176890

-
Isobuster-el probáld meg... -
syscoHUN #14075 Na jo,de akkor mivel lehet image-be lehuzni egy irott DL-es lemezrol a cuccot? -
na megélesebb a ps3 és nem kell töltenie..
De lehet ez a programozok miatt! -
Felhők szebbek például a ps3-on! :) -
hát azt megnézném ha azzal sikerülne átmásolni... -
semmi különbség nincs a két konzol között, mindha ugyan azt néztem volna max a ps3nál jobban ki van hegyezve a fényhatás! -
Alcohol 120%-al pl. -
amdrula #14069 Pedig boxon sokal jobban szaggat, ha megnézed. -
Itt van nagyobban is. Itt azért látszik hogy nagyobb felbontásúak a textúrák, de erre azt tudom mondani hogy szégyen lett volna ha egy két éves játékon nem fejlesztenek semmit. Ez a szememben még egyáltalán nem bizonyítja hogy a ps3 erősebb lenne, örüljenek a nagyobb textúráknak, én már végigtoltam 3x :P -
nem látok különbséget... max annyit hogy xboxon "loading area" van egy párszor, meg ps3on fakóbbak a színek :) -
turho #14066 Igen, jelenleg én is 84-ről tudok mint legolcsóbb... -
ezt honnan veszed hogy annyiba fog kerülni? meg hol fog annyiba kerülni és mikor?:P -
syscoHUN #14064 Sziasztok!
A kovetkezo lenne a kerdesem.Adott egy 360box-os kiirt gamma DL-es lemezre.Hogyan todok ebbol egy image file-t kesziteni,amit kesobb kiirhatok? -
xbox360 vs ps3 /virtual tennis 3
xbox360 vs ps3 OBLIVION
Jó az XBOX360 és még jóbb lesz mert:Jó esély van arra, hogy nem csupán PlayStation 3-ra fog megjelenni a Final Fantasy-sorozat "tizenharmadik" része.X360-ra is készül a Devil May Cry 4.
Csomó ps exkluziv játékot kiadnak majd xbox360-ra is.
-
nnnmiki #14062 Kábeles vagyok, (fibernet) eddig ment.
Automatára van állítva a DNS cím, igazából eddig ezt sosem kellett állítani.
A pc hálókártyájára van rátéve a box, nincs router.
-
Attila 007 #14061 Magától felcsatlakozik a szerverekre, saját maga választja ki random hogy melyik szerverre tesz téged, annyi csak a dolgod, hogy a gamertagod belegyen jelentkezve, és a liveod elő legyen fizetve, SIEG -
nem értem h 1-eseknek mi baja a box kontrollerével... 4 éve van PS2-m.
4-5 hete toltam először a boxot mediaban és 1 perc alatt (!!!) hozzászoktam és kijelenthetem h 1000x jobb a kontrollere :)
amúgy a PS3-at és az XBox360-at kéne összekeverni és abból lenne a világszám! :) BR, HD-DVD, XBox360 kontroller, ahh...:D -
Van benne Online mód tudtommal. -
melyik szolgáltatonál vagy?
boxon bevan állítva a dns-es cim?
Hogy van összekötve a box?
Routeren, hálókártyán, vagy csak simán?
-
Vki tudna segíteni??
Test Drive Unlimited-et lehet nyomni a neten??
Mert nem találtam sehol ezt az online részt:(
Beállításokba ott van, h mit akarok beállítani az online részen, de hogy hol van az, h én most csatlakozni szeretnék az relytéj! -
Hamarosan 69e Ft lesz egy kisebb konzolboltban és gondolom, akkor a többi is követi. Azért ilyen olcsó, mert jön az újabb 360-as gép, ami annyiba fog kerülni, mint a jelenleg boltban kapható. -
Unreal1942 #14055 Van itt egy apróhírdetés rovat is. Nézd meg ott van pl. -
Nos mivel ez magyarország, ami drága hely és mellesleg nem egy házilag barkácsolt dologról van szó, ezért szinte mindenhol ugyanannyi. DE mi lenne, ha esetleg körülnéznél? konzolstudio, consolecorner, konzone, 576, electroworld, stb.. -
oké kösz -
Vki értelmesebb alak ne mtudja hol lehet a legolcsóbban hozzájutni a Premium csomaghoz? -
partizan182 #14051 Fodrásznál kiröhögnének ha boxot kérnél.
Az analóg meg a legjobb helyen van (én anyóséknál toltam egy időben a FFX-et, és úgy 2 óra után nagyon begörcsöl az ember bal keze a bután elhelyezett analóg miatt). -
tudod erre az az igazi válasz, hogy "Hülye kérdésre hülye válasz"!
Körbe kell nézni, ne várd azt, hogy a segged alatt ott terem a box, egyébként nagyon sok helyen lehet venni, persze boltban is, de ott elég csekély a "választék". Viszont a nagyobb Internetes boltok már elég megbízhatok és mindent vállalnak áltlában... Plusz ott van az apronet.com is ott is nézz körbe szoktak lenni jo dolgok... -
Mert. -
de mért? -
Boltba. -
Hol érdemes venni Xbox 360-at?
Nekem nyílván a premium kéne, mivel HDD elengedhetetlen, és a vezeték nélküli kontroller is.(nekem) -
Elég. -
Ja oké, csak azt hittem hogy mindig kell venni egy silver előfizetést, és akkor lehet online letölteni dolgokat 
Végülis nekem csak az a baj a kontrollerrel, hogy az analog nem éppen kényelmes heylen van.( 4 éve a PS-hez vagyok szokva)
egy 3 megabites net az elég lenne az onlinehoz? -
Szeritem az XBOX irányítója sokkal jobb volt, mint a PSé, a 360é meg maga a tökély!
A HDTV kevésbé éles mint a monitor nem? -
Egy demoért sem kell fizetni. -
partizan182 #14041 "Hát kár hogy azért is fizetni kell hogy letöltsek egy demót, ha van netem."
Nem kell, a Silver hozzáférés ingyenes és az online játékon kívül mindent tudsz csinálni (demókat, videókat letölteni, ilyesmi).
"a PS3nál mivel már hozzászoktam az irányítókhoz..."
Játssz egy órát a box kontrollerével, meg fog változni a véleményed. Különsen maratoni partiknál veszi észre az ember h mennyire ergonómikus és kényelmes lett.
-
Gabe18 #14040 Hát ha nálad az irányitó dönti el hogy milyen konzolt vegyél...
Amúgy a demó letöltésért nem kell fizetni. -
partizan182 #14039 A HDTV-t mint olyat sokan túlmisztifikálják. Egy Hdtv egy bazinagy TFT monitor. Ugyanolyan lesz a kép csak kisebb.
Kábeldugdosást meg te tudod megítélni neked mennyire lesz macerás. -
Bár szerintem maradok a PS3nál mivel már hozzászoktam az irányítókhoz...
Elnézve ezt a Live-ot amit a FAQ ír..
Hát kár hogy azért is fizetni kell hogy letöltsek egy demót, ha van netem. -
nnnmiki #14037 Üdv!
Érdeklődnék megint, hátha akadna olyan aki segíteni tud.
Lehet láma kérdés, de lenne egy problémám. Nem tudok Live-ra csatlakozni valami DNS hiba miatt. A regisztráció rendben volt utána ment is kb egy hétig, aztán tegnap óta nem csatlakozik.
Ha valaki tud segíteni megköszönném.