176890

-
Az mért jó ? -
nem jöttök ps3 totyikba flémelni? hahahahhaa
-
Szerintem így hétvégén nehéz lesz max ha valaki az otthonába, nem csinálja meg neked. -
Olvass vissza -
jepy #13951 sziasztok.segítsetek légyszi.tegnap vettem egy 360at.hol tudnám megokosítani?tudtok valakit aki s.o.s.-ben meg tudná csinálni? -
igaz csak videón láttam de már az lekötött egy fél órára:D -
Nem is látttad magát a játékot.Lehet,hogy nem is lesz jó.Vgy 1 óra alatt megunod. -
Csatlakozom az előttem szólóhoz:D
Assassin's Creed Forevá:D -
ha ez igaz, akkor... hú :D
de Assassin's Creed-ről nem mondanék le miatta :) -
Húha! Ez nagyon melegnek tűnik!
-
Meg én is. -
Unreal1942 #13944 Erre kiváncsi leszek én is. -
Hello!
Ez elég érdekes játéknak igérkezik szerintem.
Pirates OfTthe Caribbean - At World's End -
Meg aztán nem tudom, hogy mit kell ezen ennyit problémázni. Bár az még úgy ok, hogy jó TVt kell hozzá keresni, de pl az , amikor jön valaki és megkérdezi, hogy mennyire szar SDTVn vagy hogy élvezhető-e azon is, akkor keveredik bennem a falramászás és a sírás utáni vágy. -
Kibaszottul egyetértek veled, hihetetlen, hogy a SEMMIT kell itt öbb oldalon át ragozni... Ha nagyon egy konzol géphez akartok Tv-t venni, nyissatok neki egy uj topikot maximum, de ne itt OFF-oljatok! -
A játékkal kapcsolatban tudom mire lehet számítani.Nekem a kiírással kapcsolatban van problémám.
Valamiért nem sikerül az írás. -
jaja, hogy szedted le? :P -
És hogy lehet?
-
Nekem megvan és szeritnem jó. nehéz, de el leeht vele lenni, bár látszik rajta, hogy nem mai darab, mert nem igazán XBOX 360os a grafikáa, mert közelről elég csúnyák a textúrák és a modellek sem a legszebbek, de a játék nem rossz, csak sajna nekem Traxdata lemezen van és hát nem igazán szereti az XBOXom. -
amdrula #13936 Far Cry Instincts Predator: Szerintem addig jó neked, ameddig nem írod ki xD -
Le is lehet, az enyém is le van. -
Nekem is a hátulján van.Szerintem mert van két matrica. -
aham szóval jól látható helyen van a garimatrica 
akkor elvileg le lehet hajszárítózni xD -
Én KonzolStudioban vettem és a hátuljára volt téve. Szeritnem nézd meg az előlap alatt. Ne hinném, hogy szédszedhetik a boxot. Az előlap alatt van egy MS matrica is, az enéym meg még szépen össze is van firkálva. -
Hol találok magyar leírást játék írásához??? -
mégegy kérdés... hol van a garimatrica a gépen? úgy értem hogy a külső burkolaton, vagy valahogy trükkösen belül, hogy mindenképp elszakadjon ha szétszedem... -
Hoppá! Na ezért érdemes elkölteni a gamer pointokat amint lehet. És még véletlenül se hitelkártyával venni.
A másik meg: Ne tv-ről szoljon már a topik! Már lassan 1 oldalt kitesz a tv téma. És jó ha 1-2 hozzászólás volt ami ide is illik. Jó rendben beszéljétek meg de nem itt kéne ragozgatni a témát. -
Az lehet hogy egy 16:9-es tv-nek a képmagassága nem nagy de a szélessége már mindjárt jobb.:)Miért lenne kicsi a kép?
4:3-ban meg a szélesvásznú filmeknél alul felül csíkot látsz.Az nem zavar senkit?
Ha valaki lcd tv-t vesz azon nagyon érdeklődjön utána mit vesz mert baromi nagy külömbségek vannak ám még márkán belül is.Nem mindegy milyen lcd panel van benne meg ami még fontos hogy milyen képjavító áramkör.
Más:
Van valakinek tapasztalata ezzel a másolt játékkal kapcsolatban?
Far.Cry.Instincts.Predator.PAL.PROPER.XBOX360-DNL
Kétszer próbáltam kiirni de mindkétszer hibás írás lett az eredménye.Eddig mindent sikerült kivésni ezért bosszant hogy most ez nem sikerül. -
Hát ezért várok én is inkább a nagy tv megvásárlásával.
Idén az igazi HDTV-k majd szépen elkezdenek elterjedni, és azok ára is lefelé fog menni, ami nyomja le a HD Readyk árát is. -
Ha 4:3-ba meg 16:9-ben ugyan olyan képátlojut veszünk, ugy persze hogy piszok kicsi a magassága a szélesebbiknek. Ezér lenne arányosabb a 16:9-ben joval nagyobb képátlo, hogy legalább elérje a magassága a régi tv képét.
Viszont azok már joval 200 rugó felett vannak. -
Én egy közép méretet vettem alapul 4:3-as méretben az átlag 67-72cm képátlo. Egy "családi" tv. Amelyik ennél kisebb, azt kis képernyösnek mondjuk. (55, 50, 37...)
Az eset nem rólam szol...nekem még képcsöves tv-m van. -
én is 19-es wide tft-n nyomatom és tök rendben van -
Hát igen, nem csak az átlót kell nézni, mert a Pitagórász tételből is következően;))) szélesvásznúnál ugyan az a képátló kisebb magasságot jelent, vagy is még Svájcinéger is kisebb lesz az új tévén. -
partizan182 #13922 "Szobába betéve a régi helyére, baromi kicsinek tünik"
Milyen volt a régi? -
szevasztok, lesz nekem hamarosan egy x360-am, és az lenne a kérdés itt hogy 19" wide tft monitoron (16:10 képarány), tudja majd kezelni? mer jó lenne, tudom hogy kell hozzá vga kábel... meg melyik a legkorektebb bolt pest környékén? esetleg legolcsóbb?:D -
Ugy látom a közép kategoria a 16:9-ben a (32") 82cm kép méret. Ha valaki ezt használja tv-zésre, közelebb kell ülnie hozzá mint idáig a normál 4:3-as méretühez képest.
Szobába betéve a régi helyére, baromi kicsinek tünik. 1-2 személynek még elmegy. De ha már többen nézik, (család) 90-100 cm fölé kell mennie a képátmérönek. Mert ezek az arányosak a magasságukhoz képest. És nem lesznek "összenyomva" a szinészek! :) -
ezt a kamu szöveget még magad sem hiszed el...
itt mindenki tisztába van az xpango működésével -
Gabe18 #13917 Hát ha nem 16:9-es monitoron játszol akkor szerintem sehogy.
Mivel a játékok ezt a képarányt használják,ezért hogy ne torzuljon a kép,alul-felül kicsit összenyomja. -
Jak16 #13916 EGy kérdésem lenne. TFT monitoron játszok és néhány játéknál fent, lent vannak fekete csíkok. Ezeket hogy szüntethetem meg? (1280x1024 felbontás, Normal mod, nem akarom berakni szélesvásznúba mert úgyse jó...)
-
Talán az LG, a Samsungon nincs HDMI. De mindkettő eléggé a low-end kategória, régi modellek. Ettől függetlenül használhatóak persze, de nem sokkal drágábban kapsz egy kategóriával jobbat (sőt, akár ennyiért is valami olcsóbb helyen).