggaszt! Mi a francért nem javították még ki ezt a nyilvánvaló problémát. Moddolni kell nevetséges.
  • Gabe18
    Eddig a Divx nem megoldott 360-on... (pedig nem ártana lassan)
  • rambuu
    De figyelj használhatod te Monitoron is!! Azon is szép lessz. Én már arra a rohadt VGA kábelre várok, de nem hozzák egyáltalán. De hidd el nekem azon szép lessz bisztos.
    Különben most én is egy 55cm-es TVn játszom és azon is szép igaz a fehér szöveget nem lehet kiolvasni, de ahhoz képest amit hallodtam meg gondoltam a sima TVről ahhoz képest nagyon jó.
  • rambuu
    http://tothegame.com/gamebrowse.asp?platform=xb360

Itt nezd vissza a hónapokat és meglátod mi jött ki eddig.
  • Unreal1942
    Sziasztok!

Ma érkezik hozzám egy X-box360. Még nem döntöttem el, hogy megtartom vagy esetleg kibontás nélkül eladom :)
    Sose volt konzolom és nem is vagyok biztos benne, hogy szükségem van rá.
    Nagy tv-m nincs amin igazán élvezetes lenne a játék.
    Ez a konzol le tud játszani esetleg divix filemeket is? :)
    Vagy csak dvd filmek jöhetnek szóba? Mondjuk csak film nézésre luxus lenne megtartani, de talán ez is el döntheti a mérleg nyelvét.

Köszi

• athlon7
    Hali!

Valaki tudna linkelni egy olyan oldalt, ahol megtalálható az eddig összes kiadott játék XBox360-ra??

Köszi előre is!
  • Falabu #12945
    Szép napot mindenkinek, a közeljövőben fogok invesztálni egy boxra és szeretnék venni hozzá egy monitort, de ahogy keresgélek ebben a témában egyre inkább összekuszálódnak a gondolataim. Ha veszek mondjuk egy 19" widescreen monitort aminek a max felbontása 1440x900, akkor ezen a felbontáson nemtudok játszani mert nem támogatja a 360 vagy tudok játszani csak el lesz nyújtva és ez így tovább nagyob felbontásokig? Ha elnyújtja akkor nagyon zavaró vagy az élmény akkora hogy sz*rni kell bele hogy torzítja? Magyarázza el nekem valaki, mert nemnagyon értettem a neten fellelhető infókból.
  • KILLER2
    Akkor ezek szerint van hozzá egy írott játék, amit nem is leeht használni. Na mindegy. SAjnos ennyiért lehet eladni.
  • Kenyér001
    Van egy memóriakártyám is, akinek kell írjon, 8000-ért odaadom. [email protected]
  • Kenyér001
    Hello!
    Nincsen flashelve és a matrica is ép, a nba 2k7-et csak letöltöttem, de elég hamar meguntam a cuccot. Egyébként hiszek nektek, csak a vaterás árakból kiindulva próbálkozom először.
    üdv.
  • Csacsi
    Csak építő kritikát írtam. Saját tapasztlat. Én is 80.000-ért adtam el az enyémet...illetve fogom ma eladni. Ez a szomorú igazság :(
  • KILLER2
    Nost. A gép úkonnan 90-95 ezer Ft. Elehet, hogy ehez jár egy játék, de mivel a gép használt, ezért máris lemegy szépen az ára. Az ok, hogy a HDD televan, de ezek ingyenesek és mivel flashelve van, ezért a garancia sincs, szóval jól mondta csacsi (vagy skyline, ahogy tetszik), ezt 80 felett nem igazán adod el.
  • Csacsi
    Ne zavarjon, hogy újonnan lehet kapni olyan 90.000 Ft-ért :)

