176890

-
Aki hasznal a 360-on Intercoolert, az latogasson el az oldalamra! jobb vele vigyazni... http://x-media.xel.hu -
na látom van színvonal xD
inkább feldobok egy témát... mennyivel fog csökkeni az x360 ára ha megjelenik a ps3? tippek? konkrétumok? -
Végülis így is lehet fogalmazni xD -
te mekkora egy fasz vagy !!! -
Persze hogy érdemes, feltéve persze ha csak játszani akarsz. És nem tervezed a jövőben, hogy az új konzolodon HD videót nézel, vagy hogy az otthoni PC-det egy Linuxos géppel helyettesíted egy füst alatt.
Mert akkor még nem egészen 2 nap és jön egy másik alternatíva. -
Természetesen érdemes.
-
ebben a topicban ez egy jó kérdés :DD -
Eddie PS #13827 Hiak. Érdemes xbox360at venni? Megbeszéltük báttyámmal, hogy nyáron veszünk egyet. -
HI all van olyan újság amiben az Xbox360-ról van szó?
MErt egyszer az ign- honlapján láttam egy ujságot amihez dvd-is volt és demók voltak rajta. -
én se gondolom, hogy manapság még be elhet ilyet szerezni. ha hibásak, akkor gondolom már kivonták őket mindenhonnan, ha meg mégis olyat vennél, hát visszaviszed, ha rossz. -
Tényleg felejtsük el azt a kukabúvárt... Eltűnt.
Hát, Barna, szerintem már nem. -
HI külön nem eladó a madzagos joy?
Ha igen mennyié? -
hát én azt hallottam h az első szériás gépeket azért váltották le mert 90%-a hibás volt... :S de nem tom :D nekem is hülyeségnek hangzik... -
Assetudommiazazelsőszériás. Mármint azt tudom, de azt, hogy mi különbség, azt már nem. -
izé... témát váltok :)
lehetséges h véletlenül 1-ő szériás 360-at veszek? Április környékén lesz a vásárlás... és nézdcsak! ápr környéke van :D -
Meg kéne tanulnod, hogy hogy mennek itt az SGn a dolgok. De mostmár legalább elégedett lehetsz, emrt elérted amit akarál. Az utólsó fél oldal veled van tele, szóval most már legalább tudod mi a téma. Na mentem Vegasozni. -
OFF:
Mi köze a macskakőnek a macskához? xD
ON -
Angyszerű! Chodálatos! Hihetetlenül értelmes téma! Csakis gratulálni tudok. Nem mondom, hogy én sosem hibázok, de ez azért picit túlzás nem? Nem kéne ababhagyni? Bírom az olyan embereket, akik bejönnek valahova, mondanak valami baromságot, aztán ők vannak felháborodva és oktatnaki ki mnindenkit, hogy mi a helyes Most hogy lásd kivel állsz szemben eelmondom, hogy mi a baj veled. Bejössz ide és felteszel egy kérdést, ami annyira értelmes, hogy olyat még nem olvastam. Mi a téma......Kit érdekel? Miért jó neked, ha tudod? Én az utóbbi időben rendszeresen olvasom a topicot, de ha hazaérek és felnézek ide, látom, hogy van 100-200 új üzenet, akkor nem jövök és kérdezem meg, hogy mi a téma, egrészt, mert nem érkele, másrészt meg ha tudom is, mág a seggemet sem tudom kitörölni vele. Ha érdekel, akkor elolvasok 1-2 kommentet és máris képben vagyok kb, ha nem, de úgy tűnik, hogy érdekes leeht számomra, akkor esetleg még néhány kommentet elolvasok, de nem jövök és kérek összegzést. AZ meg hogy te normális életet élsz, nagyon jó és szép dolog, ötülj neki, de akkor ne gyere fórumozni a barom kérdéseiddel és cseszegess minket oktalanul és értelmetlenül, hogy mi a PC előtt élünk. Miből gondolod és ha így van, akkor mi közöd hozzá? Szóval. Ha érdekel, hogy miről van szó, akkor az a minimum, hogy visszaolvasol picit, mert a téma megtudására kemény 5 percet kéne rászánnod. A kérdésed még rendbe is lenne, csak az vele a gond, hogy nincs értelme. Ha valami kell vagy tudni akarsz valamit, akkor kérdezz konkrétan, használd a keresőt vagy olvass vissza, de így, hogy "mi a téma", ez így elég érdekes. Na jóccakát. -
Ha ez a véleményed hogy aki sokat ír a fórumba az egy "ratyi kocka" akkor mi a faszért jössz ide egyáltalán? A diszlexiáddal meg az orvosnak panaszkodj.... -
turho #13815 Írni sem tudsz normálisan, így már értem az olvasási gondot meg a kulturált beköszönést is koma :) -
Hát látode én vagyok erre az ellen példa mivel itt ülök igaz nem irok be állandóan és mégsem vagyok egy elhizott Kocka FACE-ű!! 
