176889

-
aribazsy #13633 nem vagy egyedul ;) -
PC-re már megvan nekem
-
aribazsy #13631 hallod ha igy megy, mitn PC-re... sose, orujjunk hogy ere van ;) -
a STALKER megjelenik boxra is? -
Unreal1942 #13629 Ezt senki nem vonta kétségbe! Valószínüleg te nem tartozol az átlag konzol felhasználok közé :) -
Hidd el elég tájékozott vagyok ahhoz, hogy ne bukfenceztessem a gépet játék közben :) -
Unreal1942 #13627 Mondjuk normál körülmények közt talán nem is kell a hűtés miatt aggódni.
Lehet, hogy sok probléma abból ered, hogy az átlag konzol felhasználó ahoz van,volt szokva, hogy elvan a gép bárhol és sose figyelt a szellőzésre,melegedésre! Erre vezethető vissza valószínüleg a lemezek karcolódása is, hogy menet közben mozgatják a gépet.
Persze ezek csak feltevések és én is inkább csak reménykedek benne, hogy jó helyen tartva sose éri utól a végzet melegedés miatt :) -
Mondjuk ez igaz -
Mivel a Microsoft soha nem ismerte el hivatalosan, hogy nem megfelelő a jelenlegi XBox 360 modellek hűtése, ezért nyilván azt sem fogja hivatalosan kijelenteni, hogy az új változatban jobb lesz. -
12GB=120GB -
Sziasztok!
Az új X360-ba egyáltalán javítva lesz a hűtés mert én akármennyi helyen elolvastam mindenhol azt írják hogy 12GB vinyó, HDMI stb..., de hűtésről szó sincs -
Kollár92 #13622 :D
-
Ja, bocsesz...nem karcosak a lemezeim. Igazábol nem is tom mi karcolná meg hisz az olvaso fej, (szem) nem ér hozzá a lemezhez. Vagy mégis?
Fektetve használom. (mint a nőt) :) -
Kollár92 #13620 megjegyzem hogy nekem van olyan...
meg olyasmim is amivel a PC-t rátom kötni a TV-re -
De rá lehet kötni csak kell egy átalakito kis ketyere, vagy veszel egy Switchet amivel át lehet kapcsolni PC és BOX között! -
Piko888 #13618 Én öket hivtam amikor beszart a boxom, sajna csak egy nő van a telefonnál és ö veszi fel az összes Magyarországi hívást.Nagyon segítőkész. A hívás egyégként ingyenes. A szám : 0680018590 -
Piko888 #13617 Crackdown és Burnout Revenge eladó. érd:[email protected] -
Theodoric #13616 Valaki vette már fel a kapcsolatot a microsoft magyarországi képviseletével xbox ügyben? Mert a garancikönyv hátulján feltüntetett 80as szám annyira mégse ingyenes és senki se hajlandó felvenni csak a gép aki pedig perceken át ecseteli, hogy inkább a weblapon nézelödjek.
Szal a szervizelést meg a cserét csak rajtuk keresztül kell intéznem, de másképp nem lehet elérni őket csak a 80as számon?
Inkább magam akarom intézni a garanciaérvényesitést, mert ha a tescora hagyom, ahol vettem akkor... pff... -
Hát akkor ezért.
Egyébként nem értem mi ez a nagy hőbörgés. Egyáltalán nem vészes a live gold előfizu egy évre. Nézzetek szét mibe kerül manapság egy szerver bérlése. -
A Sonynál a játék kiadójának kell fenntartania a szerverparkot, ezért fogják kispórolni rengeteg játék PS3-as verziójából az online multit. Sőt, már a Sony belsős címeiből is elkezdték kispórolni. -
A live szervereket valamiből fizetni kell. Ez nem a máltai szeretet szolgálat. Annyi a különbség hogy a sanyi beépíti a gép árába. Ott sem ingyen van. -

Félreolvastam
-
Úgy tom X online része forrotabb, dinamikusabb és kidolgozatabb mint PS3-é. Már az első generációnál is bizonyított az X. -
Gabe18 #13610 On-Line játék mindkét gépen van ugyhogy ez nem hinném hogy fontos.
Viszont ugy tudom hogy a Sony-nál maga az on-line játék lehetősége nem kerül pénzbe (ha nem jol tudom sorry). Ugyhogy lassan a MS is észbe kaphatna hogy a arcade letöltések meg hasonlók rendben hogy fizetős,de a (jobb esetben) megvett játék netes multijához ne kelljen már külön fizetni a gold-ot... -
Warez sokba, online játék kevesebbe, bár PSnél nagy előny, hogy ingyenes, de azért négiscsak van egy kis árkülönbség. Én meg személy sokkal jobbnak tartom az XBOX 360 irányítóját, mint a PSét. -
Unreal1942 #13608 Szerintem a warez kis hazánkban jelentős mértékben beleszól a dolgokba.
Online kevésbé. Arra különben is ott a PC. (mondjuk warezra is) -
Warez hány %-ban szól bele?
Online gém úgy szintén hány %-ban? -
Unreal1942 #13606 X et is csak ezért vettem ez hozzá tartozik :D -
Unreal1942 #13605 Ha olcsón esik belőle valahonann akkor igen. Egyébként én biztosan nem. -
Gabe18 #13604 Hát akinek van több mint negyed milliója hogy 2 konzol gépe legyen otthon,amiből ráadásul a játékok legtöbbje jön mindkettőre,az vegyen Ps3-at is...
Gyanitom inkább a kizárolag egyik vagy másik gépre érkező cimek,és a warez lehetőségek függvényéban teszik le legtöbben a voksukat az egyik mellé. -
Attótl tartok nem. Pedig én már elmondhatom, hogy csalódtam az Xben. A PS3 túl drága és nincs is feltörve. A 360 nekem szimpatikusabb. Most jön ki az új verzió, szebb és jobb lesz. -
Az elöbb mértem meg a hátul kijövö levegő hőmérsékletét egy kis játék után. Olyan állandó 36,5 fokot mutatott a hőmérő. Mit gondoltok?? -
Nos X tulajok, mit fogtok csinálni? Lassan jön a PS3, be fogtok ruházni rá? Nem flém indításnak szántam, csak közvéleménykutatás célból kérdeztem. -
Remélem igaz. Bár örülök, ha egy Core packba be tudok ruházni most, nem hogy egy ilyen 120 ezres cuccba. DE legalább lesz 3 controllerem, viszont lesz egy felesleges HDD-m. Leeht, hogy én is eladom majd a 360om darabjait. -
Jimanszky #13599 http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=1792&news
itt elolvashatod,cimbi
-
Unreal1942 #13598 Erről hol hallottál? -
Akkor eze4k szerint már nem alkalmas szervátültetésre? -
Az a gep nem halt meg, egy uj geprol van szo amit szetbontottam mert kellett alkatresznek, alaplap leginkabb. -
Mi hír van az XBOX 360 újabb kiadásáról? -
Wadarr! Ami XBOX 360at múltkor szétszedtél, az mivel érdemelte ki ezt a sorsot? Esetleg nem segítheté elő az ő halála a enyém gyógyulását?