2026

Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • Serpa
    találtam egy 1xűbb modot a nehézségi-szint fokozására.

totalcommanderben nyissátok meg a resource.pak -ot.

set/difficulty mappán belül a normal.dl/hard.dl/tactics.dl filet át kell nevezni easy.dl -re.

a tactics a legfingatosabb szint, itt már nem lehet csak úgy rohangálni.
  • Serpa
    feltöltöm a modolt filet "oda".
  • formatuq
    keszulsz a multira mi? :D
    nagyon elkenem majd a szadat
  • Axon
    Leírnád részletesen, hogy mit is kell csinálni pontosan a nehézségi szint változtatásához.
    Én csak annyit tudtam kihámozni a fórumokból, hogy valamelyik filet át kell nevezni. Na ez nem sok.
  • Axon
    Nálam egy MSI X1600 XT videokártya már zökkenő mentesen bírja a full grafikai beállításokat.
  • Zoolesz
    Mondjuk az hogy buta kicsit az A.I. azon könyenn lehet javítani csak bele kell nézni eredeti fórumba ott írják hol kell rakta nehezíteni viszont ha ez is oylan mint az első akkor hardon már igencsak csal a gép. Amúgy ennek a gaménak inkább a multi része a lényeges nem a single, ott meg mind1 milyen a gép A.I.-ja :D
  • Pluskast
    Már így is csúszik mert eredetileg júniusra ígérték.
  • Heavy knight
    Nah igen!
    Köszi!
    Erre gyanakodtam én is.Asszem vennem kéne már 1 új gépet, ez meg marad netelni.
    Meg tudná valaki mi a game minimum gépignye?
    Csak,h. tudjam mi legyen a legalsó szint. :D
  • bigfoot
    aki maxon tolja milyen gépe van????
  • Serpa
    modoltam egy kicsit, és meg is izzattam játék közben.
    a radar felrobbantás utáni tűzharcban meghalt 2 emberem (túl könnyen); ezért még egy kicsit finomítok rajta.
  • Serpa
    vidkari lesz a bibi.

nézz be ide
  • Heavy knight
    Hello!
    Leszedtem én is a demot, minden stimmel, leszámítva 1 dolgot.
    Az pedig ez:

Faces of War, ver 0.22.0 demo [21.07.2006, 15:22]
    Total video memory reported: 282066944
    Local video memory detected: 25690112

***************** Exception *****************
    Invalid call (erenderdevice.cpp, 647)

Ezt találtam a feltelepítés után 1 log nevű mappában\ soldiers.txt fileban.
    Amikor elindítom a játékot mindjárt ezt dobja vissza, és tovább nem fut, be kell zárnom az alkalmazást.

Van 1 tippem,h. mi lehet a gond, de inkább kikérem a ti szakértői véleményeteket,mielőtt még valami ülyeséget csinálnék.
    Minden segítséget előre is köszönök!
  • bigfoot
    hát mondjuk leveszel két 0 át!
    kapsz 5 gyalogost és ucca
  • Thanatos
  • Serpa
    abba csak belenéztem.
    de az van, h ne hagyj egy németet sem elmenekülni a radarállomásról, különben elrohan és riadóztat.

ha ez sikerül, az utász felrobbantja a radart.

tovább még nem mentem ...
  • grebber
    Nekem nem sikerült a partraszállásos pálya mert mindig kiirja mission failed azt fingom nincs nagyon mit is kéne nemtok nagyon angolul :(
  • donatus13
    jah
    ugy lesz hogy kapok 500 egységet azt elkell foglalni pályát
  • donatus13
    asztiem épületeket kell és ugy
  • donatus13
    jah
  • Serpa
    annyiból lesz "építkezős", h felkell építs egy stratégiát, és aszerint cselekedj.
  • donatus13
    ez épitgetös stretégiai játék lessz?
  • bricsi01
    most ténylegesen kipróbáltam és azzal van bajom, hogy nem tok a járművekből kivenni és bele tenni.
    a többit ami zavar azt már felsoroltátok :)
  • Axon
    Kipróbáltam én is végre. A partraszállós pályát toltam és azt hittem, hogy kegyetlenül főisten vagyok, hogy egyetlen katonám sem halt meg a harcokban :-)
    Aztán látom itt a beírásokban, hogy nem is tudnak meghalni.
    Számomra nagyon tetszett, hogy támadáskor a katonák maguktól is kúsznak, másznak, rohannak, harcolnak, nem csak álldogálnak a golyózáporban addig amíg utasítást nem adok nekik.