Hidd el, 80.000 Felett nem tudod eladni :)
  • Kenyér001
    Hello! Bocs az offért!
    Eladó!
    XBOX360 remek állapotban, még egyszer sem fagyott!
    + 20G Hdd
    + a szükséges kábelek
    + 1db wireless joy
    + 1db vezetékes joy
    + 3db játék: Need for speed Most Wanted(német), Pro evoluition soccer 6, NBA 2k7(írott)
    + Xbox Live Silver
    + Microsoft garancia (matrica rendben)
    + Hdd tele demókkal, shareware játékokkal, zenével.
    iá.: 100.000Ft
    email: [email protected]
    tel.: 06 20 527 4766
    Veszprém
  • rambuu
    Nem lenne rossz csak a gond az hogy külföldi vagyok ide meg nem birod elküldeni mert drága lenne.
  • kisaba
    Na egy hét után most már nekem is néha nyekereg mikor olvassa a GoW lemezt.. Minek tudható ez be? Samsung drive-os. Pedig vigyázok rá mint állat, max 2 óra után mindig kikapcsolom és hagyom hogy kihűljön a gép.
  • mpl
    Érdekel valakit jó áron egy eredeti Microsoft VGA kábel Xbox360-hoz?
  • CSOCSO
    tok kiraly hogy a graw2 ben mar olyan idojarasi valtosaok is meg vannak csinalva hogy eltakarja a napot a felho:
    nagyban jatszom eleg szurkes minden erre elkezd vilagosodni minden es megjelennek a foldon es a hazak falain a fak arnyekai. LOL. kibujt a nap a felho mogul!:D tok zsirul meg lett csinalva!
  • Olcsi2
    Egy-masfel het alatt megjon, a postakoltseg 3-4 dolcsi. Figylej, hogy csak regiomentes jatekokat vegyel. Fizetni hitelkartyaval vagy PayPal-al lehet.
  • KILLER2
    Úgy tudom nem. Valahogy össze lehet (xboxmekkán van leírás), de akkor is a 360 a PCről játssza, rátenni csak úgy tudod, ha veszel egy spéci kütyüt, ami a 360 és a HDD közé megy, majd USBvel a PCbe, így hozzáférsz az azon lévő fájlokhoz.
    Én meg nyomattam egy kis FarCry-t. Elég új volt a játékmenet, mert még csak hasonló játékkal sem játszottam, szóval még nem igazán megy az a taktikázás. A jármvezetést meg kell szokni, bár Half-Life 2ben ment rendesen, mert abban is ilyen, de az PC volt. Viszont a grafika, az elég gyenge a 360hoz képest. A textúrák sok helyen elég csúnyák és a fa is szikrázik, ha belelövök, de legalább a katonák nem olyan hülyék, bár érdekes, amikor néha elkezd oda-vissza sétálni.
  • Adi
    Kérdésem lenne srácok:
    Hogy tudom a boxot összekötni a pc-vel? Pc-ről tudok zenét küldeni a 360-ra?
  • patrik16
    hy
    nyugodtan felvehecc msn-re
    boldog 360 tulaj vok karácsony óta
    [email protected]
  • teddymac
    Megpóbáltam clone cd .-vel a beolvasas képfilba majd csinált pár filet majd kiirás közben kiirta,hogy sikertelen irás.Miért?
  • teddymac
    Nem tudná valaki megmondani hogy tudok egy már kiirt xbox gamet átmásolni másik lemezre?
  • KILLER2
    Nekem is. Most azon gondolkozom, hogy belefér-e a Wii is.
  • sector512
    Nekem kell mindegyik :)
  • KILLER2
    Na jó nagyot beszélgettem ám PS3 vs 360ról. Kezdek PS3 felé hajlongani, de a 360 mindigis örök darab marad. még pár évig az egyetlen is.
  • Adi
    110ezerért hozzák hütő modosításal+flashelve..
  • Adi
    Olvasd végig a blogokat.. májust, junius mindent.. kérdéseidre megtalálod a választ.. nem olyan nagy terjedelmű.. 1 óra alatt végig tudsz rajta futni. és ugurj el a fórumukra ott is van sok okosság!
  • qwas
    Hát egy 32" HD megjelenítőtől több mint 15 colra van. Azért azon az igazi.
  • Attila8805
    Hi all!
    Olvastam itt amúltkor hogy valaki rendelt a play-asia.com-ról eredeti játékot.
    És azt szeretném kérdezni hogy mi a menete rendelésnek meg mennyibe kerül mire kiküldik meg ilyenek.
  • Jimanszky
    köszi szépen!szóval otthon meg lehet úgy csinálni a gépet,hogy vigye a másolt gémeket?!az király!!!mindjárt elolvasom.amúgy másolt játékokat honnan tudok rá szedni?
  • Jimanszky
    hogy érted,hogy hütőmódosítással vegyem?ez mit jelent?ja és vásárlásnál mire figyeljek?mert akkor már holnap megvenném!
  • Adi
    Flashelik a gépet, arról a #12894 hozzászolásomba a linkelt oldalról elég sokat tudhatsz meg! Lényeg az által tudja olvasni a másolt lemezeket.
  • Adi
    Ha konzolt akarsz venni, és ha olyat amire nem 20 ezerért akarsz venni egy játékot, hanem 2e ért akkor szerintem mindenkép 360-at vegyél!
    Mhh mihez képest hangos: nekem a pc-m(AMD) olyan ha beinditom hangosítani kell a tv-n:), szerintem nem hangos... mindenkinek más a hangos! [Én hangosan szeretem:):)!]
    Ellenérv?: szerintem az most nincs.. talán majd ha a ps3 kifejlődi magát akkor talán majd lesz. Amúgy amit hallotam egyenlőre, h a ps3nak a joystickja blúútúútos:)[viszont azt mondják szarabb a kialakítása mint a boxé- ravasz hülyén van megcsinálva] nem pedig elemes mint az X-box!
    Amúgy itt megragadnám az alkalmat és megkérdezném, h haverom most mondta, h vett az elektroworld be 3eHUFért ilyen feltöltös elemet, töltövel. Esetleg vkinek vmi tapasztalata? azt mondta, h neki bevállt!

