176889
banner
  • aribazsy
    nem vagy egyedul ;)
  • HUNMarcus
    PC-re már megvan nekem
  • aribazsy
    hallod ha igy megy, mitn PC-re... sose, orujjunk hogy ere van ;)
  • HUNMarcus
    a STALKER megjelenik boxra is?
  • Unreal1942
    Ezt senki nem vonta kétségbe! Valószínüleg te nem tartozol az átlag konzol felhasználok közé :)
  • Kaplan
    Hidd el elég tájékozott vagyok ahhoz, hogy ne bukfenceztessem a gépet játék közben :)
  • Unreal1942
    Mondjuk normál körülmények közt talán nem is kell a hűtés miatt aggódni.
    Lehet, hogy sok probléma abból ered, hogy az átlag konzol felhasználó ahoz van,volt szokva, hogy elvan a gép bárhol és sose figyelt a szellőzésre,melegedésre! Erre vezethető vissza valószínüleg a lemezek karcolódása is, hogy menet közben mozgatják a gépet.
    Persze ezek csak feltevések és én is inkább csak reménykedek benne, hogy jó helyen tartva sose éri utól a végzet melegedés miatt :)
  • Ioles
    Mondjuk ez igaz
  • guardian hero
    Mivel a Microsoft soha nem ismerte el hivatalosan, hogy nem megfelelő a jelenlegi XBox 360 modellek hűtése, ezért nyilván azt sem fogja hivatalosan kijelenteni, hogy az új változatban jobb lesz.
  • Ioles
    12GB=120GB
  • Ioles
    Sziasztok!
    Az új X360-ba egyáltalán javítva lesz a hűtés mert én akármennyi helyen elolvastam mindenhol azt írják hogy 12GB vinyó, HDMI stb..., de hűtésről szó sincs
  • Kollár92
    :D
  • Ewergo
    Ja, bocsesz...nem karcosak a lemezeim. Igazábol nem is tom mi karcolná meg hisz az olvaso fej, (szem) nem ér hozzá a lemezhez. Vagy mégis?
    Fektetve használom. (mint a nőt) :)
  • Kollár92
    megjegyzem hogy nekem van olyan...
    meg olyasmim is amivel a PC-t rátom kötni a TV-re
  • rambuu
    De rá lehet kötni csak kell egy átalakito kis ketyere, vagy veszel egy Switchet amivel át lehet kapcsolni PC és BOX között!
  • Piko888
    Én öket hivtam amikor beszart a boxom, sajna csak egy nő van a telefonnál és ö veszi fel az összes Magyarországi hívást.Nagyon segítőkész. A hívás egyégként ingyenes. A szám : 0680018590
  • Piko888
    Crackdown és Burnout Revenge eladó. érd:[email protected]
  • Theodoric
    Valaki vette már fel a kapcsolatot a microsoft magyarországi képviseletével xbox ügyben? Mert a garancikönyv hátulján feltüntetett 80as szám annyira mégse ingyenes és senki se hajlandó felvenni csak a gép aki pedig perceken át ecseteli, hogy inkább a weblapon nézelödjek.
    Szal a szervizelést meg a cserét csak rajtuk keresztül kell intéznem, de másképp nem lehet elérni őket csak a 80as számon?
    Inkább magam akarom intézni a garanciaérvényesitést, mert ha a tescora hagyom, ahol vettem akkor... pff...
  • Zsoltika 007
    Hát akkor ezért.
    Egyébként nem értem mi ez a nagy hőbörgés. Egyáltalán nem vészes a live gold előfizu egy évre. Nézzetek szét mibe kerül manapság egy szerver bérlése.
  • guardian hero
    A Sonynál a játék kiadójának kell fenntartania a szerverparkot, ezért fogják kispórolni rengeteg játék PS3-as verziójából az online multit. Sőt, már a Sony belsős címeiből is elkezdték kispórolni.
  • Zsoltika 007
    A live szervereket valamiből fizetni kell. Ez nem a máltai szeretet szolgálat. Annyi a különbség hogy a sanyi beépíti a gép árába. Ott sem ingyen van.
  • Attila8805
    Félreolvastam
  • ffxi
    Úgy tom X online része forrotabb, dinamikusabb és kidolgozatabb mint PS3-é. Már az első generációnál is bizonyított az X.
  • Gabe18
    On-Line játék mindkét gépen van ugyhogy ez nem hinném hogy fontos.
    Viszont ugy tudom hogy a Sony-nál maga az on-line játék lehetősége nem kerül pénzbe (ha nem jol tudom sorry). Ugyhogy lassan a MS is észbe kaphatna hogy a arcade letöltések meg hasonlók rendben hogy fizetős,de a (jobb esetben) megvett játék netes multijához ne kelljen már külön fizetni a gold-ot...
  • KILLER2
    Warez sokba, online játék kevesebbe, bár PSnél nagy előny, hogy ingyenes, de azért négiscsak van egy kis árkülönbség. Én meg személy sokkal jobbnak tartom az XBOX 360 irányítóját, mint a PSét.
  • Unreal1942
    Szerintem a warez kis hazánkban jelentős mértékben beleszól a dolgokba.
    Online kevésbé. Arra különben is ott a PC. (mondjuk warezra is)
  • ffxi
    Warez hány %-ban szól bele?
    Online gém úgy szintén hány %-ban?
  • Unreal1942
    X et is csak ezért vettem ez hozzá tartozik :D
  • Unreal1942
    Ha olcsón esik belőle valahonann akkor igen. Egyébként én biztosan nem.
  • Gabe18
    Hát akinek van több mint negyed milliója hogy 2 konzol gépe legyen otthon,amiből ráadásul a játékok legtöbbje jön mindkettőre,az vegyen Ps3-at is...
    Gyanitom inkább a kizárolag egyik vagy másik gépre érkező cimek,és a warez lehetőségek függvényéban teszik le legtöbben a voksukat az egyik mellé.
  • KILLER2
    Attótl tartok nem. Pedig én már elmondhatom, hogy csalódtam az Xben. A PS3 túl drága és nincs is feltörve. A 360 nekem szimpatikusabb. Most jön ki az új verzió, szebb és jobb lesz.
  • HUNMarcus
    Az elöbb mértem meg a hátul kijövö levegő hőmérsékletét egy kis játék után. Olyan állandó 36,5 fokot mutatott a hőmérő. Mit gondoltok??
  • ffxi
    Nos X tulajok, mit fogtok csinálni? Lassan jön a PS3, be fogtok ruházni rá? Nem flém indításnak szántam, csak közvéleménykutatás célból kérdeztem.
  • KILLER2
    Remélem igaz. Bár örülök, ha egy Core packba be tudok ruházni most, nem hogy egy ilyen 120 ezres cuccba. DE legalább lesz 3 controllerem, viszont lesz egy felesleges HDD-m. Leeht, hogy én is eladom majd a 360om darabjait.
  • Jimanszky
    http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=1792&news
    itt elolvashatod,cimbi
  • Unreal1942
    Erről hol hallottál?
  • KILLER2
    Akkor eze4k szerint már nem alkalmas szervátültetésre?
  • Wadarr
    Az a gep nem halt meg, egy uj geprol van szo amit szetbontottam mert kellett alkatresznek, alaplap leginkabb.
  • KILLER2
    Mi hír van az XBOX 360 újabb kiadásáról?
  • KILLER2
    Wadarr! Ami XBOX 360at múltkor szétszedtél, az mivel érdemelte ki ezt a sorsot? Esetleg nem segítheté elő az ő halála a enyém gyógyulását?