176884
banner
  • Kaplan
    Akkor jó, nézem mondom Killer576 FIFAzik :DDD
  • Kaplan
    Gondolom megsült a GPU(?)
  • KILLER2
    Nem. Nekem most nincs is goldom.
  • KILLER2
    DE akkor most egész pontosan mitől is lett a baja? Mert ugye az az E79....
  • Kaplan
    Amúgy nem neked a gamertagod a Killer576?
  • KILLER2
    Sanos nem volt neki más hely. Fasza, mert éppen a napokban terveztem, hogy valami frankó állványt szerzek neki, ahol kap levegőt. Amúgy a gépet tavaly októberben vettem.
  • Kaplan
    Na igen, erről írtam asszem pont itt pár sorral lejebb, én is beraktam a szekrényemben a többi konzol mellé és két óra után forró levegőt fújt ki a dolog és a lemez is forró volt. Pedig az enyémben is van mod.
  • Wadarr
    Van neki hutesmod a gepeben de a lenti rasabol azt vettem ki, hogy valami zartabb helyen van es "kirakta a szemetesre" mert ott jobban szellozik. Az a helyzet, hogy nem szabad szekrenybe vagy hifi allvanyba rakni mert ha nincs levego sz*rt sem er a hutesmod.
  • Jimanszky
    őszinte részvétem és fel a fejjel,gamer!!!!!
  • Unreal1942
    Nagyszerű... Mikori a géped?
  • Kaplan
    És neked nem karcosak a lemezeid?
  • Ewergo
    Ahogy bekapcsoljuk a gépet egyböl máris langyos levegöt fuj. Szerintem ez normális. Hogy miért, nem tom.
    Nálam is kiirja néha hogy nem olvashato a lemez. Igaz nekem még soha nem volt piros ledes hiba. Fagyás meg csak a gama elején volt. ez a jobbik eset. Na de másolt proginál még igy is megéri. most összeszámoltam: 230 000 ft-nyi játékom van hozzá. Persze ha üzletben vettem vóna. Apám...ennyi pizt,...! :)
  • Kaplan
    Van a gépedbe hűtés mod?
  • Kaplan
    Nyugi elméletileg én most a drive-al szopok.
  • KILLER2
    Szarrágó MS! A winfosukat eleget szidtam már, erre most ezt is szidhatom. Pedig az XBOXal alig volt gondom.
  • KILLER2
    Igen, most. Az benne a szép, hogy legutóbb 2 napja volt bekapcsolva 20 percet.
  • CSOCSO
    :(
  • Wadarr
    most kaptal 3 ledet ?
  • KILLER2
    Kurva jó ez az XBOX! E79el kezdi, 3 ledel folytatja!
  • Wadarr
    Ez egy regebbi kep amit felraktam de folyamatosan cserelodnek a gepek. Viszont nyitottam mar egy 3 ledes topikot amikben gyartasi datumok stb van: > ITT <

Killer: az E79 az gaz... ne rakosgasd a gepet azt ajanlom...
  • KILLER2
    Most meg E79es hibával fogadott ez a fostalicska.
  • syscoHUN
    Wadarr ha lehet ird mar meg,hogy a gepek,amik nalad vannak mikori gyartsuak,ha nem nagy problema,hatha van valami megfigyelheto "veletlen" a dologban.
  • KILLER2
    A szemetes tetejére. most cvsak az volt kéznél. Remélem mindig csak a tetejére fog kerülni, bele nem.
  • KILLER2
    Hát Wadarr, lehet, hogy hamarosan találkozunk. Nem akarok elhamarkodottan hinni semmit, mert ez még csak a második alkalom, de akkor is érdekes. Múltkor a Far Crynél fagyott, bár az Traxdata lemezen volt, de most a Gears of Warnál is, alig 1 perc játék után és nagyon hamar melegszik. Még alig egy perce játszok, de az már langyos levegőt fúj. Ez normális? Remélem nincs semmi baja a 360omnak. Még próbálgatom.
  • Ewergo
    Na szemetesen az Xbox. Ez jó cégér! :))
  • KILLER2
    Na megvan a nagy ötlet, hogy legyen levegője a 360nak. Amikor használom, akkor kiveszem a polcról és ráteszem a szemetesre. Az pont olyan magas, mint a polc, ahol votl, így a vezetés is elér odáig és levegője is van.
  • KILLER2
    Nekem egy kis LCD TVm van, de a 19"es monitoron sokkal szebb, pláne, hogy a TV-n a GoW csak PAL-60on (asszem) fut és elég csúnya így.
  • CSOCSO
    en nem dugnam 19 es moncsira egy 82 es sdtv helyett az xboxom
  • 22Barna22
    Pont a GoW miatt akarom monitoron... :S

De van egy 70-80-as TV a szobámban de az SDTV
  • sector512
    Én mindenképp a monitorra szavaznék sima TV helyett, de hát kinek mi jön be. Mondjuk egy GoW szerintem sokkal élvezhetőbb monitorral.
  • amdrula
    19"-os 16:10-es moncsimon egész jó, igaz olyan közelről használom, mintha pc-t használnék :D
    És kábelt se kell dugdosni össze vissza, meg elosztót sem kellett venni DVI->PC, DSUB->Box
    Előtte 5:4-es 19"-es TFT-n használtam, azzal is elviselhető volt.
  • HUNMarcus
    egyébként ha eredeti VGA-átalakítót veszel ahhoz ját egy anya-agya koverter ami CRT-hez is jó
  • CSOCSO
    inkabb kosd sima tv re ami letszer akkora mint a 19 es!!!!!!!!!!! komolyan mondom ezerszer elvezhetobb!! ha akkora tv-tek sincs akkor csodalkozom hogyan vettel Xboxot
  • HUNMarcus
    jah, VGA átalakítóval, egyébként milyen monitor van még?? ja igen machintosh
  • 22Barna22
    hát milyen monitorod van?

megy...
  • Kollár92
    az X pc monitoron is megy?
  • 22Barna22
    hát persze :D

sőt... eladjuk mindkét gépet és összedobjuk a pénzt amiből veszünk 1-1 trabantot
  • Jimanszky
    oké és még én fizetek neked még pénzt
  • 22Barna22
    Akkor megbeszélhetjük hogy ha megvan a PS3-ad akkor elcserélem veled az X-emre XD
  • Jimanszky
    magyarul,nem biztos,hogy jó hozzá.ami biztos,hogy PS3-at rá tudnál kötni,az X-ről nincs tudomásom.sorry