Szerencsére pont a héten cseréltem le a gépem, így teljesen szaggatásmentesen ment full grafikával, amit az első résznél nem mondhattam el, még közepes grafikán sem.
  • Serpa
    szakaszvezetőnek nem is lehet hotkeyt adni, csak a szakasznak.
    ctrl+1, ctrl+2 ...
  • alma2
    Lehet, hogy nem foglalkoztam vele eleg idot, de a szakaszvezetoknek, nem tudtam pl gyorsbillentyut adni egy rossz kattinatas es mar megint a kepernyo bal oldalan kellett kotorasznom, hogy aktiv legyen.
    Meg lelkesen mondjak a katonak a jelzesemre lonek, vagy valami hasonlot, igy egy napra vissza mar nem emlkeszem ra pontosan, amit magamban ugy ertelmeztem, ha megejtem az elso lovest akkor ok is elkezdenek lovodozni, arra akit latnak vayg akit en lovok.
    Az elejen a radarnal ott a kis csapat es tobbszor is kepesek voltak elfutni a farmra, mert rajtam kivul senki nem lotte oket, amig nem nyomtam direktbe supress fire-t...
    pl ha nem direktbe iranyitom a katonat, nyomom neki, dobjon granatot kozejuk, elotte szinte minden esetben megfozte a vacsijat, ketszer szetlotte a tank, es csak utana dobta el azt a granatot, ezt se nagyon tudtam hova tenni, neha meg egybol reagalt a parancsra.
    De ha nem ejszakai lett volna az elso palya, biztos tobbet probalkozok vele :)

• ReTeK
    érdekes az új squad rendszer, a keretezéses szerintem is egyszerűbb volt (meg a control+szám a csapatoknak)
  • bgabor
    Nem azért, de a sok ember kezelése a Soldiersben simán ment keretezéses kijelöléssel, gond nélkül lehetett mozgatni akár 20 embert is, sőt célpontot megani, újratáraztatni stb.

Ez a squad rendszer inkább jelentős visszalépés, mint új funkció.
  • m1garand
    csatlakozom az előttem szólóhoz, de a szeptember nagyon közel van szerintem csúszni fog
  • alma2
    huh, jo lesz ez, de annyi bug van benne A.I -val es iranyitassal kapcsolatos, inkabb pihentetem a veglegesig mielott elmegy tole a kedvem.Hiaba azert az elso reszben ennyi emberke nem todult be egyszerre a kepernyore, nem kellett ennyit gondolkodnia ki mit csinal :)
    De hogy all agyatlanul az ellen mig szetlovom vagy elmegy mellettem a tank ram se hederitve stb stb, az ilyen nem volt a elso reszben, ott egy rossz mozdulat es veged.Itt tenyleg istenek a sajat jatekosaink, lehet, hogy az amerikai haborus propaganda eredmenye ez is :)
    Ez a squad rendszer engem se gyozott meg elsore, sot.... de teny valahogy kezelni kell a megnovekedett emberszamot.
    Bar az elso resz ota kb ketszer erosebb gepem van, de legalabb ez most ment roccenes mentesen, a legnagyobb csataban is.Regen sokszor hagytuk abba mert iszonyatosan belassult, ha mar par emberke, loves osszegyult.Remelem nagyon beta ez meg, es nem probaljak majd ezt a bughalmazt a kepunk ala tolni szeptemberben.
  • Hecker007
    ebben az embereid halhatatlanok
    nekem 1 se halt meg az egész demóban pedig még ágyúval is közéjük lőttek
  • bgabor
    Tudom, a jobb alsó gomb. Nyomkodtam sokszor, de idővel újabb csapatok jönnek össze (tehát ha egyikre rákattintok, a másik is kijelölődik vele).
    Ja és egy poén: a partraszállós pályán ha mission failed után mégis tovább játszol, mindig újraélednek az embereid.
  • Serpa
    a nappali.

2 pálya van.
  • bigfoot
    igen,miért melyik a másik?
  • Serpa
    viszont pl a partraszállós résznél (nem a demoban lévőre gondolok), lehet, h majd hálás leszel a squad rendszerért.

ott lehet, h 3-4 osztagot kell majd írányítani.

az viszont engem idegesít, h néha 1-2 katona nem követi a parancsnokot, és állnak mint Bálám szamara.
  • Serpa
    oszlasd fel az osztagot.
    dismiss squad

vagy ez sem vált be?
  • bgabor
    Persze azért akad egy két bug.
    Elsők között említeném ezt az új szakasz/csoport rendszert, na ezt azonnal ki kellene vágnia játékből, mert sok esetben kezelhetetlenek miatta a katonák, nem lehet kijelölni őket stb. A soldiersben ez tökéletesen működött, nemértem miért kellett ez.

Továbbá vannak még kissebb bugok, amiket sürgősen javítani kellene, de ezek egyike sem kapitális.
  • bgabor
    Na kipróbáltam.
    Nagyon tetszett!!!
    Szebb és kifinomultabb, mint anno a Soldiers volt (ami azért érdekes, mert a mai napig a Soldiers a stílus királya, magasról alázza a többi próbálkozást).
    Írtó jó program lesz ez! Azt nem értem mondjuk, hogyhogy két különböző program lesz a soldiers folytatása, de mind1. Vérható volt, hogy más programok fölkarolják majd a soldiers zseniális koncepcióját. És starforce sincs!
    Király.

És remélem ráérbeszti majd a magyar fejlesztőket, hol is van a magyar panzers sorozat színvonala ehhez a remekműhöz képest, és végre igazi munkára sarkallja őket.
  • bgabor
    ?
    Bárki tud javítani, akinél szerelősdoboz van, ahogyan az előző részben is.
  • Hecker007
    meg kell keresni a zerelő fickót mert csak az tud javítani
    de ha nem javítod meg a kocsit akkor is meglehet csinálni a pályát
  • Serpa
    na várjunk csak.
    te melyik pályáról beszélsz?

az éjszakairól?