176898
banner
  • partizan182
    A cikk arról szól, hogy még hozzá sem kezdtek a portoláshoz...
    Ha jön is, addigra már mindenki csak úgy fog rá emlékezni, hogy "az a szép lövölde ami egyedül elhúzta a boxot 2006 karácsonyán".

Halo is nettó 2 évvel a boxos megjelenése után jött pcre.
  • Angmar
    Én egy ilyesmit VGA switch-et néztem ki magamnak VGA switch, szerintem ez is jó lesz, és olcsó is
  • Röfikapitány
    Hát nem tudom de hogy játékra nem igazán használom manapság a gépement az biztos!A minap szedtem le a vegas-t pc-re és valami siralom ház volt ahogy kinézett és még igy is akadt! amd64 3,8+ 1 giga Geil ram 6600gt felhúzva és ezen játszhatatlan és ronda volt!Ehez képest a x360 kifingja a játékot teljese pompájába!Igaz 1 éves a gép akkor raktam össze 200-250ért de most ha azt akarnám hogy elfusson a vegas rajta megint bele kellene nyulni a sebbe és ezt meguntam!Jó éjszakát!
  • NEXUS6
    Hát ez az!
    Ha a Crysisre azt mondják, hogy azt nem tudják átportolni X-re, mert a PC már anyival előbb van, akkor miért ne tudnák a GoW-ot?

Amúgy lehet hogy húzzák majd mint a rétestésztát, meg ahogy a Halot-is annak idején. Szerintem annak is szemtelenül nagy volt a gépigénye PC-n ahhoz képest, ahogy kinézett.
  • NEXUS6
    Pl. itt egy link.
  • Kaplan
    Kiadni kifogják... Csak mikor. Addigra mi már a második részt kijátszottuk ugyanazzal a vassal, míg PCn az első és a második rész kijátszásához két különböző konfiguráció fog kelleni ^^
  • KILLER2
    A Crysisre sem mondhatod, hogy nem szép, mégis (bál alacsony grafon) elfut egy mai "átlag" gépen. A GoW meg aztán nem is olyan részletes, hogy kidőlnek a dolgok (nekem pl nem igazán tetszik, ahogy a tárgyakat szétvégja), meg az ilyen nagy robbanások, hogy repül szét minden, szóval itt a fizikának nincs akkora jelentősége, így azon is lehet spórolni. A modellek részletessége megintcsak más kérdés, mert abban viszont tényleg nagyon brutál. Gondolom azért PCn majd kicsit butítják vagy csak max grafon lesz olyan, mint konzolon. Ezért szeretem a konzolokat. Egyszer megveszi az ember és az életbe többet nem kell rajta fejleszteni, visz minden játékot (csak a 360at sajnos javítani kell). Azért kár, hogy a 360 nem támogat egy szerencsétlen billentyűzetet meg egeret játék közben, mert akkor tökéletes lenne (meg persze ha nem menne tönkre egy erősebb AV kihúzástól, meg nem sütné meg magát és miegyebek).
  • Röfikapitány
    Az egy dolog hogy kiadják , de ha ilyen minőségne akarod majd élvezni akkor nem árt beruházni egy 500-ezres pc-re:) ennyit erről!( r s vegas dettó) Csákó
  • KILLER2
    Sok helyen olvasni, gondolom igaz. Azon pontosabban leeht majd célozni, bár nekem teljesenjó az X analóg kara FPSekhez, főleg a GoWhoz.
  • Zsoltika 007
    Ki fogják adni.
  • Kaplan
    Hallod, adjál már légyszí linket arra a hivatalos álláspontra, hogy kiadják a GoW-t PCre. Köszi :)
  • NEXUS6
    Máshol meg más ár volt! Hivatalos meg még nincs legjob tudomásom szerin
  • guardian hero
    Nem dollárból számoltam át, amcsiban 96eFt-nak megfelelő összeg lesz a Black edition. Ne nézz hülyének, mert azzal magadból csinálsz hülyét :)
  • KILLER2
    na nyomattam egy óra Vegast. A 360 jól meg lett csinálva, nem fagyott, meg semmi. Kiőpróbáltam ezt az elválasztást. A polcra a 360 hátuljával egyvonalban beállítottam egy DVD tokot úgy, hogy kiér a polc széléig, így elválasztja egymástól a hátsó és oldalsó részét. Eleinte úgy tűnt, hogy úgyanúgy melegszik a hátulja, mint szokott, de tévedtem. Egy óra és langyos. Igaz, nem olyan kicsit, de elég jó. Oldalt meg jó hideg levegőt szívott be. Amúgy lehetséges, hogy a 3 led javításától lassabban olvassa a lemezt? Picit gyorsabbra emlékeztem.
  • NEXUS6
    "120eFt környékén fog indulni, de szerintem még karácsony előtt árcsökkentés lesz (Black: 100e, Premium: 80e, Core: 60e)."

