2026

Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • Bossbob
    Az a fegyver amiről te olvastál az a németek igen kis számban előforduló kúpos furatú páncéltörő puskája belépő űrméret 28 mm kilépő űrméret 20 mm s.pz.b.41= schwere panzerbüchse (nehéz páncéltörőpuska) 41[URL=http://panzerkeil.dre.hu/egyeb/loveg/loveg.htm#20mm_flak_30]
  • Bossbob
    A játékban lévő harctávolsággal nincs is semmi baj. de szerintem játék tecnikai szempontból rakták bele ezt mert ugye a wirbelwind légelhárító de a játékban nem igazán kell lövöldözni repülőkre és ezért találták ki ezt.
  • bgabor
    Hát ez az, pontosan ezért nem értem, hogy volt képes megfektetni a Whirbelwind 20mm-es lövedéke a T-34esemet szemből. Bár a távolság nem volt túl nagy, dehát ez amúgy sem számít, lévén hogy a játszhatóság miatt a játékban a tankok lötávolsága kábé 10 százaléka a valódinak. De ez így is van rendjén.
  • bgabor
    Ne nagyon lámázzál, és ne kritizáld látatlanban mások történelemtudását.
    Jártam ezen az oldalon, direkt utánaolvastam a T-34-nek, de ezen az alváltozaton nem akadt meg a szemem.
    Amúgy sem túl logikus hogy ezt a nagyon kevés példányban készült verziót lehet használni a játékban, mikor a T-37/76-ból és /85 ből összesen több mint 40.000db készült.
    De ugyanez a helyzet a BT-7-el, aminek szintén egy halálritka, 76mm-es tüzérségi löveggel szerelt alváltozatát rakták bele a játékba.
    Akárhogyis, elég amatőr módon válogatták össze a játékokat multiplayerhez.
    T-34/85-öt miért nem lehet például választani multiban? Elvégre a játék a háború végén játszódik, akkor meg már igencsak a 85mm-es löveggel ellátott változatát alkalmazták a T-34-esnek. Erre ezzek a vadbarmok berakják a néhány példányszámban készült 57mm-es változatot. Gratulálok nekik.
  • Serpa
    sztem azzal semmi gond nincs.

ROban is lepattan a tigris lövedéke a T34esről, pedig az elég realisztikus játék.
  • Zoolesz
    Most megyek és nyomok egyett de frontline az kizárva egyenlőre mert akad és nagyon igazságtalan :D
  • Zoolesz
    Lehet hogy igazad van, de én amit néztem ott ezt írja: s.Pz.B.41 ( Armor Piercing Composite Rigid )
    Weight Velocity 100 m 500 m
    0.1 kg 1050 m/s 60mm 40mm
    ez elméletileg átüti, abban viszont igazad van hogy döntöt a páncél ezért vastagabb.

Serpa ne mond hogy még nem vetted észre a lepatano lövedékeket ami nem csak a gépfegyvernél vannak volt hogy azt látam agyuval lő max rá és a tankról lepatanó lövedék repül az égbe (pont szembe velem).
  • Serpa
    én most voltam egy 2vs2 es meccsen.
    szépen levertem a társammal az amcsikat.
  • Nyers
    Volt legalább időm bevédekezni rendesen, azt láttam ellen nem jön, így léptem :p Nálam lehet a gond, mivel ledobálom az embereket. De téged nem írt ki.
    Zoolesz: ha tudok, este felnézek.
  • Bossbob
    A németek 20 mm-es kwk 30 vagy kwk38-as lövege sohasem volt képes átütni 60mm-es péncélt még 50 méterről sem. Akkor sem a volfrám magvas ürméretalatti pzgr. 40-es gránátot használt és azt is figyelembe kell venni hogy már csak azért sem képes átütni mert a T-34-es páncélja döntött és ez jelentette számára a nagy előnyt még a torony eleje is ha jól megnézed így a lövedékek lepattantak róla. Homlokpáncélja csupán 45 mm-es de mivel függőlegeshez képest 60 fokosan meg van dönt így az kb egy 70 mm-es függőleges páncélnak felel meg.
    ebben az oldalon az összes német löveg tulajdonságai benne vannak:
    http://panzerkeil.dre.hu/egyeb/loveg/loveg.htm#20mm_flak_30
  • Serpa
    miről pattan le a golyó?
  • Zoolesz
    Ja passosat csináltam, mert megvoltunk 4-en magyarok amúgy nelem mindig alma lesz a pass ha akar valaki jönni ma is nyomom majd szvsz de frontline most kizárva mert az baromi laggos. Ja és tényleg van 57 mm-s t34-es és nem is lehetet olyan rossz.
    Bgabor:
    Amúgy ha utánanázel akkor azt is megtalálod hogy a 20mm-s német löveg 60mm páncélt át tudot vinni 100meterről jó esetben. tahát nem lehetetlen amúgy a sebzésről kár is vitatkozni mivel az 1-be sem volt reális sőt itt még a lepattanó golyók is benne vannak.
  • Serpa
    én tegnap azt láttam, h én csatlakoztam a játékhoz, te nem; kb 4-5 perc múlva leszakadtam.
  • Ma3
    57 mm orosz BR-271 és BR 271SZP páncéltörő gránát illetve lövedék (m = 3,19 kg; V0 = 990 m/s)– tompacsúcsú, robbanó-nyomjelző és tömör – páncélátütési táblázata homogén páncél esetén mm-ben
    távolság/60 fok esetén/90 fok esetén
    500/85/100
    1000/70/90
    1500/60/75
    2000/55/65

