176890
banner
  • cenobite
    Srácok! Most jött meg az Oblivion-om postán, amit cseréltem. Ha a csomag és a kéziköny mellett, a játék is német nyelven kezd el gagyogni hozzám, akkor van lehetőség átállítani angolra? Amennyiben nincs megcsináltam életem legszarabb üzletét. Esküszöm széttöröm ezt a k**va lemezt, annyira felb*szott ez a dolog. Legalább említette volna meg az illető, hogy német nyelvű a stuff.
  • KILLER2
    sajnos monitorátváltóról én se tudok sokat.
  • Kaplan
    Jajj könyörgöm srácok, sok a kérdés, ami nem lenne baj, de ne már egy nap hatmilliószór tegyétek fel ugyanazt... Barna nem rég linkeltem egy cikket a Black Editionról ott volt az ára is. Igazán visszaolvashatnál.
  • Adi
    Jah olvastam.. de nem értettem.
    Nem tudnád esetleg részletesen elmondani?:|
  • KILLER2
    Azért néha még vissza is olvashgatnál. #13679
  • 22Barna22
    nah a box dobozán hol tüntetik fel h hányadik szériás? :S mert ma voltam mediaban és nem láttam...

más: XBox360 Black Editionről mit tudtok? az ár érdekel mert úgy tűnik áprilisig nem lesz boxom... és attól is csak messzebb lehet... előbb nem :(
  • KILLER2
    Hát mintha nem rég pont erről lett volna szó.
  • Adi
    FElvettelek msn-en de nem vagy fönt...
    De akkor ügye a pc-t nem láttom!:O
    Nincs vmi megoldás, h egy kapcsolásal láthassam a pc-m és láthassam a monitoromat?? És utángyártottat vagy eredetit vegyek? másik: hangot hogy tudom átvinni a pc-re??

Amúgy azért szeretném kiprobálni moncsin mert a 55cm 60hz tv-n kifolyik egyszerüen a szemem, egy GRAW2-nél pl. A monitor meglegalább viszi a 85hz aminél nincs szemfolyás!:D
  • KILLER2
    Rá tudod, mivel ugyanolyan az XBOX VGA csatlakozója, mint a PCn lévő, viszont az biztos, hogy a monitor nem egy mai darab.
  • tomeck01
    Másnál is lett E66 az UEFA-tól?? Mert akkor én meg se próbálom elindítani.
  • Adi
    LG 575N Studioworks monitoromra
    Rátudom kötni a boxot?:O
    Vagy ez már nagyon öreg szar?!:(
  • KILLER2
    Az jó/rossz/felesleges, hogy elválasztom egymástól azt a léteret, ahova a box fújja a meleg levegőt hátul és azt, ahol oldalt beszívja? Csak annyira, hogy ahol szívja, ott ne legyen meleg a levegő.
  • Adi
    Telitalálat!
    Köszönöm!
    Amúgy jó játék?:O
  • Kollár92
    sztetek van olyan játék inkább akció aminek mostanság nagy sikere lesz?
  • Shenlong
    Az a játék Shadowrun lesz.
  • sector512
    Király!
  • Ewergo
    Huxley progirol tud valaki valamit?
  • Gabe18
    Devil May Cry 4 Xbox 360-ra is...
  • Adi
    neeem..
    Ebbe mondom: tündérrel volt a faszi és tudot teleportálni. Meg csak a tündérek képessége volt az, h pajzsot tudot a teste köré voni, és még olyat is tudot, h élet fát telepít. Aki oda állt az regenerálodot!:D
    Ez a multiplayer része volt, és quake szerű harc folyt.
    Amúgy vki a 13688 üzimre tud válaszolni?
  • Bendy
    Nya akkor folytatódik a Crackdown után az UEFA-val is a dögvész? :D
  • gyzoli1
    A rég várt UEFA 2006-2007 E66-os kódot hozott!
    Köszönöm szépen!
    Sokba fog ez nekem kerülni?
  • Jak16
    Unreal esetleg?
  • Adi
    De amit láttam annak a multirészébe voltak fegyverek. géppisztoly stb.. ez inkább ilyen full kardozos.. :(
  • Ewergo
    Csendesitö szoftver?
    Lelasitja a forgást?...vagy mi?
  • Jak16
    Elveon, szerintem.
  • Adi
    Amúgy nem tudjátok véletlenül melyik az a játék(Fix tv-n tesztelték) mikor a csávó egy tündérrel rohangált, (QUAKE szerü öldöklés volt egy "várba") és összevissza teleportált az emberünk. Volt amikor kardal öldöste le a másikat.. Esetleg vkinek vmi tippje?:(
  • Adi
    Erre a monitorra?! LG 575N Studioworks
    Rátudom kötni a boxot?:O
    Vagy ez már nagyon öreg szar?!:(
  • Theodoric
    Enyémben jó hangos a samsung meghajtó :)
    Ha felviszik a hivatalos szervizbe kérhetem a csendesitő firmware-t? vagy az nem teljesen hivatalos firmware? :))
  • Wadarr
    Elore nem tudhatod milyen drive van a gepben amit veszel...
  • Wadarr
    Vicces video de talan annyira megsem :) Ugyanis ez a valosag... probaltam mukodik :)
  • 22Barna22
    huhh... :D finom lehet :D Wadarr megcsinálod nekem? XD
  • 22Barna22
    és ha veszek egy boxot akkor abban milyen van? :S nagyon hangos a hitachimachitachi?
  • Wadarr
    Nem ide tartozik de a a backup lemezeket valamivel lassabban olvassa a drive es igy kimeli a fejet a drivemotort a mechanikat is. A Samsungokhoz pedig van kifejezetten olyan firmware amitol TELJESEN elmegy a drive hangja.
  • aribazsy
    koszi
  • 22Barna22
    na de akkor van hogyha nem warezolok?
  • Kaplan
    Új XBOX360, 120 gigás HDD-vel.
  • aribazsy
    Ki mit tud amugy az uj "fekete" X360-rol? Mar hogy mikor lesz itthon, meg a HDMI csatin kivul, a vinyon tul mi van ami jobb lesz? Na meg mennyivel lesz dragabb?
  • Kaplan
    Van bizony. Én már csak tudon :/ :DDD
  • 22Barna22
    tőled kérdezem mert látom értesz hozzá...

van lényege annak h milyen DVD meghajtó van a gépben? mert flasheltetni nem hiszem h fogom :) max később :) de akkor is minőségit raknék csak bele...
  • Wadarr
    Killer esete egyedi volt, csak az eljaras volt rutin :) Altalaban magatol szakadnak fel a GPU labai, mert nem eleg a gyari hutes akarhogy szellozik a gep.