176884

-
Akkor jó, nézem mondom Killer576 FIFAzik :DDD -
Gondolom megsült a GPU(?) -
Nem. Nekem most nincs is goldom. -
DE akkor most egész pontosan mitől is lett a baja? Mert ugye az az E79.... -
Amúgy nem neked a gamertagod a Killer576? -
Sanos nem volt neki más hely. Fasza, mert éppen a napokban terveztem, hogy valami frankó állványt szerzek neki, ahol kap levegőt. Amúgy a gépet tavaly októberben vettem. -
Na igen, erről írtam asszem pont itt pár sorral lejebb, én is beraktam a szekrényemben a többi konzol mellé és két óra után forró levegőt fújt ki a dolog és a lemez is forró volt. Pedig az enyémben is van mod.
-
Van neki hutesmod a gepeben de a lenti rasabol azt vettem ki, hogy valami zartabb helyen van es "kirakta a szemetesre" mert ott jobban szellozik. Az a helyzet, hogy nem szabad szekrenybe vagy hifi allvanyba rakni mert ha nincs levego sz*rt sem er a hutesmod. -
Jimanszky #13580 őszinte részvétem
és fel a fejjel,gamer!!!!!
-
Unreal1942 #13579 Nagyszerű... Mikori a géped? -
És neked nem karcosak a lemezeid? -
Ahogy bekapcsoljuk a gépet egyböl máris langyos levegöt fuj. Szerintem ez normális. Hogy miért, nem tom.
Nálam is kiirja néha hogy nem olvashato a lemez. Igaz nekem még soha nem volt piros ledes hiba. Fagyás meg csak a gama elején volt. ez a jobbik eset. Na de másolt proginál még igy is megéri. most összeszámoltam: 230 000 ft-nyi játékom van hozzá. Persze ha üzletben vettem vóna. Apám...ennyi pizt,...! :) -
Van a gépedbe hűtés mod? -
Nyugi elméletileg én most a drive-al szopok. -
Szarrágó MS! A winfosukat eleget szidtam már, erre most ezt is szidhatom. Pedig az XBOXal alig volt gondom. -
Igen, most. Az benne a szép, hogy legutóbb 2 napja volt bekapcsolva 20 percet. -
:( -
most kaptal 3 ledet ? -
Kurva jó ez az XBOX! E79el kezdi, 3 ledel folytatja! -
Ez egy regebbi kep amit felraktam de folyamatosan cserelodnek a gepek. Viszont nyitottam mar egy 3 ledes topikot amikben gyartasi datumok stb van: > ITT <
Killer: az E79 az gaz... ne rakosgasd a gepet azt ajanlom... -
Most meg E79es hibával fogadott ez a fostalicska. -
syscoHUN #13567 Wadarr ha lehet ird mar meg,hogy a gepek,amik nalad vannak mikori gyartsuak,ha nem nagy problema,hatha van valami megfigyelheto "veletlen" a dologban. -
A szemetes tetejére. most cvsak az volt kéznél. Remélem mindig csak a tetejére fog kerülni, bele nem. -
Hát Wadarr, lehet, hogy hamarosan találkozunk. Nem akarok elhamarkodottan hinni semmit, mert ez még csak a második alkalom, de akkor is érdekes. Múltkor a Far Crynél fagyott, bár az Traxdata lemezen volt, de most a Gears of Warnál is, alig 1 perc játék után és nagyon hamar melegszik. Még alig egy perce játszok, de az már langyos levegőt fúj. Ez normális? Remélem nincs semmi baja a 360omnak. Még próbálgatom. -
Na szemetesen az Xbox. Ez jó cégér! :))
-
Na megvan a nagy ötlet, hogy legyen levegője a 360nak. Amikor használom, akkor kiveszem a polcról és ráteszem a szemetesre. Az pont olyan magas, mint a polc, ahol votl, így a vezetés is elér odáig és levegője is van. -
Nekem egy kis LCD TVm van, de a 19"es monitoron sokkal szebb, pláne, hogy a TV-n a GoW csak PAL-60on (asszem) fut és elég csúnya így. -
en nem dugnam 19 es moncsira egy 82 es sdtv helyett az xboxom -
Pont a GoW miatt akarom monitoron... :S
De van egy 70-80-as TV a szobámban de az SDTV -
Én mindenképp a monitorra szavaznék sima TV helyett, de hát kinek mi jön be. Mondjuk egy GoW szerintem sokkal élvezhetőbb monitorral. -
amdrula #13558 19"-os 16:10-es moncsimon egész jó, igaz olyan közelről használom, mintha pc-t használnék :D
És kábelt se kell dugdosni össze vissza, meg elosztót sem kellett venni DVI->PC, DSUB->Box
Előtte 5:4-es 19"-es TFT-n használtam, azzal is elviselhető volt. -
egyébként ha eredeti VGA-átalakítót veszel ahhoz ját egy anya-agya koverter ami CRT-hez is jó -
inkabb kosd sima tv re ami letszer akkora mint a 19 es!!!!!!!!!!! komolyan mondom ezerszer elvezhetobb!! ha akkora tv-tek sincs akkor csodalkozom hogyan vettel Xboxot -
jah, VGA átalakítóval, egyébként milyen monitor van még?? ja igen machintosh
-
hát milyen monitorod van?
megy... -
Kollár92 #13553 az X pc monitoron is megy? -
hát persze :D
sőt... eladjuk mindkét gépet és összedobjuk a pénzt amiből veszünk 1-1 trabantot
-
Jimanszky #13551 oké és még én fizetek neked még pénzt 

-
Akkor megbeszélhetjük hogy ha megvan a PS3-ad akkor elcserélem veled az X-emre XD -
Jimanszky #13549 magyarul,nem biztos,hogy jó hozzá.ami biztos,hogy PS3-at rá tudnál kötni,az X-ről nincs tudomásom.sorry