176889

-
syscoHUN #13793 Igen,ez egy jo kerdes. -
Ha nem flashelt akkor mi a ráknak adod mellé az írott játékot?
-
Kenyér001 #13791 Hello!
Nem kell valakinek az xboxom?
Iá.: már csak 90ezer Ft.
+ Xbox 360
+ 1 wireless joy
+ 1 madzagos joy
+ Winchester sok demoval
+ NFS Most Wanted(német)
+ Pro Evolution Soccer 6
+ NBA 2k7(írott)
A gép nem flashelt, ha minden igaz Samsungos... Még egyszer sem fagyott le... ennyi.
üdv -
OMG vicc :)
"áadásul nem elég, hogy Japánban több, mint 3-szor annyi Wii gépet adnak el, mint PlayStation 3-at(a nagyobb, színesebb kínálat és a hatalmas árkülönbség miatt!), most egymás után veszíti el a Sony az exkluzív játékait, először csak(?)a Metal Gear 4 <-- Itt elvesztette a hitelességét nálam az oldal.., a Virtua Fighter 5, a Tekken 6 és a GTA 4 veszett oda, most még az Electronic Arts kiadásában a Mercenaries 2 is!!!"
[Szerk. A Mercanaries fogalmam sincs mikor volt Sony ekluzív :)] -
Nem. De nem is baj mert az eddigi tesztek alapján eszméletlenül gyengére sikerült. -
Olcsi2 #13788 Miert van az, hogy hetente haromszor linkelitek be ezt a hirt, amit valami idiota, tajekozatlan boltosgyerek tett fel az oldalara es semmi valosagalapja nincs, de ep esszel belegondolva (ez az ami mondjuk nem igazan sikerul mindenkinek) realitasa sincsen. Probalj mar elmerengeni, mit jelentene ez az egesz a 10 millio tulajdonosnak meg a szoftverfejlesztoknek (gyengebb proci, hehe). Leirom azert meg egyszer, ennek a hirnek minden szava, meg a felkialtojelei is MARHASAG.
-
syscoHUN #13787 Ez azert elegge olyan hogyismondjam finoman uzleti duma.
-
aribazsy #13786 hat erdekessek az teny, amit irnak.
SyscoHUN: mar nem lehet rendelni se toluk, csak majd eccer.. hivtuk oket akkor mondtak hogy majd csak ha mar tudn hogy mikro jon pontosan az uj... -
Ez mekkora egy baromság :DDD Már bejelentették hogy milyen újítások lesznek a gépben, nem tudom ezeket honnan szedik. Barmok... -
syscoHUN #13784 Ez azert tobb sebbol verzik.Azert az ott megjelolt idopont eleg kozeli ahhoz hogy komolyabb valtoztatasokat vegrehajtsanak a mostani korul.A HD merete sem stimmel(szerintem)az meg plane-de ez mar korabban volt emlitve-hogy egy ekkora nagy ceg beismerje hogy egy olyan eszkoze,amikbe eleg sok lovet olt bele,meg egyebkent is,ez nem lenne jellemzo ra.A msik,hogy furcsa modon az box-os araik "kicsit" furcsan jonnek ki.Annakellenere hogy ok nem aruljak szepen lehet rendelni toluk box-ot es meg olcsok is.Ennyi. -
aribazsy #13783 Ja mondjuk nekem az is fura votl hogy ok azert nem aruljak mert sok tonkrement, es hibas az egesz szeria. -
aribazsy #13782 Egy erdekes hir: hir
Jo nem egy full kompetens ceg,hirforras, de azert elgondolkdotato, hogy majd HD-s gamma lesznek, meg gyengebb gep... -
Srácok van egy kis problémám. Letöltöttem egy játékot 360 ra. A rarbol kicsomagolom a 2 fájlt. De utánna nem tudom kiírni mert az írja ki, hogy az arhivum nem ismerhető vagy a fájl sérült. De ha a fájl sérült lenne akkor a 2 fájlt nem tudnám rarbol kicsomagolni. Mit csináljak? -
syscoHUN #13780 Nalam ez az egesz AC szeria valahogyan nemjott be annakidejen PS2-n.Valami nagyon nagy csodanak kellene tortennie,hogy box-on elnyerje a tetszesemet.
