176882

-
Lenne egy kérdésem , ventiből melyiket érdemes rátenni vagy melyikre érdemes kicserélni a gyárit?(van egy pár féle és nem tudom melyik az ami ér is valamit)
Köszi! -
Hi nem kell media center ahoz elég ha felteszed a gépre a transcode360at azzal is simán meg leeht osztani wmv-t zenét és képeket! -
media center gepnek fitnia kell es igez az x athuzza a kepet videot zenet. nem sok dologra jo.. mivel csak wmat jatszik.. -
Én Imagination meg ilyen nyomtathato dvd-re irtam. Jelenleg 18 gamám van, és siiiimán viszi a progikat.
Ki cseréltem a hátso ventiket Wisper-re. Tényleg halkabb.
Szal szépen muzsikál a gép! -
Köszi! Van még egy kérdésem bár ez kicsit Láma. Ha media centeres gépre kötöm akkor a képi megjelenítést az x végzi? Vagy ez a média c dolog hogyan működik? -
Gabe18 #13019 Szerintem ennek valami igen súlyos baja van,memória vagy hasonló,aminek a hibás müködése okozza ezt.
-
gut! ritek ridata vagy verbatim ez a ketto a legjobb neki ha joltudom.
tudd meg a firmwaret. nekem 5.1 es van de ha dvd*t is akarsz nezni akkor az 5.2 est szerezd be ( pont azutan jott ki miutan osszeraktam a gepet) -
Akkor nekem Samsung van -
semmilyet.
mp3 at tudsz hallgatni rajta de nem lehet vele ugy filmezni mint a sima xboxxal. ha media centeres gepre kotod akkor tudsz nezni vele wma fileokat -
innen
a firmwarerol meg kerdezdmeg azt aki chipelte
amugy en ritek ridata cd-t hasznalok ami jatek patchelve van az megy!
nekem csak fektetve van a gepem. a graw2 egyszer fagyott le a startnal de osszesen amugy 2-3 szor.sajna ez van. -
Sziasztok!
Az X milyen file-t tud lejátszani? Gondolok itt pl: avi..DVD.De ezen kívül tud még más file-t is? Ha igen melyikeket? -
2.0-2.4
Verbatim és Maxell
CloneCD
nem tudom > hogy állapítom meg?
nem tudom > és ezt?
Fektetem és állítom. Ugyan az van mind2 esetben -
aki auto jatekokert el es hal az nezze meg ezt a forza 2 videot!
nagyon zsir!! en mar alig varom hogy tuneringolhassam az automat!!:D:D:D -
hanyszorosan irtad? milyen lemezre? mivel irtad? milyen driveod van? milyen firmware? fekteted vagy allitod a gepet? -
Szerintem Nem a melegedés lesz a gond.
Délután beraktam a GRAW2-t. Előtte egy percet sem volt bekapcsolva a box és Betölt a játék aztán egyből lefagy. -
ennyi sírás meg időpazarlás helyett elvihetted volna szerelőhöz a gépet aki mondjuk szakember és megmondja fél perc alatt, hogy mi a baja:)
egyébként szerintem is melegedés lesz de biztos, hogy géphíba nem játék -
Nekem olyan érzésem van, mintha melege lenne. Annak szoktak ilyen tünetei lenni. Nekem még sose fagyott, pedig nekem is csak 1 eredeti játékom van, a többi írott és még sose volt gond. Traxdata, meg ilyesmi lemezeknél volt, hogy piszkosnak jelezte, meg van valami hiba egy játéknál, ami egy helyen mindig fagy, de az is szar lemezen van, Verbatimmal még sose volt gondja. -
Huu de elegem van már az Xboxból...
Crackdown szar - textúrák nem töltődnek be, nincs hang egy csomószor, őrült hangokat ad ki az xbox, utána tök néma az egész. még iPodról is néma a zene, ha crackdownal játszok
Lost Planet - Állanóan lefagy, kifagy, összefagy, faszom már belé. És menteni sem tudok, mert még mentés előtt fagy ki, rögtön az első havas pályán. A legjobb az volt amikor be tudtam jutni abba a vörös barlangba ahol sok bogár volt. megörültem hogy nem fagyott le, erre lefagyott..
