2026

Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • Nyers
    IGN-en kis előzetes a demo pályákról, csekk képek, igazán frankós, hozza az előző rész hangulatát. Szóval készüljön mindenki, holnap jön a demo!
  • Serpa

állok elibe ...
  • grebber
    Itt olvastam
    De itt is irják.
  • Pluskast
    De ezt az infot honnét vetted? Mert én nem láttem sehol hogy írták volna. Még a honlapon sem. Bár legyen neked igazad.
  • grebber
    Csütörtökön demó!!!!! 2 pályás lesz!
  • Thanatos
    csodás...
  • bigfoot
    hája
    pcguru.hu
  • Thanatos
    "A Paradox Interactive előző, kevésbé sikeres stratégiáján (Soldiers: Heroes of World War II) felbuzdúlva, újabb nevet kíván esély nélkül a stílus szerelmeseinek beadni."

ki irta ezt ?? elmebeteg-e?
  • bigfoot
    A Paradox Interactive előző, kevésbé sikeres stratégiáján (Soldiers: Heroes of World War II) felbuzdúlva, újabb nevet kíván esély nélkül a stílus szerelmeseinek beadni. A Silent Heroes ugyanazon a motoron alapszik, mint előző játékuk, sőt elképzelhető, hogy a játékmenetben sem lesz lényegesebb változás. A játék ez év szeptemberében kíván kellemes perceket hozni számunkra. Addig is nyolc kép adhat ízelítőt eme remek szoftverből, megtalálhatóak a galériában
  • Nyers
    Az első rész hangulatát idező büntetős képek a WP-n!
  • Serpa
    more pictures
  • ZaJanga
    javascript popup... hol tudom engedélyezni?(pedig van a gépen java... vagy az nem az?)?
  • Serpa
    hmmm
    nekem ott vannak.
  • ZaJanga
    hahh megint nem adja be a képeket!
  • Serpa
    nagyon úgy nézz ki, h a partraszállásnál fog mozogni 1-2 egység ...
    azt megmozgatni ...
  • malter
    hát az elözö részböl okulva ide bizony kell majd vas:(
    amugy nagyon jol néznek ki
  • Serpa
    néhány új kép
  • bigfoot
    nem baj addigra meglesz a cash
  • m1garand
    release on August 2006
    http://shop.ubi.com/Prod_ExtDesc.asp?catalogid=337&id=23
  • Heavy knight
    Várható megjelenés: 2006.05.26.
    Ár: 11 599 Ft
  • bigfoot
    én meg remélem hogy max 10e lesz:)
  • grebber
    Na most elválik hogy az UBisoft valóban szakitott-e a StarForce-al.Remélem igen :D
  • Zoolesz
    Game: Faces of War (PC)
    Release Date: Apr 3, 2006

Ha midnen igaz ma jelenik meg a játék és hamarosan tolhatjuk :D
  • Pluskast
    Nem tudod mit hagysz ki. Pont a multi a legizgalmasabb benne. A single-t egyszer-kétszer végig tolod azt kész. Az igazi élményt a multi jeleneti ebben a gameban:)
  • m1garand
    az 576(ápr. vége) és a cdgalaxis már belerakata a katalógusába előbbi 11.599ft a másik 6990ft. de az ubisoftnál már 2006.summer van, nem sok jót sejtek ezzel a tologatással kapcsolatban -/+ 3 hónap nem mindegy.
    ja az ubisoftnál amerikai katonák vannak a boritón a katalógusokban pedig szovjet.
  • Serpa
    banner
  • ReTeK
    "Soldiers demoja akkora hatással volt rám (a sok gagyi magyar RTS után).."
    én is így jártam
  • ZaJanga
    hmm
    nem adja be a képeket!
    Java-s?
  • bgabor
    Várjuk a demot, bizony. Bár engem csak a singleplayer érdekel, a multi totál hidegen hagy.
    Tényleg nagyon várom a demot, anno a Soldiers demoja akkora hatással volt rám (a sok gagyi magyar RTS után), hogy már a megjelenés napján megvettem az erdetit.
  • Heavy knight

Vannak új képek emberek.
    Már csak kb. 1 hónap a játékig.
  • formatuq
    Multiplayer will feature two new game modes: one of them is a chance to show off strategic and tactical finesse in a large-scale conflict, and the other is a fast paced and potentially humorous mode. Morozov is keeping the details under his hat for now, while promising not to disappoint. Hopefully he and his team can live up to that promise, but they definitely don't lack ambition.

source
  • ReTeK
    én úgy hiszem lehet hogy rosszul de az első rész egy rettentő jó single játék lett, igaz a multija se rosz de ne legyen már belőlle valami tucat-rts szinvonalú klikkelő bajnokság, legtöbb jó strat. játéknál attól félek hogy valami gyors rts-t csinálnak belőlle (így sikerült elkettyinteni pl. a settlers sorozatot, vagy talán most a H5-részét, ezt remélem nem fogják) igaz kell szupergyors rts is de itt pont az adta a játék szépségét hogy aknát telepítesz, üzemanyagot töltögeted, megszerzed az ellen tankját aztán átcuccolsz... és egyébb pepecselések, persze ha rendesen megcsinálják a részletes és a gyors modot akkor üsse kavics
  • formatuq
    az a 4 lesz vagy 14...
  • formatuq
    re,

sajnalattal olvastam, hogy nem akarjak atirni a topik nevet.... nagy kar
    ez a hat fos osztag, gondolom single player mod-re vonatkozik.
    az nem nagyon erdekel.
    multi annal jobban, ahogy olvastam lesz ket uj jatek mod is, egy gyors, es egy igen reszletes
    varjuk a demot kozosen :D

udv addig is
  • Nyers
    Tulajdonképpen egy 6 fős osztagot fog irányítani az ember, tehát jóval másabb lesz a dolog, az interviewkban elég részletesen leírták, én picit félek tőle.
  • bigfoot
    sztem az se lenne jó,mert pl host kirúgna akárkit!
  • Pluskast
    Na igen ez a kick rendszer remélem bele lesz építve. Reménykedem, hogy menet közben is ki tudja majd rugni az illetőt a host.
  • Snipa
    remelem a multi reszet jol megcsinaljak!

lehessen kickelni engedelyezni egysegeket es tiltani! masreszt raksis jarmuvek szerintem nem is kellenek! vagy legyen kibaszott draga nagy a szorasa es csa 1-2 szer tuzeljen...
    az artillery-nek eleg lenne baszott nagy szoras minel messzebbre lo!
    ja igen meg az a szar lanctalpat ne lehessen millio meterrol kapasbol leloni!
    olvastam tortenelmi visszaemlekezeseket, a tigris lanctalpat 300 yardrol tobb sherman oszpontositott tuze tudta leloni, a gameben meg minden kis nyomi tank HE loszerrel a palya masik vegebol lekapja...

remenykedem hogy megoldjak ezeket! :-)
  • ReTeK
    a 4 különböző lövedéken kívűl lesz más újdonság is ?
    mondjuk a fizika szerintem már az első részben is remek volt és az ai se volt rosz, valamit csak beújítanak nem ?
  • bgabor
    Bocsi, az előbb említett lőszertípusok a Soldiers első részében mind szerepeltek, nem véletlenül hoztam fel őket.