-
Olcsi2 #13779 Arra varhatsz meg egy ideig, ugyanis az AC4 nem regiomentes. Ellenben a Virtua Tennis es az Earth Defense Force az. -
syscoHUN #13778 Azert erdekes,hogy olyan 3 honap intervallumba vannak a 3ledes gepek.Bar ez lehet veletlen is. -
syscoHUN #13777 Koszi az infot.Nezelodok,hatha tudok beloluk levonni valami kovetkeztetest. -
Ha az is kijönne X-re az azt jelentené, hogy a Sony kiba nagy bajban van, mert saját fejlesztés.
Igaz volt Microsoft játék PS2-re is annak idején, az Age of EmpireII. De az még az X-box elött volt. -
Foxhound1980 #13775 Only PS3 -
Srácok nem tudjátok ez a játék kijön Xbox360-ra vagy csak PS3 ra lessz? Formula One Championship Edition -
remelem a hetvegen mar armored core 4 el fogjuk tolni:D -
chris0000 #13772 Sziasztok. Pl az NBA 2K7-ben hogyan lehet a rostert(játékoskeret) frissíteni? Elindítottam a játékot letöltött vmi frissítést de a játékosok maradtak a régi csapatnál. Pc-n volt hozzá patch és megfrissítette itt hogy működik?????? Köszi -
Na nekem pont ilyenem van. Vagyis hát más márka de pont ugyan igy néz ki és szürke. -
Koszi, de aztan ejtsük is a témát mert ha sokat tömjéneztek mások ezért fognak utálni engem :) Végzem a dolgom, lehetőség szerint precízen. -
Gabe18 #13769 Volt ilyen hír,aztán gyorsan visszavonták... -
EasyLife #13768 nem úgy volt h kidobják 360-ra is csak dx9 el? -
Attila 007 #13767 Nálam nem, simán müködik és a legszebb és legjobb FIFA eddig a 360 ra! -
Attila 007 #13766 WADARR a legnagyobb MESTER!!!Neki köszönhetem a nyugodt BOXOZÁS örömét, nem marketing, de aki tényleg ért a 360 hoz az Ő! SIEG! -
Crysis tényleg érdekes. Überatombrutálextrának reklámozzák, hogy új ez, meg az, meg amaz, meg fadöntögetés, meg atomrobbanás meg szétrombolható ház meg ilyenolyanokos karakterek, szóval überbrutál minden, meg DX10. Enek ellenére (igaz gyengébb grafon és DX9el) állítólag elfut egy átlag gépen, erre meg azt mondják, hogy nem futtatná el a PS3 sem, amikor az ajánlott PCs konfiguráció kb úgy kb a 360al lehet egy szintben. Érdekes... -
Hát erről már volt egy pengeváltásunk guardian hero-val.;)))
Szerintem az van mögötte, hogy mivel mindkető M$ platform, ezért úgy manővereznek, hogy minnél kevésbé jelentsenek egymásnak konkurenciát. Képzeld mi lenne, ha az x-en minden PC-s game elérhető lenne, plusz még az egeret és a billentyűt is rendesen támogatnák, amellett hogy full pc-nek lehetne használni. Ki venne otthonra PC-t?
Ha jól emléxem az egész ott kezdődött, hogy annakidején a Sony bejelentette, hogy a PS2-vel tönkreveri a PC-t meg elhódítja az összes PC-s játékost. Az M$-nél felszívták magukat és kiadták az ukázt, hogy csináljanak egy konzolt, ami 2X olyan erős mint a PS2 ez lett az első X. Aztán ahhoz képest hogy a PS2-vel nem igazán hódítottak el egy PC-s felhasználót sem, elég jó üzletnek mutatkozott a Sonyt megszorongatni a saját pályáján, még úgy is hogy egy darbig rengeteg veszteséget termel.
Viszont láthatóan ezek után is marhára vigyáznak a cégnél, nehogy a PC-s meg a konzolos júzerek keveredjenek.
