banner
  • KILLER2
    Angyszerű! Chodálatos! Hihetetlenül értelmes téma! Csakis gratulálni tudok. Nem mondom, hogy én sosem hibázok, de ez azért picit túlzás nem? Nem kéne ababhagyni? Bírom az olyan embereket, akik bejönnek valahova, mondanak valami baromságot, aztán ők vannak felháborodva és oktatnaki ki mnindenkit, hogy mi a helyes Most hogy lásd kivel állsz szemben eelmondom, hogy mi a baj veled. Bejössz ide és felteszel egy kérdést, ami annyira értelmes, hogy olyat még nem olvastam. Mi a téma......Kit érdekel? Miért jó neked, ha tudod? Én az utóbbi időben rendszeresen olvasom a topicot, de ha hazaérek és felnézek ide, látom, hogy van 100-200 új üzenet, akkor nem jövök és kérdezem meg, hogy mi a téma, egrészt, mert nem érkele, másrészt meg ha tudom is, mág a seggemet sem tudom kitörölni vele. Ha érdekel, akkor elolvasok 1-2 kommentet és máris képben vagyok kb, ha nem, de úgy tűnik, hogy érdekes leeht számomra, akkor esetleg még néhány kommentet elolvasok, de nem jövök és kérek összegzést. AZ meg hogy te normális életet élsz, nagyon jó és szép dolog, ötülj neki, de akkor ne gyere fórumozni a barom kérdéseiddel és cseszegess minket oktalanul és értelmetlenül, hogy mi a PC előtt élünk. Miből gondolod és ha így van, akkor mi közöd hozzá? Szóval. Ha érdekel, hogy miről van szó, akkor az a minimum, hogy visszaolvasol picit, mert a téma megtudására kemény 5 percet kéne rászánnod. A kérdésed még rendbe is lenne, csak az vele a gond, hogy nincs értelme. Ha valami kell vagy tudni akarsz valamit, akkor kérdezz konkrétan, használd a keresőt vagy olvass vissza, de így, hogy "mi a téma", ez így elég érdekes. Na jóccakát.