Faces of War
← ElőzőOldal 41 / 41
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kiváncsi vagyok, be lehet-e majd robbantani a jeget.
amennyit ebbõl a vidbõl le lehet szürni, jó nagy terek lesznek (havas területbõl kiindulva, messzire látni).
amennyit ebbõl a vidbõl le lehet szürni, jó nagy terek lesznek (havas területbõl kiindulva, messzire látni).
Nem érdekes az <#vigyor>#vigyor> a lényeg hogy jól beszakadtak <#nyes>#nyes>
Next PC upgrade: 2022
Sorry még1x de nem nagyon szeretek regelni.
Amúhy az a game a BEST az RTS-ek között szerintem.
Amúhy az a game a BEST az RTS-ek között szerintem.
hagyad neki kell linkelni valamit emrt amugy elvonási tünetei lesznek 😉
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
My Life for Freedom!
E3 2005: Outfront 2
Megint ez a név körüli mizéri, majd ha lesz hivatalos, akkor kijavítjuk itt is. 😉
A linknél alul vannak képek is, egyre jobb!!!
Megint ez a név körüli mizéri, majd ha lesz hivatalos, akkor kijavítjuk itt is. 😉
A linknél alul vannak képek is, egyre jobb!!!
My Life for Freedom!
Kijött pár újabb shot az orosz oldalon, kezd alakulni a cucc! <#pias>#pias>
My Life for Freedom!
Mi ... mar kijott az elso resze? Miko' ?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
és ez most angolul is megjelenik? (nem ismerem a játékot még)
vagy olyan keverék lesz mint, anno a republic volt? mondjuk ott bejött a cirilbetûs újság, igazi felüdülés volt úgy nézni, hogy tényleg nem értettem mi van benne😊) itthon el tudom olvasni a napilapokat, de azokat se értem😊)
vagy olyan keverék lesz mint, anno a republic volt? mondjuk ott bejött a cirilbetûs újság, igazi felüdülés volt úgy nézni, hogy tényleg nem értettem mi van benne😊) itthon el tudom olvasni a napilapokat, de azokat se értem😊)
The Matrix has you...
Részleteket sajnos nem írnak, vagy ha igen, akkor ritkán és oroszul. Sajnos eléggé elhagyagolják a játék hírezését és reklámját. pedig nagy szükség lenne rá!
Új egységek, missziók, textúrák felbontásának növelése, motor ráncfelvarrás ---> jobb kameranézet és részletesebb táj. Ennyit lehet tudni. Bõvebben az E3-on nyilatkoznak!
Új egységek, missziók, textúrák felbontásának növelése, motor ráncfelvarrás ---> jobb kameranézet és részletesebb táj. Ennyit lehet tudni. Bõvebben az E3-on nyilatkoznak!
My Life for Freedom!
Cyrus ne offolj a topicomban! <#mf2>#mf2> <#bee1>#bee1>
Néha kicsit jó pihengetni. 😉
Néha kicsit jó pihengetni. 😉
My Life for Freedom!
sry, maradunk az AAO-nál, és minden eltévelyedett comrade-t büntetünk 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Gõzerõvel készül a Soldiers folytatása. Az ukrán BestWay csapat (1C) játéka a tavalyi év egyik meglepetés RTS-e lett, újszerû ötletek és megoldások garmadájával. Eredetileg kiegészítõnek indult a project, de annyi újdonság került már bele a fejlesztõk szerint, hogy inkább második részként fog futni. Russian Game Developers Conference keretében már volt is egy kisebb bemutató. Képek és orosz preview. Vmi comrade lefordíthatná. 😉
// Release date 4th Quartal of 2005
// Release date 4th Quartal of 2005
My Life for Freedom!
← ElőzőOldal 41 / 41