Most láthatóan a M$ tanult a hibáiból, a Sony meg úgy tűnik elkövet minden olyan hibát a PS3-mal, amit régebben az M$ csinált (a prerend "ingém" promó anyagoktól kezdve, az elcsúszó megjelenésen keresztül, a szar marketingig). -
Gabe18 #13763 Én nem értem ettől a HALo 2-től mit akarnak.Jó 2 éves játék.Most majd kiadják pc-re,persze nem lesz olyan mint a pc játékosok ma már elvárnák,erre majd jön megint a "xar Xbox,xar konzol" duma.Persze ha magjelenéskor kapták volna pc-re egyből másképp festett volna...
Ez a Crysis meg nekem már magas.Most akkor vagy olyan ultra brtuál csodaprogram hogy csak a NASA gépeken fog menni,az egy dolog.De akkor átlag földi halandó pc játékos gépén az nem menne.Vagy megy azon is,de akkor meg csak vakitás hogy konzolra nem lehet megcsinálni. -
partizan182 #13762 A cikk arról szól, hogy még hozzá sem kezdtek a portoláshoz...
Ha jön is, addigra már mindenki csak úgy fog rá emlékezni, hogy "az a szép lövölde ami egyedül elhúzta a boxot 2006 karácsonyán".
Halo is nettó 2 évvel a boxos megjelenése után jött pcre. -
Angmar #13761 Én egy ilyesmit VGA switch-et néztem ki magamnak VGA switch, szerintem ez is jó lesz, és olcsó is -
Hát nem tudom de hogy játékra nem igazán használom manapság a gépement az biztos!A minap szedtem le a vegas-t pc-re és valami siralom ház volt ahogy kinézett és még igy is akadt! amd64 3,8+ 1 giga Geil ram 6600gt felhúzva és ezen játszhatatlan és ronda volt!Ehez képest a x360 kifingja a játékot teljese pompájába!Igaz 1 éves a gép akkor raktam össze 200-250ért de most ha azt akarnám hogy elfusson a vegas rajta megint bele kellene nyulni a sebbe és ezt meguntam!Jó éjszakát! -
Hát ez az!
Ha a Crysisre azt mondják, hogy azt nem tudják átportolni X-re, mert a PC már anyival előbb van, akkor miért ne tudnák a GoW-ot?
Amúgy lehet hogy húzzák majd mint a rétestésztát, meg ahogy a Halot-is annak idején. Szerintem annak is szemtelenül nagy volt a gépigénye PC-n ahhoz képest, ahogy kinézett. -
Pl. itt egy link. -
Kiadni kifogják... Csak mikor. Addigra mi már a második részt kijátszottuk ugyanazzal a vassal, míg PCn az első és a második rész kijátszásához két különböző konfiguráció fog kelleni ^^ -
A Crysisre sem mondhatod, hogy nem szép, mégis (bál alacsony grafon) elfut egy mai "átlag" gépen. A GoW meg aztán nem is olyan részletes, hogy kidőlnek a dolgok (nekem pl nem igazán tetszik, ahogy a tárgyakat szétvégja), meg az ilyen nagy robbanások, hogy repül szét minden, szóval itt a fizikának nincs akkora jelentősége, így azon is lehet spórolni. A modellek részletessége megintcsak más kérdés, mert abban viszont tényleg nagyon brutál. Gondolom azért PCn majd kicsit butítják vagy csak max grafon lesz olyan, mint konzolon. Ezért szeretem a konzolokat. Egyszer megveszi az ember és az életbe többet nem kell rajta fejleszteni, visz minden játékot (csak a 360at sajnos javítani kell). Azért kár, hogy a 360 nem támogat egy szerencsétlen billentyűzetet meg egeret játék közben, mert akkor tökéletes lenne (meg persze ha nem menne tönkre egy erősebb AV kihúzástól, meg nem sütné meg magát és miegyebek). -
Az egy dolog hogy kiadják , de ha ilyen minőségne akarod majd élvezni akkor nem árt beruházni egy 500-ezres pc-re:) ennyit erről!( r s vegas dettó) Csákó -
Sok helyen olvasni, gondolom igaz. Azon pontosabban leeht majd célozni, bár nekem teljesenjó az X analóg kara FPSekhez, főleg a GoWhoz.