2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
#186 javítani hogy a p..be lehet ?
a doboz megvan de nem adja be a fogaskerekeket,lehet egyátalán a demóban használni a javító készletet ? -
Zoolesz #185 Na végre eljutatom ide reggel én is megnéztem bár játszani nem játszottam, de ugyan az mint az első és az fasza, bár kicsit mintha több gomb lenne :D én inkább a játék felépítését néztem át és szinte teljesen ugyan az és ha lehet moddolni tuti megcsináljuk ehhez is a realim modot :D. Amúgy nem tudom mi a bajotok a squadokkal az az elsőben is volt csak nem volt ennyire kidolgozva. -
#184 nah megvan:),gyorsabb lett!mint sebesség mint toronyforgatás végett!!
és végre az ellen nem lővi puskákal a harckocsit!!! -
#183 hát akkor hogy én is elmondjam a véleményem, nekem tetszik csak a kamerában csalódtam, hogy nem tom testközelbe vinni mint ahogy az a képeken volt.
de szerintem ez elnézhető, mert tetszett az utcai harc... -
#182 hát nem tom pontosan megmondani a gép írányítótta,én egy panzet4 h írányítottam,csak aztán rosszul manővereztem és kilőtt a párduc:(((
de sztem most gyorsabb!
egyre jobban megtetszik a game,csak kicsit furi hogy jobbra akarok nézni az egérrel erre olyan gyorsan befordítja jobbra a tornyot mint álllat -
#181 és mennyire gyors most a párduc? Mert az elöző részben ireálisan lassú volt. Lassabb mint a tigris I. -
#180 nah a párducot elsőre nem sikerült elkapni:),sztem realisztikusabb lett a harckocsi harc mint az elsőben -
#179 francba, hogy melóhelyen vagyok:(( nem tudom kipróbálni:( -
#178 sorry nem szóltam rájöttem a megoldásra magamtól -
#177 hali
leszedtem énis a demót ne nem tudom elindítani valami d3dx9_27.dll-t nem talál, pedig dx9c van fent, ha valaki tudja rá a megoldást az plíz írja le.
előre is kösz
-
#176 hát van egy ural szerű járgány a bázison aminek lukas a balelső kereke -
#175 teherautó?
nem a roncs német könnyű péncélkocsira (rozsdás szín) gondolsz? -
#174 a teherautó mellett! -
#173 hol van a szerszámos láda? -
#172 Na én is kiprobáltam irányitás 1az1-ben mint az 1-ben :D
A game maga jó igaz nemtoltam sokat majd holnap! -
#171 időközben megtaláltam:)
tök poén hogy végre 3 géppuska van a harckocsin:),viszont a grafika nálam furi,villog meg minden!!nálatok nem?? -
#170 hát igen vmi hasonlót érzek:)
javítani hogy a rákba lehet??mert hiába van nálam a kit nem jelennek meg a fogaskerekek csak a beszáll a tankba!! -
#169 ja, és nem árt majd ha fejből vágja az ember a HOTKEY eket.
SecuROM 7.00.00.0009 van a demon. -
#168 ez a squad-mod első fura, de megszokható érzésem szerint.
ami Falaise városában zajlik, arra egy szó van: War!
^^
bár kicsit fura, h egy katonám sem tér örök nyugovóra, miközben a fél wermachtot likvididáltam; easy lehet a demo.
a fizikára egy rossz szót sem tok most mondani, 1in1ben soldiers fizika.
egy kivetni valóm van, h télleg kaotikus néha; de ezt nem lehet a rovására írni, hisz mint írtam, War! -
Thanatos #167 én semmilyen látható védelmet nem láttam szal tuti nem sf, legalábbis a dmeo, ettől a full még simán lehet az... -
#166 Sf-ról nem szóltál helyes :D -
Thanatos #165 hát nekem showwii iránygatása sokkal jobban kézreált valahogy
pl ez a sqad kezelés borasztó kaotikus igy elsőre :/ -
#164 hála az égnek semmi gond.
-
Thanatos #163 ez nem a demo baja leglaábbis az első hanem a fos installshieldé..., nem egy gamenak volt már hasonlo bugja ami vagy előjön vagy nem
a dx-es meg pont most jött nekem elő wings over europe-nál, annyi hogy a legújabb dx kell neki... -
#162 köszi!!!
42 perc:( -
#161 úgy nézz ki nem tökéletes a demo.
remélem nálam nem lesz semmilyen gixer.
Installshield reports a 6001 error.
Fix:
1) Delete folder %commonprogramfiles%\InstallShield\Professional\RunTime\0701
2) Download and install : http://support.installshield.com/kb/files/Q108322/Insta...dEngineUpdate701.exe
Game doesn’t launch because of d3dx_27.dll missing file
Fix:
1) Download & install the latest version of DirectX -
#160 try it! -
Thanatos #159 jah, télleg, épp csak maxal jönnek :) még 20 perc :P -
#158 Remélem mielőbb lesz HW vagy GS link mert ezek genya lassúak :( -
#157 nem tom ti, h vagytok vele, de én izgatott vagyok
n.n -
#156 én már húzom -
#155 3dgamers
én inkább innen szedem ... -
#154 én innen nem tok tölteni. -
#153 na mi van?:))senkit nem éredeköl? -
#152 na erre kenjetek lekvárt:
pedig csütiről volt szó:) -
#151 még jó hogy holnap nem lesz meló:) -
#150 a 10. képen ott hátul, egy bunker? -
#149 a képek igen ...
hogy a többi is, majd holnap kiderül -
#148 Nagyon remélem, hogy a játékmeneten nem rontottak semmit, mert az nagyon faintos volt. -
#147 thanks!