176889
banner
  • teddymac
    Melyik a legolcsóbb legjobb lcd.-tv az xboxhoz
    pls valaki segítsen a témában mert nem értek az lcd tv.-hez.
  • guardian hero
    Én is így jártam :D
  • Gabe18
    Ez annyira egyértelműnek tünt nekem is hogy mikor vettem a gépet én teljessen ebben a hitben voltam,hogy a játékokból kiszedett pontokért lehet vásárolni.Aztán nem...
  • Olcsi2
    Februar 12-tol - igaz egyelore csak Amcsiban - mar jutalmazzak a gamerscore-t. Itt a cikk:

http://www.xbox.com/en-US/community/news/2007/0205-xboxrewards.htm

Szerintem csak ido kerdese es atmaszik hozzank is. A lehetosegek vegtelenek es persze ilyesmivel meg jobban lehet osztonozni a 360-ra egyebkent is igencsak szep szamu jatekeladasokat.
  • deep
    Hát aki nem ér rá, az nem játszik vazeg. Az megveszi pénzért. Na bumm. Viszont milliókat motiválna játékra és szoftvervásárlásra. Hol nem szarnám le én azt Live fejlesztőként, hogy kinek mennyi ideje van játszani, és hogy neheztel-e:D
  • Zsoltika 007
    Mert a nagy többség nem ér rá annyit kockulni. És ez nekik nagyon ellenszenves lenne.
  • deep
    Egyetértek. Ennél már csak az lenne jobb, ha a gamerscore-t át lehetne váltani, és levásárolni a marketplace-en. Így még nagyobb ösztönzés lenne az embereknek, hogy játszanak és újabb játékokat vegyenek... Nem is értem, hogy ezt miért nem implementálják a Live-ba.
  • Olcsi2
    Amerika... nagy orszag, elfernek benne az idiotak is.

Viszont az egesz nem is olyan meglepo, a 360 sikerenek egyik kulcsa az achievement rendszer. Lehet lokni a rizsat, hogy kit mennyire nem erdekel, ez akkor is nagyobb ujitas, mint a Wii kontrollere. A gamerscore-gyujtes telitalalat az amerikai piacon es mint ilyen termeszetesen van sotet oldala is, az account-lopasok es a gamesave-ezes peldaul. Ez teljesen termeszetes, de semmikepp nem befolyasolja a rendszer biztonsagat vagy elvezhetoseget. Az XBOX Live ugy ahogy van, zsenialisan kitalalt es egyre igenyesebben, gondosabban osszerakott rendszer.
  • Zsoltika 007
    Ja értem! Én azt hittem az van mint régen xbox1-nél hogy zone alarmon elkapták a csávó csomagjait akivel gamelt és az ő accountjába be tudtak lépni és gamelni az "okos" emberek.
  • guardian hero
    LOL komolyan élnek a földön ekkora szánalmasan hülye lúzerek? :D
  • Olcsi2
    ismet egy ujabb feligazsag.... es ime a pontositas, talan felkerul a blogger gyerek blogjara is a forditas:

http://news.zdnet.com/2100-1009_22-6169500.html

A lenyeg, nem lopjak az accountokat. Vagyis nem ugy, ahogy gondolod. Inkabb igy nez ki igazabol: GamertagX hon ahitozik a Lost Planet extreme fokozat vegigjatszasat hitelesito achievementre, de annyira nem tehetseges, hogy sajat maga vegig birna tolni a game.t. Ezert ilyen-olyan forumokon megprobal vaalkit talalni, aki kijatsza neki. Jelentkezik is GamertagY, akinek X at is adja az account infojat (tag, password, etc..), esetleg meg PayPal-al utal is neki 10 dolcsit halabol. Csakhogy GamertagY-nak esze agaban sincs visszaadni az accountot, hanem azt inkabb immar maga hasznalja tovabb es a rajta tarolt hitelkartyaval veszi a letoltehto contenteket es MS pontokat. Persze, ez is feltores, de lassuk be, inkabb hulyenek kell lenned hozza, mint aggodnod az elofizetesed es a megvett Live pontjaid biztonsaga miatt.
  • Zsoltika 007
    Vadászik de nem kell annyira. Mivel ilyen gyengén fogynak a ps3-ak már a készítők is kezdenek rájönni hogy nem fognak így nyereséget látni. Ezért nyitnak multiplatformra. Lásd Capcom.
  • deep
    Vadászik, mert
    1. megteheti anyagilag
    2. a fejlesztők is hajlanak rá az előbb írt okokból
    3. eddig csak ezek voltak, amik nem voltak az ő gépükön
    4. hülyék lennének ha nem tennék.
  • NEXUS6
    Asszem, egy sikeresebb címnél olyan 5 milkós bázis az, amiből ki lehet termelni nyereséget is, mivel a játékok már hasonló költségvetéssel készülnek mint a filmek. Persze egy Terrible space galaxian invaders from space komolyságú gém fejlesztése olcsóbb, de valszeg a siker is kisebb lesz arányaiban. Szal lehet hogy ott is a bázis számít.