57 mm orosz BR-271P páncéltörő lövedék (m = 1,79kg; V0 =1270 m/s)– hegyescsúcsú, magvas-nyomjelző – páncélátütési táblázata homogén páncél esetén mm-ben
    távolság/60 fok esetén/90 fok esetén
    500/100/145
    1000/75/105
  • ZaJanga
    Mielőtt még nagyon lejáratnád a nagy történelem tudásodat láma:
    T-34 tip
  • bgabor
    Kipróbáltuk öcsémmel LANon. Élvezetes, de azért bőven van még mit javítani rajta. Öcsém Pz-II vel kilőtte a T-34esemet szemből(!!!). Pedig a Pz-II-esen csak egy gagyi automata 20mm-es ágyú van, tankelhárítási célokra nem alkalmas.
    (T-34es homlokpáncélzatán még az 50mmes se menne át, sőt, ideális esetben a 75mm-es sem)
    Még mindig nem értem, miért 57mm-es ágyú van a T-34esen. Ilyen típusa nem volt a T-34-esnek, ez történelemhamísítás!
  • Nyers
    Micimackó pass-os volt, utána láttam Szentléleknél nyomultatok, de sajna pont betelt mire eszméltem. Mindenesetre nem rossz ez a Frontline, de kiváncsi lennék a többire is, mert lesz dögivel, ahogy láttam.
  • Serpa
    micimackó servert keres.
    most fennt vagyok.
  • Nyers
    Na rácsatolás megoldódott, szívtam vele rendesen ...
    US jeep-re lehet rárakni például, ez rögtön sikerált. Előtte 1 órát szorakoztam az oroszokkal, de nem jöttem rá, mit mivel lehet.

Ha lesz vmi este, dobjátok be ide ki hol, milyen névvel nyomja.
  • Serpa
    ~ 21.00 kor jövök
  • Zoolesz
    én este 20:00-kor jövök sőt lehet hogy megleszünk 4-en magyarok ha hver ideér addigra
  • Serpa
    tőlem jöhetsz.

útbaigazítás.
    mire gondolsz?
  • Nyers
    Bevesztek kezdőket is? Nem volt még időm bogarászni - meg kedvem se :p - némi útba igazítás nem ártana.
  • Serpa
    ma is lejátszunk 1 kört?
  • Zoolesz
    A ködöt nem lehet kikapcsolni majd talán a fullba, de szeintem így sokkal jobb. Az tényleg érdekes, hogy minek vannak emberek csatolva a tankhoz, de azért nem jó, mondjuk lépést úgy se tudnak tartani a tankkal. A visszaszámoló óra az azért van, mert frontline modot játszol és ott azért elég nehéz lenne megvédeni az első pontot, ha rögtön támadna az ellen. Az idő az arra szolgál hogy megvédd a pontokat vagy éppen elfoglald 4 playernél asszem 6 pontot kell védeni/foglalni és utána van csere. a másik 2 mod pedig arról szól hogy egymást öljétek adott idő alatt csapatva vagy egyénileg.
  • bgabor
    Megnéztem a multiplayer módot, és volna néhány kérdésem:
    - Hogy lehet kikapcsolni ezt a hülye fehér ködöt, ami a Line of Sightot mutatja?
    - T-34-es nek mióta van 57mm-es löveggel felszerelt verziója? Tudtommal csak 76mm-es és 85mm es változat létezett.
    - A tüzérség mióta lő AP lőszerekkel?
    - Mi a fenének vannak katonák "csatolva" a komolyabb harckocsikhoz/páncélvadászokhoz? Hol lehet ezt kikapcsolni (túl sok lesz így az ember a pályákon)
    - Hogyan működik ez az egész multiplayer játék? Minek van visszaszámoló óra?
    Adott idő alatt ki lő ki több ellenséget, az nyer? Nemigazán értem.
    (Talán jobb lenne, ha mindenki vehetne adott számú pontért egységeket a játék elején, aztán aki állva marad, az győz.)
    A másik két multi mód mit takar?
  • Serpa
    bizonyos kritériumoknak kéne megfelelni, h kérhess.

