2026

Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • Serpa
    építkezős.
  • Serpa
    "ranch"?
    hogy jön ide a farmerkodás?

talán átvitt éretelmben: tisztitsd meg a partot.
  • Thanatos
    hmm, hagyományos rts (bázisépitgetés, stb...) vagy ilyen kiherélt izé? :)))
  • priluki
    Hali,az elsö pályán mikor sötétbe kell partraszállni aztán elfoglalni a radart stb stb,a végén özönlik az ellen persze nagynehezen kiirtok mindenkit,na itt mit kell csinálni?? Egy db ellen nem él már dehát nem lett vége a pályának valamit még kell csinálni, ja és ez nincs még kipipálva,bár nem tom mit jelent. "We need to ranch the coast" valaki segitsen pls
  • AnarchoiD
    FOW sokkal realisztikusabb mint a COH (szal ha FOW -ot leszoljatok, a COH ot megse nezzetek) mindezek melett masd jatekstilus a 2 game, COH az RTS , uberjo kis rts de nincs az a feeling ami HOWW:S & FOW -ban van ...
  • Thanatos
    nem, csak simán leszokott az alvásról valamiért...
    tulképp igaza is van, időpazarlás... :P
  • Serpa
    mér, rossz alvó vagy?
  • alma2
    ja, lehetett volna inkabb a finished him cimet adni neki :)
    netan, stay alive :)
    es kijott a company of heroes is, hajaj hosszu ejszaka ele nezunk

• Thanatos
    azóta már rájöttem énis hogy én vok a balfasz de azért köszi :)
  • Serpa
    a videód nagyon faxa lett :)

komoly ^^
  • alma2
    bar itt tobbszorose az elozo reszhez viszonyitva a mozgo egysegek szama.
    szerintem meg a 70-80 -at is elerte, amikor hatbatamadtak, de sajna ez az ai rovasara ment, nehany katona csak all butan es lovi akit elkezdett.
    Vagy a parkos resznel, ha keritesen kivulrol lovoldozod oket, semmit nem csinalnak ha eltalaod oket, csak az elore leirt palyan rohangalnak, majd visszaallnak az eredeti helyukre... sok ilyen kis bosszanto dolog van benne.
    vagy pl a nagy hid alatt nem sikerult atusznom, mert nem akartak a keszitok talan.
    Meg ez az arkon, bokron, epuleten, csapdan keresztul szaguldas is tulzas lett egy kicsit.
  • alma2
    nincs, csak almodoztam egy picit :)
  • Serpa
    van physx karid?

most csurug :)
  • alma2
    igy nem igazan, de ha elottem lesz a jatek akkor egyertelmu lesz.
    traningnel is az volt, de kuldetesnel nem.
    Ha jol tudom mar reg "lejottunk" a farol :), de majd kiprobalom !
    ---
    Jot tenne a jateknak ha tamogatna azt a csodaszep fizikai kartyat, amikor lerobbant a hid, siman kepregeny volt, bar igen latvanyos.

Te pl hanyadik palyan tartasz ? nehez elkepzelnem, hogy nem mindenki ezzel a jatekkal kuzd :)

• Serpa
    na, a piros pöty körül kell lennie kis piros negyed köríveknek.
    ahogy kezdi bemérni az ellent, úgy lesz teljes a piros körív a piros pöty körül.

kicsit vicces lett, de remlem érthető. :)

amúgy gondolom nem lehet a félpályát átlőni vele.

fára másztál már sniperrel?
  • alma2
    Hat igy hirtelen nem is tudom, gyakorlo kuldetesnel egyertelmuen latszott, az a piros potty, itt valahogy nem tunik fel a bazi nagy embert eltakaro narancsarga ponttol amit a puska csinal.Vagy lehet, hogy csak akkor jon elo, ha tisztan ralat az emberre passz.
    Ha valaki azt mondja az eles kuldetesekben is egy golyo egy ember,/traningnel igy volt egy tabla egy loves/ akkor en benazok el valamit, mert igy ket tar egy ember :)
    vagy csak bugzik nem tudom.
    este megprobalom ujbol.
  • Serpa
    megvárod amíg a piros célkereszt körbe ér? (sniper)
  • alma2
    Grat, tegnap este meg addig jutottam, hogy a keritesen kivulrol megritkitottam oket, aztan visszavonultak, majd elkezdtek a belso agyuk szetloni a parkot, de ott mar nincs mese be kell mennem a parkba, es mint a videon szinte azonnali halallal jar.De ha megcsinaltad, akkor nincs lehetetlen.
    De van valami trukk ezzel a sniperrel ?, egyszeruen nevetseges, hogy senkit nem tudok leloni vele, hiaba varok, hoyg megnyugodjon. mig ok egybol lelonek, a mp40-el, arrol nem beszelve majdnem a sniper hatotavolsagan kivulrol.
    Az elso reszben, pedig ez volt az ultimate fegyver, szepen kikapdostad, a jonepet vele.
  • drop
    van 3 füll a játékba a jobboldalt lenn ot kell váltani és ot lesz javito rész is
    nem tudom miért nem jelölték rendesen csak 3 ezüst fül van semmi felirat
  • priluki
    Hát ez lol.. visszatöltöttem az autosave.. és utána egyböl felvette.. ezt nem értem de mind1 legalább most jo:D
  • priluki
    Jo,nem megy aztkell monsjam bisztos hogy a játék bug-os!!!!!!!!!!! Pls valaki küdjön egy mentést!! Privibe megadom az msn-cimem.
  • priluki
    Akkor nekem valami a játékkal van mert ugy se csinál semmit.. Ezt nem hiszem el..
  • UltimateGamR
    nem sikerül javítani a tankot
  • UltimateGamR
    már csak abban kellene segítség hogy hogyan kell REPAIRolni a tankot!!!!!! megvan a szerszámos doboz de sehogy se sikerül javítani! Előre is kösz a segítséget
  • UltimateGamR
    HELP!