GRAW2 - 3féle verziót írtam ki, több ezret elpocsékoltam DVD-re és ugyan úgy meghal mindig a játék. Mindig lefagy, mindig máshol
GOW - Ez is sűrűn fagy, persze a legkellemetlenebb helyzetekben... Bár ez nem olyan vészes, de akkor is zavar
BF2:MC - Ez is állandóan, a legszarabb helyzetekbe fagy le :S
TDU, PGR3, Saints Row, Oblivion, R6 Vegas, NBA Live 07 még sose fagyott :P
Mindegyik írt játék, nincsenek eredeti játékaim agyagi okok miatt. Sajnos nem engedhetek meg magamnak 15 eredeti játékot, de ebbe nem megyek bele...
Egy ismerősömnek sincs 360-a, úgyhogy nem tudom megnézni hogy másnál is ezt csinálják e az általam írt játékok.
Verbatim és Maxell DVD-ket használok, nem hiszem hogy ez lenne a probléma.
Az xboxot decemberben vettem, azóta nem volt firmware frissítve meg buherálva.
Azt hiszem, visszaviszem az emberhez, aki Flashelte, aztán talán az tud valamit mondani... -
Kardozó: Oblivion -
Gabe18 #13005 Verekedősnek a Fight Night Round 3,vagy a Dead or alive 4.
Kifejezett "kardozóst" nem tudok.Ilyen fantasy ütöm-vágom a Ninety-Nine Nights. -
Én eladom neked a Fight Night Round 3 mamat ha érdekel?
A többit priviben. -
Unreal1942 #13003 Végül még nem vettem játékot. Találtam egy demot rajta PGR
Azzal kicsit szórakoztam. Hát lehet, hogy csak nagyon szokatlan, de az irányítás billentyűvel jobban megy :) És jobban be is jön.
Mondjuk nem is vártam mást. Sokkal inkább azt várom, hogy a Sport játékokban lesz jobb. Foci,Hoki,Box.
Valami jó kis verekedős progit tudnátok mondani 360 hoz? Vagy valami kardozósat :D
-
A premiumhoz olyat attak szerintem. -
Azzal kell. -
Unreal1942 #13000 13 ezer :P -
gondolod vagy tudod ?
nekem fogalmam nincs
-
gondolom sima UTP crosslink -
2db xbox360 milyen kábelel kötök össze ? -
Szeszmester #12996 Annyira azért nem vészes a dolog, józan paraszti ésszel be lehet állítani. Az irányítószám volt egyedül bajos, megkerestem egy angol hotel weboldalát és megadtam a címét. -
tess -
Tudna adni nekem vki egy részletes live beállítást tartalmazó oldalt??! Fontos lenne.
Pár napja kutattam a neten és találtam csak sajna nem mentettem el az oldalt..
Levolt írva ha angliába registrálok akkor milyen címet és milen telcsi számot adjak.. stb! -
mé graw2-nek singlije is van
-
Test Drive Unlimited, Just Cause - ezekkel elég jól el lehet lenni. -
kisaba #12991 Tudtok valami jó letölthető demót ajánlani LIVE-ról? A lost planet,DOA4, FN round 3, RS Vegas, Dead rising már megvan. Csak sok olyan demó van fenn amit nem ismerek. Graw2-t ne mondjátok, mert nem vagyok állandóan bekötve netre, csak akkor viszem át ha letöltök valamit, utána már hozom is vissza a gépet.... Sajna még nincs megoldva.
Szóval ajánlatok? -
Teddymac: Ok, veszek, ha összegyűlik a pénzem :)
Forza Italia: Hát gondolom ha már egyszer veszek 360-at, az jobb lesz mint a PC
Adi: Van itthon még1 PC, ami a fateromé, nem olyan erős de netezni meg munkára kiváló. Amúgy a PC-m: AMD64 3200+, 1GB, GF 7600GT, és ezt kb 90K-ért lehetne eladni.
Köszi a válaszokat! -
exclusive fegyver graw2-ben -
LoL a Pulyka!! -
DOA4, Dead Rising, Ridge Racer 6, Kameo, Fight Night 3, Burnout Revenge is kapható újonnan 8-9, használtan 5-6eFt-ért. Nézz szét a Gamer365.hu fórumán. Mondjuk csak a demókkal is el lehet lenni hetekig szinte... -
amdrula #12986 Az -
Unreal1942 #12985 Ez az? ?