2026

Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • levi1989
    kicsit visszaolvastam a german modig d letöltök valami resource.rar-t és hova kell másolni mer olyan dolgok vannak benne ami a játékba nincs valaki segítsen
  • bgabor
    Nem, nincs azon a pályán javítósdoboz, a képek amiket belikeltek, a german modból származnak, amivel a második pályát a németekkel lehet játszani. Ebben a modban az összes páncélosbn van javítódoboz, plusz ki lehet próbálni a TigerI-est, Panthert, Pz-4G-t és Pz-3N-t.
  • levi1989
    még nem találtam a reggeli pályán javítós dobozt de ha calaki talál akkor lécci írja le ha tud képet is rakjon be a pontos helyről
  • bgabor
    Hol találtál a második pályán javítódobozt?
    Égre földre kerestem a Tigrisek kijavításához, de sehol sem találtam.
  • bgabor
    ?
    Le lehet venni a bloodmot a menüben, alapból tényleg kicsit nagyra van állítva.
    Az új squad rendszer tényleg egy rakás szar, ki kellene venni úgy ahogy van.
    Mellesleg teljesen idokolatlan is, az SHoWWII-ben simán lehetett 10-20 embert irányítani keretezős megoldással, erre a squad rendszerre végképp semmi szükség nem volt.
  • bgabor
    Van már valami hír a megjelenésről?

Remélem dolgoznak még a cuccon a srácok, mert a demó partraszállós pályája egy rakás sz*r. A másik pálya még rendben van, de a patraszállós átgondolatlan selejt.
  • bigfoot
    jobbra lent lehet 3 menü közül választani ott a második és azon belül lesz a javítás is
  • levi1989
    szevasztok valaki mondja már el hogy lehet javítani mer felveszem a javitós dobozt odamegyek a sérült tankhoz de csak beülni lehet nem jön ki a két fogaskerék mint az előző részbe valaki írja már le részletesen hogy kell szerelni meg hogy a demoban a reggeli városos pályán van ilyen szerelős doboz?előre is köszi a választ
  • ZaJanga
    nyugi úgy néz ki a silent heroes lesz az utód nem ...ez...
  • bigfoot
    egyebként a nappali pálya csak nálam szaggat maxon??
  • juno
    Hi! nagyon sokat játszottunk az öcskössel, több száz órát már a SHoWWII-vel, és ez a demó nagy gáz, nemhogy tutko lenne, de a nyomába sem ér, a szakasz rendszer, pedig ahogy a Panzers-ben is csak akadály, itt is gáz. Kár volt nekik ennyit szenvedni, halasztgatni ezért, én egyértelmű csalodtam. A best még mindig az előd, csak nagyon kevés játék nyomja azt a hangulatot. biztos nem veszem meg, és ha az ubisoft ebbe a részbe szólt bele, mert ők irják hogy belenyúltak a játékmenetbe akkor szégyeljék magukat, elveszni látszik egy gyöngyszem. A grafika ott szinte élt, itt meg úszol a tejfölbe? Miért.
  • Nyers
    SG - Soldiers: Heroes of World War II
    Hivatalos oldal
  • levi1989
    egyébként mi a játék első része?
  • levi1989
    a reggeli városos pályán van ilyen javítós szar?
  • bgabor
    Rávágsz egy tankelhárító gránátot, és ha szerencséd van, nem robban fel, csak ég egy darabig, aztán nyugton marad. Utána egyik embereddel fogsz egy repair kitet és megjavítod vele, majd három emebereddel beleülsz, és hajrá.
  • levi1989
    de akkor vagy a motor megy szét vagy a torony
  • bigfoot
    hát ne lődd szét teljesen
  • levi1989
    szevasztok hogy lehet normálisan ellopni egy tankot hogy ne kelljen szétlőni?
  • AnarchoiD
    azt imadom ebben a gameban(es az elodben) , ha leulok a gep ele elinditom, es nem cwsinalok semmit .. a dolgok akkoris mennek tovabb, es valszeg valami negativ veguk lessz ;) igy erzi csak igazan az ember hogy belenyulhat a dolgok alakitasaba
  • AnarchoiD
    szvsz az enginer akinel csak 1db revolver van ...... imadom ezt a gamet(is)