Megcsináltam az első training pályát , most a másodikon vagyok a tankoson! Az egyik tank elakad a szikláktól , ezt a részt nem tudom átvinni!!! PLZ HELP!!!! anyit megtudtam csinálni hogy üzemanyagot vittem a tankomba utánna semmi! Előre is köszi a segítséget!
  • AnarchoiD
    ott mondja a tutorial hogyan veheted fel ;) rakattintasz a trombitas ember fejre majd egyenkent az uj emberekre

teddy : ott ahol a kapu meletti toresen kell kuszva atmenni hogy kinyithasd a kaput belulrol? :)
  • teddymac
    játék beli videok :FACE OF WAR
  • teddymac
    ejjj rögtön a tutorial elején elakadtam, hogy kell a kapun átmenni
    Fránya angol tudás:(
  • Heavy knight
    Hello!
    Na ilyeneket, ill. csak játékbeli (kis) videokat , ha tudtok tegyetek fel lécci valami ingyentárhelyre,v. ilyesmi.Akár 1-1 pálya teljes végigjátszásást is, ha valaki bírja idegekkel, és energiával valahogy megoldhatnánk,h. hozzá tudjak jutni...
  • priluki
    vágom, és hogy tudom felvenni az uj embereket?
  • AnarchoiD
    HEHE ;) megcsinaltam, megsem vedelem, hanem csak ubernehez ;) hint : gepagyuval lehet meszebbre loni mint a hatotavolsaga : ha sokat kaszalsz vel e az eltevedt lovedekek levadasszak a tavolabb allokat ;) megcsinaltam a parkos reszt aztan megkemenyebb majd megkemenyebb resz jott, vegen megelegedessel toltott el amikor szetlohettem az uszajt a vizen es kimotorcsonakozhattam a palyarol ;) 1ember elte tul ;)

prilkuki : vegen elkell menni allomasra felvenni 2 uj embert a szakaszba aztan beszallni a folso teherautoba vonathoz nyilhoz nem kell menni
  • priluki
    hi,lehet hogy én vagyok láma de a training pálya végén nem jutok tovább,piros nyil villog egy teherato meg egy vonat fölött,bármit csinálok bármelyikre szállok semmi nem történik,pls valaki segitsen!
  • AnarchoiD
    jobbra lent mostmar nem csak 9 ikon van hanem 3x9 ugyanis ott van 3 ful/tab azok kozul a kozepsotabon van a repair gomb
  • AnarchoiD
    Ugyanitt vagyok enis ;) akarhogy cifrazom lelonek ;) lehet hogy vedelem ? :)
  • alma2
    elj soka
  • alma2
    ahhh.
    hidas palya vege, kuldetes menjek at a parkon bla bla bla...
    csak sajna itt is at lat az egesz gyonyoruen megcsinalt bokorlabirntuson a gep.
    lassuk meddig elek mig atlepem a kaput. es akkor csinalja meg az ember...
    nem noramlisak.Persze ha snipert lehetne hasznalni nem gond, szereztem volna ismet autot, de igy..
    Elj soka
  • alma2
    mindesetre megmaradt a velemenyem ami a demonal mar megvolt, max alpha statuszunak neveznem ezt a jatekot annyi bug van benne./pedig nagyon nagy/
    es meg mindig a hidas palyan kuzdok csak.De hogy a gep mindenen atlat, sniperenek elso lovese eltalaja a futo katonam, mig en senkit nem talalok a sniperral, azert nem kene. csapatszallitoval szaguldozva kiirtom a fel palyat, bar a fegybere annak se jo igy marad, hogy mindenkit elutok stb...
    nem tudom kik tesztelek ezt...
  • alma2
    inkabb felszalltam a vonatra de ott is csak masodik probalkozasra vitt be a csataba :)
    Elso palyan ahol a hidat kell megvedeni legalabb lehet irtani..
  • Paranoia
    aaahh,aknát se tok telepíteni,ott se látcódik vmi gomb
  • scheri
    CRACK:

http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=rld-fow!rar