amúgy tegnap is olyan volt, mintha zárótűz alatt lettem volna; nem bírtam mozdulni az "attaktól".
  • Zoolesz
    Megvesszük persze csak lehet nem rögtön az elején most kevés a píz:(
  • Zoolesz
    Szvsz az igazán nagy baromság lenne így is akad sőt néha azt se tudja az ember mit kell csinálni (mert mindenki lő autómatán már) és már vagy 40%-al kevesebbet kell foglalkozni a csapataiddal mint az első részben mindenki csak arra a hülye zárótűzre alapozna hogy a jó kis védelmedet amir 10 perc alatt felállítotál összezűzza 1 sec alatt
  • Serpa
    azt hittem nagyobb lesz az érdeklődés.
    :(
  • Pluskast
    Ne szórakozz meg kell venni és kész:) Az elözőt is megvettük:)
  • Serpa
    én örülnék ha lenne benne zárótűz.
    így aztán lehetne büntetni.
  • Zoolesz
    hát ha nagyon muszály akkor én is megveszem mikor megjelenik de nem nak akkor majd később
  • bigfoot
    nah kiprószáltam!nekem nagyon bejön!!!!
    sztem ezt is megveszem eredetiben!
  • Zoolesz
    ja csak néha nem rakja le :D amúgy ami nem maradhat ki a játékból Program will be terminated :D
  • Serpa
    nos, dupla bal clikkel lehet odébb menni a hmgnal, ágyúkkal, aknavetővel.

még a járműhöz való csatlakozásra kell rájönnöm.
  • Serpa
    hát én elég könnyen átmentem rajta, azt csak egy üvöltést hallottam :)

én se használnám, nagyon, de nem a legnyíltabb terepre, térre raknám.
  • Zoolesz
    Az emberek nálam félre áltak :) de azért a tankhoz +ba kapot ember néha jó néha rossz. viszont az tényleg gáz hogy az ágyut nem lehet élhelyezni mondjuk nem igen használom
  • Serpa
    én egy negatívumot találtam.
    megyek előre a tankkal, azt nem áll félre a katonám.

ja, és jó lenne ha én rakhatnám le a pl a hmg, az ágyúkat; mert néha elég hülye helyre rakja a gép.
  • Zoolesz
    A első észrevételek: sajnos úgy néz ki most sem lesz dedicalt server része:( viszont már a játékban is ki lehet rugni az embereket, de sajnos a pingjüket is csak ott lehet megnézni.A sebzés még mindig gagyi mindenről lepatannak a golyók( mondjuk mikor a tank elkezd tüzelni 3 gépágyuval azt se látni mi van :D ) az hogy ha jól betalálsz felrobban a tank szintén gáz így nem lehet lopni vagy megbénítani. A squad rendszer kicsit gáz mondjuk 1 adot területet könnyű aláaknázni meg a fegyvereseket beállítani de az aknázás is annyira gáz hogy nem oda rakja ahova mutatod hanem ahol a parancsnok van és a köré. Ja és még az is gáz hogy saját magad nem is birod meglőni hanem átmegy rajtad a golyó. Ja és ami jó hogy ha vége a körnek akkor kezdődik a második forduló mondjuk oldalt nem cserélt így lehet hogy ez csak azért van mert alliest választottam( igaz egyszer csak angol egyszer meg csk amcsi csapatok voltak). Az a turtle nevű amcsi tank kicsit nevetséges volt