176890
banner
  • Ewergo
    Szerintem nem támad le senki! Én is kiprobáltam anno a ps irányitóját...a bal hüvelyk ujjam megmacskásodott.
    A japoknak biztos másképp nött ki az ujjuk vagy mittom én. :)
    Boxnál a ravaszt még szegény megboldogult Dreamcast-töl örökölték. Bár, ök nem rugóval oldották meg, hanem mágnessel....ha két mágnest "háttal" összeforditunk, akkor taszitják egymást. Na ez volt a ravasz rugozása. Tökéletes hangtalan müködés. Nem is tudom ezt miért hagyták ki a x-böl.
  • Zsoltika 007
    Ezt majd olyan 5-6 év múlva csinálják meg használhatóan. Addig felejtsd el.
  • KILLER2
    Na felvilágosultam. Átmentem apámékhoz, azt rányomtuk a boxot az LCDjére. Azt hittem, hogy nem nagy szám TVje van, de tévedtem. GoW 5.1ben hangosan egy nappaliban 1080iben egészen más mint monitoron. Denevéreknél olyan hangulat volt, hogy majd be hugyoztam, meg a menüben az a zene is elég brutál volt.
  • guardian hero
    "I live outside of the continental United States. Can I order from Madcatzstore.com? Back to top

Madcatzstore.com currently only sells within the continental United States."

Ezek szerint nem tudsz tőlük rendelni. Próbálj keresni olyan webshopot, ami tart ebből a padből, és szállít Mo-ra.
  • Scotty99
    Nagy segítségre lenne szükségem. Ma meglett a VGA kábelom, és van hozzá egy manual switchem csak hogy rossz fajta...olyan kellene, amin csak 1 olyan van amin a kis lábak vannak, és 2 olyan, ahova bemennek azok a kis lábak (nem értek hozzá)...és olyankor, amikor arra kötöm a gépet, akkor nagyon csúnya a kép (az a switch minőségétől függ?)...a VGA kábel végén van még 3 másik kisebb kábel (gondolom a hangnak), azt hova kell bekötni, hogy legyen hangom? (5.1-es hangszóróim vannak)

Kérlek, ha tudtok válaszolni, akkor segítsetek, mert nagyon szeretném a monitoron játszani az X-el...
  • Attila8805
    Bocs link lemaradt
  • guardian hero
    Mit akarsz megvenni?
  • Attila8805
    OK.
    Szerintetek ezt hogy tudnám beszerezni nem naon tok angolul és nem jöttem rá hogy ide szállítanak-e?
  • Gabe18
    felérecsúszott = félrecsúszott
  • Gabe18
    Szerintem ez a kissé felérecsúszott nyitókép volt az "emulátor" csúcsteljesitménye...
  • guardian hero
    Az ilyen képtelen "emulátorok" gyakran nem mások, mint trójai vírusok. Jobb esetben csak szimpla átbaszás.
  • CSOCSO
    ????
  • guardian hero
    LOL :D

Csinálnék a helyedben egy kis spyware írtást...
  • Attila8805
    Bocs a minőségért de le kellett vinni a minőséget.
  • Attila8805

Csak még kéne Iso kipróbálni.
    Majd holnap csinálok az egyik játékomból kiváncsi vok.
  • Attila8805
    Samsung!
  • Kgero1
    sziasztok!!
    X360 vásárlás elött állok ,milyen meghajtósat érdemes venni?
  • CSOCSO
    en kikapcsoltam a rezgest a GRAW2nel... mikor a helikopterrol lovok vagy 4 percet es vegig rezeg nah az kiakasztott.
  • Adi
    Most minden geciség nélkül.. Így X-es joy után bementem a 576-ba megnézzni a ps3nak a joyát.. hát.. érdekes.. ravasz helyet ez nadon ratyi lett. Lecsúszik az ember keze.. és nagyon kényelmetlen volt..
    Még vki mielött letámad még mindig ott van az x alatt a ps2-őm..
  • WOW
    Sziasztok!
    Tudna valaki mondan egy linket,ahol megtalálom az X360-ra megjelent játékokat?
  • Zsoltika 007
    Téves nem ide.
  • Zsoltika 007
    Nem kéne flamelni...
  • Zsoltika 007
    Ez is tök jó! De ezt miért itt bizonygatod? Van neki saját topikja.
  • Lizardman
    lol nem kell minden baromságot elhinni, amit olvasol vagy látsz, elég lett volna csak google-ben utánanézned... Egyébként ha még mindig nem világos, NINCS ilyen...
  • Ioles
    LOL! Hát ezt meg hol olvastad? :) Dehogy van
  • Prince of Máté
    Van olyan konzol hogy XBOX 380?
    vagy ez kamu?
  • NEXUS6
    Az engem hidegen hagy hogy mások mire használják, és az is, hogy te mire nem tudnád, bocs.

Azt tudom, hogy az én otthoni számítástechnikai igényeimet, valszeg kielégíti.;)))
  • sector512
    Én meg tudok gépelni :)
  • sector512
    Ezt azért hagyjuk hogy kapsz egy számítógépet. A PS3 egy játékgép, annak is készült és a felhasználók 90%-a annak is fogja használni. Majd akkor lecserélem a gépemre ha megy raja a Photoshop, Dreamweawer, Flash, tudok rajta nyomtatni és mindhárom e-mail fiókomat be tudom tajta állítani. Ja és mellette még meg legyen nyitva mondjuk 5-6 oldal. Amíg ezekre nem képes affig csak egy játékgép marad :)
  • AMD64
    Vegyél tólthető elemeket.Én is azt használok 4 db kettő mindig tartalékban kettőt használok.1800mAH birják kb.3 hétig.A gyári cuccot nem érdemes megvenni mert semmivel nem jobb.
  • Scotty99
    Akkor próbáld meg Clone CD-vel.
  • Prince of Máté
    visszaolvasnál kicsit észrevennéd h nem tévedtem el -.-"
  • deep
    Én sima tölthető elemekkel nyomom, 2400 miliamperórásakkal. Havonta ha kell tölteni.
  • Adi
    Mhh.. ez a Gears of War eléggé zabálja az elemet.[crackdown-ot végig nyomtam egy elemmel és mellette még TDU-tam is:)]
    Kinek milyen tapasztalata van az elem feltöltökkel?
    Érdemes megvenni a media marktba a 5-6 ezer forintosat vagy vegyek akkor már inkább boxosat.. vmi play and charg kit?!?!
    Ti mit ajánlotok?
  • TrIp
    mekkora "tábla" kell még föntre hogy ne tévedjetek el??
  • Zsoltika 007
    Látom együtt tévedtetek el.
  • Zsoltika 007
    Ez tök jó! De miért ide írod? Eltévedtél?
  • Zsoltika 007
    Azért nem esek hasra a dolog láttán. Itt majd 1 év előnyük van a programozóknak és ennyi idő alatt már elég szépen rendbe tudták rakni az engine dolgait szval az oblivion ps3-on már nem ugyanaz mint boxon. Ennek fényében nem bizonyít semmit max annyit hogy a fejlesztők nem ültek a seggükön hanem egy picit dolgoztak.
  • NEXUS6
    Asszem én is, nálam a Killzone, a Home stb. meg az extra dolgok (plusz 70-ért kapsz egy számítógépet BD lejátszóval;))) döntenek.
  • Prince of Máté
    Maradok a PS3nál a játékkínálat miatt.
    Tekken nélkül nem tudok élni :D
    Tudom erre is van jó játék de nálam tekken az isten!