2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
Heavy knight #66 Remélem ők nagyobb rajongótábort toboroznak majd, és hamar kidobják hazánkban is a játékot!
Codies pedig el is áshatja magát, hogy képes volt eladni a szerzői jogot másnak! -
Thanatos #65 hát szégyelehti az tény..., szánalom powa :( mrá a jó game se kell a kaidóknak csak a szarok :( -
#64 Érkezik a folytatás, de nem a Codemasterstől, mindenestre szegyellheti magát a Codies, hogy nem kell nekik. Az Ubi az új kiadó, a játék hivatalos neve mostantól Faces of War. /info - WP/ -
#63 sinos akcióképek érkeztek az Outfront 2 játékból, bár a készítők a jelek szerint elkapták az Oblivion-kanyarót, és importáltak néhány tucat kismanót, akik suttyomban gondosan kisuvickolták és felvaxolták a csatamezőt. A korábban Soldiers néven hódító orosz csoda -
Heavy knight #62 Valaki tudja mia játék hivatalos neve, orosz is jó, sőt...!
Lehúznám a gamet a ruszkiktól, ha tudom! -
#61 -
#60 Most miért mondtátok el neki? Hitte volna hogy a 2-vel tolja -
#59 -
bgabor #58 Ez itt viszont a még meg nem jelent második rész topicja. -
bgabor #57 Azért van a II a végén mert az a cím része. Tudod, ez egy második világháborús játék. Ezért van a címben Word War II. De ettől ez még az első rész. Kapisse? -
#56 Nem kapisse.... Ez a 2. rész!!!!! Te a Soldiers of World War II-t szedted le. És az nem egyezik ezzel! -
Czivil #55 Torrent oldalon leszedtem azt meg van.NEm eredetiben de meg van kapisse? -
#54 Ezt kétlem, hogy fölraktad... Max az előző részt. -
Czivil #53 hellosztok
felraktam a játékot és azt mondja:,,Progam will be terminated'' Error!!! Mi a probléma?Tudtok segiteni? -
#52 Jó, mondom bocsi. Hírtelen azt hittem. :-) -
Thanatos #51 nc... :D -
#50 Vagyis hopp. Elnéztem. Sorry. -
#49 És megérkezett!!
Soldiers.Heroes.of.World.War.2-RELOADED -
Heavy knight #48 Kösz mindent!!!
Tudtam, hogy a Best Way valami ilyesmi, de, azért mi is közel vagyunk hozzájuk!!!
Némi reklám Magyarországon is, és falnák a játékot!!!
Csak annyi a probléma, hogy sokan nem ismerik, és sok olya is van, aki az alapján ítéli meg, amit képeken lát!!!("Már megint egy idióta 2. vh-s játék!!!")
Pedíg a játékélmény sokkal jobb, mint bármelyik másik hasonló kategóriájú játéké!!!
Ez az én véleményem volt, nem kötelező elfogadni!!! -
#47 Azért, mert a Best Way ukrán fejlesztő-brigád, azthiszem így már tisztább a kép. A Q annyit tesz quarter, azaz negyedév. -
Heavy knight #46 Ez kül. nagy szívás nem!!!
Mért pont Oroszországban jelenik meg először?!!!Mért nem máshol!!Az oroszok már fél éve játszanak vele, mikor mi még meg sem nézhetjük, csak a képeken rágódunk!! -
Heavy knight #45 Kösz az infot!!!
De a 'Q' micsoda??? -
#44 Úgy néz ki, hogy nálunk 2006 Q1 lesz a befutó. //Oroszo.-ban 2005 Q4 -
Heavy knight #43 Szép, szép!!!
Tudja valaki, mikor jön ki a game, mert elolvastam, minden idióta oldalt már, de csak a játékleírás, meg a fejlesztésekről van szó!!
Már nagyon várom,és szeretném időben elhelyezni, hogy mikor is tudom megszerezni!!
Előre is kösz! -
#42 -
#41 ha tudnád, akkor nem raknád be.
:) -
#40 Szép ,csak gyünne má valami demó :D -
1C Company is showing the latest build of Outfront II at GC 2005 in Leipzig. Unfortunately, the presentation will take place behind closed doors, but from what we found out, the brand new build features absolutely new visuals, improved physics engine and new tactical gamepaly opportunities.
// Tudom, hogy nagy, nem kell beszólni -
Heavy knight #38 JÓ!oké!!!
