2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
Thanatos #386 oks de HOL van az a bizonyos repair gomb? ha a kezében van a láda ha csak invetnoryban nekem nem votl oylan gomb..., és hotkey-t se találtam ráa bill kiosztásnál :( -
Thanatos #385 jah csak én megcsinálnám a tank traininget, nem vagyok oylan óriási nagy tankguru :DDDD amugy én cloneal probáltam szal szvsz ez nem védelem csak simán faszbug... -
#384 nekem tulment rajta egyik tankban van a repair kit de csak annyi kell hogy nalad legyen aztan a repair gomb tapodasa utan a HIBAS reszen kattincs vele! (nekem csakk ugyment hogy forgattam a nezoponton es kulon kulon ramutattam a lanctalpakra) -
#383 eredetivel se lattam ikont, viszont ki kis lama bug van benne, fogod leteszed a ladat a tank mellett, de igazabol a tank testebe teszi, igy soha tobbet nem tudod visszavenni. a tank le van robbanva nem tud arrebb allni igy buktad az egesz dolgot :) -
#382 de ha kilepsz a kuldetesbol tudod folytatni enelkul is ahogy nezem -
#381 pfff ugyanott szivok :)
kiprobalom eredeti exevel inkabb :)
-
Thanatos #380 hm, tnakos tutorial elején másnak megjelenik a javitó con?? hotkey nincsen rá és sehol nem tlaálom , nem jelenik meg semmi pedig már majd kifolyik a szemem... -
#379 kösz a segítséget remélem menni fog -
Paranoia #378 kibontod berakod démonba.aztán letöltöd Securom_loader V1.2 - !!NEW VERSION!!ezt kicsomagolod elinditod amit találsz benne,meg keresed a játék .exejét és már indulis -
#377 ezt a verziót hogy kell majd elindítani: Faces.of.War.EMUDVD-Unleashed? -
#376 1-2 képet bedobhatnál arról a pályáról. -
miki90 #375 Faces.of.War-RELOADED -
#374 bocs nem szóltam de én már találtam reloded-ot is -
#373 egy kérdés: honan lehet leszedni a full gamet?
-
#372 en csak szingliben probaltam eddig dognehez a nemetek elso kuldije, rombolj le a egy hidat amit az ally kontrollal, nekem bejon .. igaz nem a default arcade -ben hanem tacticalban nyomtam ... jolessz ez, es majd MOD al feljavitjak -
Zoolesz #371 TEljesen igazad van csomo egységet kihagytak belőle ami amúgy a gaméba benne van sőt még több mint az 1-ben, nem baj majd a moddal megoldjuk. Mintha kicsit alakítotk volna a lövegeken mert 1-2 ház könyebben összedölt. amúgy ez az időre vásárlás kicsit gáz 30 perces game alatt lehet hogy meg se tudod venni a tankot mert nem lesz kedved annyit várni hogy meg lehesen venni inkább veszel mást és akkor annak is lassúl a töltése. Valahogy a pénzes dolog jobban bejött. -
#370 Na leszedtem. Nos csalódás a game multis része, ami engem igazán érdekelt. A multi demohoz képest színte semmi sem változott a választható egységek típusa terén. Sőt német részről kivettek egy rakat járművet az első részhez képest. Se jagdpanther és ami a legnagyobb csalódás se tigrincs 1 a multis részében:(( Ja és tipikus ruszki felfogás. Az egyetlen ami új jármű a demóhoz képest az a katyusa. Pont az amit mindenki utált az első részben mert totál tönkre tette a játékélményt ha valaki használta... Szóval hiába a csiri-viri grafika így nem érzem teljesnek a játékot. -
Zoolesz #369 Jaja látuk mi is holnap reggel már ki is próbálom remélem jó lesz és ha tényleg lehet hozzá dedicated servert csinálni akkor megpróbálok egyett összehozni. -
#368 hohóóó
Faces.of.War.EMUDVD-Unleashed -
#367 hát elég furcsa lenne, ha nem. -
#366 hát a vége fele,akkor már mind1 volt
a full nak a multijában minden harckocsi benne lesz vajon? -
#365 ja, először meglepett, h jármű nélkülire állította; de aztán poénos lett.
a társa mikor léphetett le?
én nem láttam amikor kiszállt; bizta érezte a véget. :) -
#364 jah így is jó volt!
csak kár hogy nem voltak járművek,pedig úgy poénosabb lett volna -
#363 nem volt rá szükség ^^ -
#362 te crealsz? -
#361 go up -
#360 here -
#359 bí redí!
:) -
#358 majd probáljunk meg 1 helyre bemenni, ha Zoolesz(aka Micimackó) nem jön. -
#357 hát cinkes 1 megás netem van,de már hostoltam végül is akkora lag nem volt -
#356 ez nem volt kérdés :)
tudsz hostolni? -
#355 oke!németekkel legyünk:) -
#354 ~21.00 körül? -
#353 persze!én benne vagyok! -
#352 este multizunk egyet? -
#351 nah játszottam egy pár gémet megint,egyre jobban tetszik:)
lesz hozzá kreálva egy realism mod?mert pl az is2 az simán kilőtte a 200mm jagdtigerem elég nagy távolságból,meg az is2 vel simán kilehet lőni a kingtigert szemből míg ez fordítva nem olyan egyszerű -
#350 Te jöttél azzal hogy ez történelem hamisítás mert ilyen tank nincs :
"Még mindig nem értem, miért 57mm-es ágyú van a T-34esen. Ilyen típusa nem volt a T-34-esnek, ez történelemhamísítás!"
erre reagáltam én.Ha valamiben nem vagyok biztos én álltalában előbb kérdezek nem jelentem ki azonnal.... -
#349 Maci, Nyers? -
Ma3 #348 Van nehany nemet harcjarmi is amibol igen keves keszult, akkor azokat sem kellene belerakni??? En szeretem a realis dolgokat de azert nem 1 valos haboruban vagyunk, szal a jatek szerintem ugy az elvezetes ha van mibol valogatni... Valoszinu a full jatekban minden benne lesz. De az sem izgat igazan mert nem nagyon jon be a jatek... -
Bossbob #347 http://panzerkeil.dre.hu/egyeb/loveg/loveg.htm#20mm_flak_30