• Shep
    Csak nekem tűnik úgy vagy tényleg arcadeosabb lett a game?
  • TheBosS
    Hi!
    az első pályán a demóban, ki az engineer? Mi a neve? Mert így nemtom megvédeni,ha az se tom ki az... lécci vki help+ mit kell csinalni miután a radar szétrobbant (Azon kívül h a farmra kell menni?)
  • Pluskast
    Jöhetnél soliderst játszani:) Medvével meg Hookerral mostanság ismét toljuk:)
  • formatuq
    tudod telepiteni siman, csak le kell toltened rendesen, mert a demo 351mb
  • kingtiger
    hogyan tudom a demot telepíteni?
    itt van a 230MB-s exe.
    aztán nekem kijön egy error, hogy csukjam be a futó progikat, szabadítsam föl a temporary tárolót, vagy állítsam be a net kapcsolatot???
  • TheBosS
    Hello!
    Melyik faszival tudok javítgatni?
  • bigfoot
    nekem szaggat kicsit a game!mikor nappali pályán elindul az eksön akkor picit beszaggat pillanatra,igaz maxon van minden de reménykedtem hogy még menni fog:((
  • bigfoot
    köszi!jó poén 2 tigrisel és 2 párducal nyomulni:)
  • Pluskast
    Na igen az nem lesz egy rossz játék, ha megjelenik. Mostanában nagyon nagy csend van körülötte.
  • Serpa
    erre a legjobb megoldás a hivatalos fórum.

már vannak észrevételek.
  • kingtiger
    Ja-ja. Jó sok 5letet lehetne összeszedni, aztán már csak dobni a fejlesztők elé....

Kisebb csapat katona, néhány jármű, presztis, fejlesztés
    A silent storm pl az bejött nagyon, csak ugye az nem a frontról szól. A soldiers howw2 az már közelített, de ott ugye nem volt sem tapasztalat, sem komolyabb hadjárat, se fejlesztés, az 5-6 pályát hamar túlviszi az ember, aztán meg csak pislog, hogy akkor most merre tovább.
  • bigfoot
    war leaders lesz olyan amire te gondolsz
  • Heavy knight
    1 ilyen 'Ban of Brothers' féle játék nem?
    Bár az sem lenne kutya, ha mindíg más csapategységekkel harcolhatnál, de nekem 1 ilyen megoldás is nagyon tetszene.
    Fejlődnének az emberek képességei, a ranglétrán feljebbléphetne... a század újrafeltöltése újoncokkal, frankó küldetések, és komoly ellenfél(AI, ami gondolkodik is).
  • Serpa
    German mod

értelemszerűn a megfelelő helyre másolni.
  • kingtiger
    akár csak anno a panzer2 volt.

egy zsák pálya, tapasztalat, real-time
  • kingtiger
    Nem erre gondoltam.....

Mármint a Hearth of iron 2 megvan és játszottam is vele, de én arra gondoltam, hogy faces of war a háború elejétől. Csapatmenedzsment, hadjáratok, végig a háborún...

:(
  • Pluskast
    cccc:) Én meg szétlövök mindenkit egy tigrincsel:)
  • bigfoot
    hát van a hearts of iron és készül a war leaders ami hasonló mint ami neked kéne
  • kingtiger
    Király a progi, csak egy bajom van ezzel is.

Miért nem lehet olyan gamet csinálni, ami a háború elejétől kezdődik? Tök álat lenne végignyomni, úgy, hogy esetleg változik a törpénelem..

Nem?

Persze ez nagyobb fejlesztői tevékenységet kíván. Sajna ez nem jellemző a profitorientált fejlesztésre sem.

:(
  • Zoolesz
    Jaja készülök(nagyon elkél ide egy realism, mert az hogy odavágok az embernek egy nt37-et az meg lő tovább az valami hihetetlen ), de nem hiszem hogy megversz emlékezz csak az első gamére, amúgy jobban szeretek mások ellen játszani.