Phil Harrison a minap nyilatkozottt, hogy a pl a köv GTA számára a PS3 önmagában nem jelentene elégséges bázist. Korrekt beismerés, de azért lehet, hogy agilisabban kéne a dolgokhoz állnia.

Az M$ meg láthatóan vadászik a PS-es ex-exluzív címekre.
  • deep
    Nem forró semmi, egyelőre nagyon nyugodtak lehetnek az MS-nél. Szerintem inkább ott a magarázat, hogy a fejlesztőket könnyebb rábeszélni egy közel 10 milliós felhasználói bázis számára készítendő exclusive címre, mint egy 2 milliósra. Nagyjából ennyi.
  • Zsoltika 007
    Btw Mi ennek nagyon örülünk.
  • Ewergo
    Másik gamer forumon irták kissé indulatosan : ..."reméljük ez már nem X360 exkluziv lesz"... :))
    De télleg...idáig ha olvastam az exkluziv megjelenést, az bizti hogy Boxra van. Ms érzi hogy forro a talaj és igy akarja "lehüteni"
  • tejföl
    Azonnal elköltöm, ahogy meglesz!
  • Zsoltika 007
    Aztán gyorsan költsd is el a pontjaidat mert újabban törik fel a live accountokat és elköltik a pontokat. LINK
  • Olcsi2
    ebay
  • tejföl
    Van itthon két darad x360. A probléma az, hogy az egyik karcolja a lemezeket, amit szeretnék elküldeni szervízbe. DE! A másik gépre rakván a wincsesztert a következö a jelenség a COD3-al : Nem tudok egyetlen pályára sem bemenni, amikor be kéne tölteni az általam kiválasztott pályát, akkor egy pillanatra megjelenik, majd "Loading" felírat, aztán "PRESS START". Mi okozhatja ezt?
  • tejföl
    Amerikai profilhoz vennék pontfeltöltő kártyát.
  • deep
    Hmm, ez korrekt ár, ha nem lenne gépem, most venném:)
  • Olcsi2
    Hivatalos arcsokkenes nem lesz, de a fontosabb piacokon azert trukkoznek picit. Itt a germanoknal 299 EURert lehet venni most a Media/Saturn csoportnal premium pakkot PGR3/Kameo/3honap Live-al. Rovid ideig tarto akcio, nem stabil arcsokkentes (vajh miert pont mostanra van idozitve? :)
  • deep
    60hz, a játékok dobozára is rá van írva.
  • Adi
    Nem válaszoltatok az egyik kérdésemre:
    Ha monitorra kötöm a boxom, hány Hz fut majd a moncsi??
    XP alatt nekem most 85hz...
    LG 575N
  • guardian hero
    Az se lenne rossz :)
  • Ewergo
    Én meg má aszittem az uj Boxba benne lesz a HD dvd meghato is.
    Ezek szerint csak az ujjam ért a bilibe? Mert nekem franyo a hütésem. A nagyobb winyo miatt meg nem tom érdemes e megvenni azt.
    Tegnap 7 orát nyomtam a Quake4-et. Ugyhogy a terhelés proba megvót. :)
  • Zsoltika 007
    1080p már eddig is volt nem? Amúgy szerintem az ip tv jön.
  • Attila8805
    Nem lenne rossz ha ez a Dashboard ápdét berakná a magyar dashboard-ot:D
  • guardian hero
    A "nagy" változások szerintem az új modell bevezetésével függnek össze. 1080p support, 120 gigás vinyó support, ilyesmikre tudok gondolni, semmi komolyabb.
  • Attila8805
