176890

-
Srácok! Most jött meg az Oblivion-om postán, amit cseréltem. Ha a csomag és a kéziköny mellett, a játék is német nyelven kezd el gagyogni hozzám, akkor van lehetőség átállítani angolra? Amennyiben nincs megcsináltam életem legszarabb üzletét. Esküszöm széttöröm ezt a k**va lemezt, annyira felb*szott ez a dolog. Legalább említette volna meg az illető, hogy német nyelvű a stuff. 

-
sajnos monitorátváltóról én se tudok sokat. -
Jajj könyörgöm srácok, sok a kérdés, ami nem lenne baj, de ne már egy nap hatmilliószór tegyétek fel ugyanazt... Barna nem rég linkeltem egy cikket a Black Editionról ott volt az ára is. Igazán visszaolvashatnál. -
Jah olvastam.. de nem értettem.
Nem tudnád esetleg részletesen elmondani?:| -
Azért néha még vissza is olvashgatnál. #13679 -
nah a box dobozán hol tüntetik fel h hányadik szériás? :S mert ma voltam mediaban és nem láttam...
más: XBox360 Black Editionről mit tudtok? az ár érdekel mert úgy tűnik áprilisig nem lesz boxom... és attól is csak messzebb lehet... előbb nem :( -
Hát mintha nem rég pont erről lett volna szó. -
FElvettelek msn-en de nem vagy fönt...
De akkor ügye a pc-t nem láttom!:O
Nincs vmi megoldás, h egy kapcsolásal láthassam a pc-m és láthassam a monitoromat?? És utángyártottat vagy eredetit vegyek? másik: hangot hogy tudom átvinni a pc-re??
Amúgy azért szeretném kiprobálni moncsin mert a 55cm 60hz tv-n kifolyik egyszerüen a szemem, egy GRAW2-nél pl. A monitor meglegalább viszi a 85hz aminél nincs szemfolyás!:D -
Rá tudod, mivel ugyanolyan az XBOX VGA csatlakozója, mint a PCn lévő, viszont az biztos, hogy a monitor nem egy mai darab. -
tomeck01 #13705 Másnál is lett E66 az UEFA-tól?? Mert akkor én meg se próbálom elindítani. -
LG 575N Studioworks monitoromra
Rátudom kötni a boxot?:O
Vagy ez már nagyon öreg szar?!:( -
Az jó/rossz/felesleges, hogy elválasztom egymástól azt a léteret, ahova a box fújja a meleg levegőt hátul és azt, ahol oldalt beszívja? Csak annyira, hogy ahol szívja, ott ne legyen meleg a levegő. -
Telitalálat!
Köszönöm!
Amúgy jó játék?:O -
Kollár92 #13701 sztetek van olyan játék inkább akció aminek mostanság nagy sikere lesz? -
Az a játék Shadowrun lesz. -
Király!
-
Huxley progirol tud valaki valamit?
-
Gabe18 #13697 Devil May Cry 4 Xbox 360-ra is... -
neeem..
Ebbe mondom: tündérrel volt a faszi és tudot teleportálni. Meg csak a tündérek képessége volt az, h pajzsot tudot a teste köré voni, és még olyat is tudot, h élet fát telepít. Aki oda állt az regenerálodot!:D
Ez a multiplayer része volt, és quake szerű harc folyt.
Amúgy vki a 13688 üzimre tud válaszolni? -
Nya akkor folytatódik a Crackdown után az UEFA-val is a dögvész? :D -
gyzoli1 #13694 A rég várt UEFA 2006-2007 E66-os kódot hozott!
Köszönöm szépen!
Sokba fog ez nekem kerülni? -
Jak16 #13693 Unreal esetleg? -
De amit láttam annak a multirészébe voltak fegyverek. géppisztoly stb.. ez inkább ilyen full kardozos.. :( -
Csendesitö szoftver?
Lelasitja a forgást?...vagy mi? -
Jak16 #13690 Elveon, szerintem. -
Amúgy nem tudjátok véletlenül melyik az a játék(Fix tv-n tesztelték) mikor a csávó egy tündérrel rohangált, (QUAKE szerü öldöklés volt egy "várba") és összevissza teleportált az emberünk. Volt amikor kardal öldöste le a másikat.. Esetleg vkinek vmi tippje?:( -
Erre a monitorra?! LG 575N Studioworks
Rátudom kötni a boxot?:O
Vagy ez már nagyon öreg szar?!:( -
Theodoric #13687 Enyémben jó hangos a samsung meghajtó :)
Ha felviszik a hivatalos szervizbe kérhetem a csendesitő firmware-t? vagy az nem teljesen hivatalos firmware? :)) -
Elore nem tudhatod milyen drive van a gepben amit veszel... -
Vicces video de talan annyira megsem :) Ugyanis ez a valosag... probaltam mukodik :) -
huhh... :D finom lehet :D Wadarr megcsinálod nekem? XD -
és ha veszek egy boxot akkor abban milyen van? :S nagyon hangos a hitachimachitachi? -
Nem ide tartozik de a a backup lemezeket valamivel lassabban olvassa a drive es igy kimeli a fejet a drivemotort a mechanikat is. A Samsungokhoz pedig van kifejezetten olyan firmware amitol TELJESEN elmegy a drive hangja. -
aribazsy #13681 koszi -
na de akkor van hogyha nem warezolok? -
Új XBOX360, 120 gigás HDD-vel. -
aribazsy #13678 Ki mit tud amugy az uj "fekete" X360-rol? Mar hogy mikor lesz itthon, meg a HDMI csatin kivul, a vinyon tul mi van ami jobb lesz? Na meg mennyivel lesz dragabb? -
Van bizony. Én már csak tudon :/ :DDD -
tőled kérdezem mert látom értesz hozzá...
van lényege annak h milyen DVD meghajtó van a gépben? mert flasheltetni nem hiszem h fogom :) max később :) de akkor is minőségit raknék csak bele... -
Killer esete egyedi volt, csak az eljaras volt rutin :) Altalaban magatol szakadnak fel a GPU labai, mert nem eleg a gyari hutes akarhogy szellozik a gep.