1. A vízen, nem a víz alatt!
2. Én ilyenről sem tudok, de lehet, hogy volt!Bár eléggé valószínűtlen! -
#37 jöhetne egy újabb videó/esetleg demo ... -
PGA #36 (ez heavy knight-nek ment) -
PGA #35 a tamk nem a viz alatt úszott, hanem a tó vagy folyófenéken ment. -
#34 Nincs is!
Mindegyik rajta van az orosz oldalon is ... -
#33 azért van 1-2 új kép ... -
#32 PC Preview - 'Outfront II' by Worthplaying - semmi újdonság, aki nem ismerné az eredeti játékot, annak viszont jó támpont, miért is szeretjük annyira! -
Heavy knight #31 Bocs!Szokás szerint, megint más címzettnek válaszoltam !
Szal. ez Snipának ment!:))) -
Heavy knight #30 Ez mind szép és jó, meg így van most!
De a II.vh-ban még ez a része a harckocsizásnak nem volt jellemző!
Voltak úszó tankok, meg egyéb ilyen jellegű járművek, de konkrétan víz alattnem úszott egyik sem!Legalábbis én, meg szerintem más sem tud róla!
pl.:Sherman DD tankokÚsznak a vízen, de ha kilőtték a légpárnájukat, mindenkire keresztet vethettek , aki a tankban volt!stb. stb.
Nem mondom, azt ,hogy nem volt,de majd egyszer megkérdezek egy II. vh-ban jártas történészt,és pontosítok!
A többivel, amit leírtál határozottan egyetértek!Ez nagyon gyenge része a játéknak! -
köszi.
:) -
Snipa #28 mivel seregben anno 72 esben voltam iranyzo igy pontos informaciokat tudok neked errol adni! :-)
ha a buko nyilasok zarva vannak es ho fedi a jeget tutira nem lehet eszrevenni!
viszont 72 nel ha zarva volt buko akkor meg kurva mindegy mert egyszeruen atmegy a folyo alatt ha kicsi a szelessege annyi ideig tuti van benn levego, ha nagy akkor kell legzopipa annak felszerelese kb 20-30 perc es max 5 meter lehet ha jol emlekszem! :)
namost hogy II vh ban milyenek voltak tankok ilyen szempontbol az jo kerdes :)
de visszatekintve nem emlekszem olyan dokumentum filmre, ahol ilyet lattam volna, sot mintha foleg az volt a cel, hogy a hidakat megtartsak ill leromboljak
szal gyanitom hogy nem!
remelem soldiers2 ben ki lesznek javitva idegesito hibak, pl
1. lanc leloves kurva egyszeru
2. tigris iszonyuan gyenge ahhoz kepest amit valojaban tudott, angol leirasok szerint 6-8 sherman-t kuldtek 1 db tigris ellen a harcteren, abbol is 90% os veszteseggel szamoltak, masreszt megbenitani is csak kozvetlen kozelrol voltak kepesek ami azt jelenti hogy 30-60 meterrol leadott lovessel tudtak csak lekapni a lancot!
3. idegesitoek az artilleryk, szare-hugye lehet venni es egy ido utan mindenki azzal lovoldoz vagy katyusaval...
valo igaz hasznaltak II vh ban eleg rendesen es nagyon hatasosak, de ennel a jateknal ahol egy 4vs4 -nel mondjuk egyik oldalon 2 HK van es egy arty siman lekapja mindketto lancat kurva messzirol szerintem elveszi a jatek elmenyet..
vagy nehezitsek meg a vele valo tuzelest, vagy legyen kurva draga vagy egyeb otlet :)
4.
ugy alltalanosan a pancelzatok fegyverzetek hatasfokanak valosagosabba tetele,
a panther 5 egy 0 most szereny velemenyem szerint, ami 2500 ba kerul mig egy tigris 3200 ez kozel sem volt igy, a tigris elkeszitese 3-4* dragabb volt mint pz4 es pz5
aztan ott van meg pl az elefant, pont az volt egyik gyengesege, hogy nem volt kozelharcra gyalogsag ellen fegyvere a jatekban pedig van szal... emellett pedig iszonyuan gyenge eppen ezmiatt a netes multikban alig hasznaljak, ahogy jopar tankot rohamloveget stb...
:)
remelem s2 kibaszott jo lesz es szakertoket kernek fell az adatok pontositasara! -
Zoolesz #27 Na remélem ezt már többen fogják nyomni mint az első rész és lesznek jobb ellenfelek mint ott mert ott elég gyenge a felhozatal.