    Major Nelson és a Microsoft megint töri valamin a fejét. Méghozzá a hamarosan megjelenő Dashboard Update kapcsán. Az elmondások szerint nagy változások fognak helyet kapni majd a frissítésben konkrétumokkal azonban jelenleg nem szolgál senki. Major Nelson hamarosan megjelenő podcast epizódjában érdekes információkat ígér a hírekre éhes és kíváncsi közönségnek. A Live rendszer nagyon is jól ki van találva, a stílusos interfész és a mindíg egymással kapcsolatban lévő barátok és az egymással való játék már alapvetőnek számít, remélhetőleg nem a Sony PlayStation Home rendszerre fog hajazni, innen onnan olyan infókat is hallani hogy ezt sem szabad kihagyni a számításból.Mi fog vajon történni? Erre nemsokára választ fogunk kapni és minden letisztul, ám azt nem hinném hogy hirtelen felindulásból megforgatnák a Live rendszert... Várjuk a fejleményeket egy azonban biztos, a Microsoft Xbox 360 rendszere minden esetben kivételes online szolgáltatásokkal bír, minden megmarad de talán csak kicsit másképpen!
  • Attila8805
    "Az XBMC (Xbox Media Center) fejlesztőcsapatának egyik tagjával beszélgettem a minap, és elejtett egy-két morzsát miszerint többen dolgoznak már az XBMC PlayStation 3-ra írt változatával azaz a PSMC-n. Talán mindenki tudja, hogy a PS3-nak nyílt oprendszere van, így könnyedén lehet rá másik oprendszert vagy akár egy ilyen media center progamot is telpíteni. Információim szerint tökéletes átirat lesz, és ugyanúgy támogatni fog minden fontos funkciót mint az XBOX 1-es változat. A dolog már csak azért is óriási szenzáció mert ezzel a programmal a PS3 lesz az első olyan asztali lejátszó ami HDMI kimenettel rendelkezik és elboldogul az akár 1080p felbontásu x264, h264-es MKV fájlokkal is. Várhatóan márc. 23.-án az európai launch napján fogják publikálni a szoftvert. Nagyon várjuk..."
  • KILLER2
    Hát jobb.
  • guardian hero
    Egyelőre semennyivel, most még nincs éles versenyhelyzet. Ősszel, az ünnepi szezon előtt esetleg elképzelhető, ha a Sony addigra összekapja magát.
  • Gabe18
    Ja néztem.Az én hűtőmön külsérelmi nyomok nincsenek,csak szimplán nem müködik.Hát mindenesetre kuka,de még mindig jobb mintha a gépet is taccsra vágta volna...
  • KILLER2
    Tényleg érdemes elolvasni Wadarr cikkjét az x-median. Intercoolerről érdekes dolgok vannak.
  • Gabe18
    Nekem ilyen volt jó 5 hónapig.Múlt héten minden át lett rendezve a szobában,kapcsolnám be a gépet,semmi... Na mondom marha jó,meghalt a gép?Némi probálgatás után,jobb ötlet nem lévén kiktttam a rendszerből a hűtőt,tehát közvetlenül a gépbe ment a kábel.Úgy elindul.Visszaraktam,megint nem indul...
    Úgyhogy ebbe is megdöglödött valami.Most szegény gép kénytelen saját maga megbirkózni a hőviszonyokal...
  • buldozer99
    most jött "teszkós" ujság:DD
    abban 160k a ps3...és 110k a xbox360(2játékkal,20gb-os vinyoval...)
  • Wadarr
    Aki hasznal a 360-on Intercoolert, az latogasson el az oldalamra! jobb vele vigyazni... http://x-media.xel.hu