Ha meg valami nem tetszik van másik oldal is ahol olvasgathatsz és lebaszhatod a népet! Már bocs
-
kisaba #13813 Nem tudom, biztos nagyon SOK ismerősöd lehet, ha egyszerűen nincs fél órád arra (mert nem tart tovább, én is pont az utóbbi két napon nem voltam fenn, és láss csodát végigolvastam 8 oldalt), hogy elolvass pár oldalt. Szerintem meg egyébként ha tényleg érdekel, hogy miről van itt szó, akkor nem hiszem, hogy nyolc oldal gondot jelent. Nem biztos, hogy rögtön mindenkit fikázni kéne... -
Pont te mondod? :S Bocs, hogy van egy kis időm követni a fórumot mert érdekel és segíteni másoknak, és ha még meg is nyalod a herém összefoglalok neked 100 oldalanként pár sort ^^
[omgwtfgigalol :DDDDSADAS] -
szegény... 
majd még sajnálni fogom hogy olvasnod kell.... -
És ezt szted ki nem szrja le? -
Gabe18 #13809 Nem tudom,fogadj fel valakit aki 100 hozzászólásonként ir neked egy összegzést...
Most vagy érdekel ami itt folyik és akkor ugy ahogy követed (ehhez szerintem nem kell minden egyes hozzászólást elolvasni),vagy nem aztán akkor erről ennyit. -
De figyu...a forum nem egy regény hogy mikor abbahagyod, behajtod a lap sarkát és elteszed!
Vannak nagyon jo elektronikus könyvek...
Ha pedig van idöd, akkor belefér az olvasgatás. (visszaolvasás) Má bocsi! :) -
Kollár92 #13807 tehát inkább segítsünk az illetőnek ebben az esetben nekem hogy tudja miről van szó minthogy vissza keljen olvasni 8 oldalt és ez idő alatt már megváltozik a téma is...
(azaz a 8 oldal elolvasása tök értelmetlenné vállik) -
Kollár92 #13806 azaz legyünk már egy kissé kulturáltak.... -
Kollár92 #13805 ennyivel meg lehet oldani
ugyis oldalak írtok tele most ez a 3 sór igazán nem sok sztem -
Kollár92 #13804 :D LOL
nem aztmondom hogy ne beszéljetek csak azt hogyha valaki pl elmegy a barátnőjével valahova egy napra és nem jut gépközelbe akkor nem kell lekúrni hogy miért nem tudja mi a téma hanem ugy össz 3 mondatba el lehet mondani hogy most miről van szó... -
Oh elnézést, akkor hány hozzászólást engedélyezel nekünk naponta? Csak a miheztartás végett... :)) -
Kollár92 #13802 ratyi kockák... -
Kollár92 #13801 bassz vagy 8 oldalt irkáltok tele olvassgatsd te! 1 napig nem vaok itt és már átszárnyaltok 23 témán
itt kockultok egész héten bocs hogy az egész rohadt napomat nem itt töltöm és hogy nem vaok annyira kocka mint eggyesek...
ha kinézel az ablakon ott van egy utca -vagy kitudja hol a szarban laksz-
más élő emberekkel akikkel személyesen lehet beszélni...
esetleg eljárni valahová...
nem csak abból áll a világ hogy a dagatt elhízott kocka face-eddel itt osztod a fórumokat és írod tele őket.
élni is kell és te engem azért cseszel le merthogy én normális emberi életet élek...
nem akarom itt tölteni a napomat hogy 8 oldalt átolvassak azt még 3-at merthogy addigra ugy annyit írtok -
Olvass már vissza vagy ne járj fórumozni ha már arra is lusta vagy! -
Kollár92 #13799 télleg F1-ről beszéltek? -
Nem biztos hogy mind olyan. Ott is komálják az F1-et. Ne általánosíts! És lehet egy pc-s F1 challenge 99-02 után kicsit kevéske az amit nyújtottak. Pedig 2003-as játékról beszélünk. -
Kollár92 #13797 LoL valaki világítson fel hogy most miről van szó mert 2 napig nem voltam és vagy 6 oldalt teleírtatok és naon nincs kedvel elolvasni az egészet :D -
Köszönöm a vga switch linkeket mindenkinek. Viszont egy kérdésem van még:
ha monitorra kötöm a boxot akkor hány Hz fog menni a monitor?:O
(LG575N)??
Mert most 85Hz-n megy XP alatt.. Ha boxra kötöm akkor átvált 60Hz-ra?:( -
Egy érdekesség a GameStar oldaláról:
"A Devil May Cry PS3-exkluzivitásának megszűnéséről szóló hírt követően a Microsoft Germany produkicós igazgatója érdekes postot közölt a blogján.
A bejegyzés címe "Egy kész, kettő még hátravan", tartalma pedig három játékcím: Devil May Cry, Final Fantasy, Metal Gear Solid, melyek közül a DMC át van húzva. Ezek szerint a Microsoft szemet vetett a másik két híres, PS-exkluzív sorozatra is. FF és MGS rajongók örülhetnek a hírnek, hiszen a Microsoft várhatóan PC-re is meg kívánja jelentetni a címeket, ha sikerül megszereznie őket."
Nem semmi, ha ez sikerül, akkor nem maradnak már igazán nagy címek a Sony mellett