Lényeg a lényeg vegyél boxot, csak olyan helyet nézzneki ahol tud szellőzni, mert ha berakod vmi polcra ahol nuku levegő hát megfog izzadni, aztán nem lesz hosszú életű. (ha veszel hütömodosításal vegyed)
  • Jimanszky
    Killer!felvettelek msnre,ha már kiírtad.úgy könyebb lesz dumálni
    köszi
  • Jimanszky
    elolvad benne egy-két dolog?hmm..nem valami meggyőző..gondolom játékokat már lehet rá másoltatni.ha igen,hogy müködik?kell a gépbe vmi chip?vacillálok,hogy veszek egy ilyen gépet,de haverom mondta h inkább várjak a PS3ra,de az nekem meg túl drága lesz,meg ugye elég új és igazából csak pár év múlva fogja megérni venni.esetleg miket érdemes hozzá venni amivel a hibákat orvosolni lehet?/nagy zaj,hűtés/nincs vmi kiegészítő dolog hozzá?remélem érted mit akarok kérdezni:)
    köszi szépen a segítséget!!
  • KILLER2
    Nos. A hűtés picit el van cseszve, ezért ha jó sokat játszol, elolvadhat bennne 1-2 dolog. A hűtés alapban se túl halk, ha megy a játék, viszont mivel nem árt feltuningolni, jó hangos lesz. Ha simán fel van húzva mint2 venti, a hangja engem egy felszálló vadászgépre emlékeztet, persze van mindenféle spéci megoldás. De ezt orvosolni fogják a 360 újabb kiadásában. Szeirntem az irányítója nagyon kényelmes és jól használható. XBOX Live! fasza dolog. A játékok jók rá, szép a grafika. Sajna HDDVD meghajtó nincs benne, pedig a jövőben szerintem jól jönne (lehet venni, de az csak filmnézésre jó és 60e Ft). Mosz még mit írjak róla? Valami konkrétabb kétdés kéne, mert ez így elég nehéz. Össesítve: a gép jó, a hűtés szar.
  • Jimanszky
    sziasztok!írnátok tapasztalatokat a gépről?én igazából PS párti voltam mindig is,de most elgondolkodtam azon,hogy veszek egy XBOX360at.amúgy tényleg nagyon hangos ha megy?/egy tesztben olvastam/lécci írjatok érveket és ellenérveket.
    nagyon köszi a segítséget!!!
    üdv mindenkinek!