Ja amcsiban biztos, ha a dollárból számoltad át. Nálunk meg 140 körül. amúgy is hol van még karácsony! Még csak most volt.
  • 22Barna22
    azt hittem :D 1 éve mintha az lett volna :S
  • Kaplan
    Kérlek linket :)
  • Kaplan
    Kiráály! :)
  • sector512
    Az nem ElectroWorld...
  • 22Barna22
    ezt a lapot megtaláltam de egyszerűbb lett volna az mondanotok h nincs... minthogy ennyi ideig ezzel csesztelek titeket és ráadásul a fejem is megfájdul abban h reménykedem h mégis van egy :)

és amúgy... ez nem mondd semmit :) MERT IGENIS VAN FEHÉRVÁRON ELECTROWORLD! LÁTOGASSATOK EL A SKÁLA MÖGÉ! :)
  • 22Barna22
    Asszem van egy a SKÁLA mögött! :D És télleg van :D
  • NEXUS6
    Közben olvasom, hogy jön PC-re is. Na ennyit az Xbox360 exluzivitásról!
  • sector512
    Nincs fehérváron ElectroWorld, legközelebb Budaörsön van.
  • NEXUS6
    Hát a múltkor kipróbáltam a Gears of Wart. A magam részéről nem vagyok elájulva tőle. Igaz a grafika jól néz ki, de azért elég nyomasztóak ezek a kihalt pályák, marjha kevés az ellenfél. Nem igaz hogy a hw még 1-2-t nem bírt volna el. A multit meg jobb meg sem említenni.

Egeret nem támogat, csak valami adapteren keresztül, de úgy sem az igazi. A kontrollertől már télleg elszoktam ebben a műfajban. Szal PC után egy rémálom.
  • öregharcsa
    #10188 itt már írtam róla...

de itt viszont van egy csomó amit megvehetsz.

vga switch

én ezt ajánlom(nekem is ilyen van)

de van ott olcsóbb is...

• Kaplan
    Jéééé :)
  • 22Barna22
    keresem de nem találom... :S
  • Kaplan
    Google a barátod!
  • 22Barna22
    huhh... van fehérváron elektroworld? és ha van akkor hol?
  • Adi
    Jóó..:) de hol lehet ilyet venni?:O
    Bluefish v. mistral?
  • guardian hero
    Elektroworldben Premium + Gears of War = 99.990
  • 22Barna22
    akkor csak 10 rugóval lesz drágább mint a Premium... legalábbis Mediaban a premium 109.990 Ft :D
  • Kaplan
    "120 gigás mervelemezzel lesz ellátva, feketére színezik, és Amerikában 479 dollárba fog kerülni (...ami Európában a jelenlegi árszabás szerint 479 eurót jelent, ugye)." Ez az egyetlen támpont 1 euró = 250 HUF, számolj. A Core-t kivonják a forgalomból, a Core árán lesz a sima Prémium.
  • Kaplan
    Miky barátom, jó itt látni :P:)
  • guardian hero
    120eFt környékén fog indulni, de szerintem még karácsony előtt árcsökkentés lesz (Black: 100e, Premium: 80e, Core: 60e).
  • miky69
    mostantól oda is járkáljatok!! THX :)
  • miky69
    Minden 360-os menjen föl a www.halo3.mlap.hu -ra és reggeljétek magatokat a fórumba!!!
  • 22Barna22
    bocs... láttam is a linket de a gép árát nem... vagyis dollárban láttam valamit, de nem tudom az árfolyamokat! :S légyszi Forintban tippeljetek egyet :( köszi
  • Gabe18
    Na itt a normálisabb megoldás.Ismerösömnek ilyen van.
    Ennél a pc billentyűzet gomjaival tudsz váltani a 2 eszköz képe között.

Katt.
  • Adi
    Ez az "itt" ez hol van?:D
    Légyszi keresd már meg!:D