6257
-
#697 Yes -
#696 0na itthon vagyok
és örömmel látom h kijött
szal vki aki már nyomja megmondaná h mivel kell célozni mármint egérrel vagy nélkül
nincs kedvem visszaolvasni 300hsz-t -
#695 Őőő izé december.
Akkor ne is várjam hogy itt bármelyik magyar lesz?
Ezzel úgy járunk mint a Jerichoval? -
Purga #694 Amúgy tényleg elkéne felejteni, ezt a kötsög sárga békát, ha ilyen...én csak a kék békát szeretem, azzal töltöttem le a játékot!
Azért jók a képek! -
#693 Ha majd lesz legközelebb :) -
#692 Nem offenz volt, csak legközelebb oda pls :) -
#691 elnézést hogy nem ismerem az összes létező olalt az interneten. tényleg, én vagyok a hülye. -
#690 Amúgy a Főgyökérnek: Normális képfeltötlő oldalnál nem kell szarakodni ilyen hülyeségekkel...
Szintén 1000x le lett már írva -
#689 unreal 3 engine műxik a játék alatt? -
#688 media.proxnet.hu ; netbag.hu ; kepup.org ; sgupload.uw.hu
Hogy csak párat irjak ami hirtelen eszembejut... -
#687 Semmi baj a képekkel, én köszönöm őket nagyon! Rohadt jól néz ki!
Amúgy a gyökereknek: jobb klikk a békára, kép megjelenítése, és amikor bejött a következő béka, akkor F5.
1000-szer le lett már írva. -
#686 saját galérián kívül nincs más hely ahova képet lehet tölteni.
képfeltoltes.hu tiltva van, galéria tele van, másról nem tudok. sorry -
keepernext #685 Ne kéregess menj el dolgozni! -
#684 békucika -
#683 éljenek a békák
szokjatok már le erről a rühes imagehack -ről! -
mikiking #682 dx 10 és 9 között ebben a gameban van külömbség ? -
#681 (DX10) -
#680 Sapphire HD 2900Pro 512MB + Amd Athlon X2 3800+@2400 Manchester + Asus A8N Sli Deluxe + 2X1024MB Geil
ha nem jó a link, a jobb katt, kép megjelenítése, frissítés -
neptum #679 ezzel lehet neten is játszani ha eredeti ? tudom hülye kérdés de akor ha lehet beszerezném Karira :D -
strebacom #678 Pedig amit linkeltem a Call of...topicban én onnan szedtem és elég jól jön próbáld ki.... -
mikiking #677 figyu. szloválkiábol nem tudok regisztrálni sehova,pedig szivesen regelnék.....és 1 megás nettel,a max letöltés 150 kb/s a max feltöltés az 25 kb / s ,szoval torrentezést baszhatom ha sok a leeccher...... -
#676 jó öreg unreal editorja van. gyorsan lesznek new mapek akkor. -
strebacom #675 Már itt is kunyerálsz,mint a többi topicban,hát nem szép dolog..... -
#674 Háát nem hinném. -
dfgdfg #673 okés! köszi a gyors választ! megyek kártyát venni -
#672 Naon faxa.
néz meg róla videókat a neten. -
gyuri12 #671 akkor nem úgy van,hogy 7 gigát kicsomagol a windowsos merevlemezre,és onnan másolja a másikra,ahova telepíted? -
#670 aszem én is nyomni fogom 2 óra múlva ... -
mikiking #669 Amugy akki kiprobalta,az mit mondd ,mien a game ? -
#668 Szerintem semmit nem tesz a c-re.
Minnya telepítőablaknál bal alsó sarok.
MORE OPTIONS
És akkor megadod neki, hogy hová tegye. -
gyuri12 #667 kell hozzá -
gyuri12 #666 akkor most de,vagy nem? -
dfgdfg #665 Helló!
ati x550 hyper memory (512mb, sm 2.0) szerintetek ilyen kártyával elindul, vagy felejtsem el? Az Unreal 3 demo simán futott mindent maxra húzva, akkor ez is, vagy mindenképp kell hozzá a sm 3.0? -
mikiking #664 Valki adjon már legyen szvies vmien sms-es oldal hoz nevet + jelszot...gamez vagy akármi,csak letöltöm és viszzaadom..... please -
ellington #663 az vicces lenne. nekem van jósok tíz giga szabad helyem, de nem a cén, ott csak kettő. ha emiatt nem tudnék játszani, az elég gáz lenne. -
#662 ez nálam nem jött be. leáll ahogy kell. -
gyuri12 #661 jól vettem ki a sok-sok spamból,hogy a c-re rak 7 gigát(átmásolja) és így telepít? MIÉRT KELL EGY ILYEN JÓ JÁTÉKOT ILYEN SZARRAL ELCSESZNI??!!
-
#660 hogy menne a rákba ez #@#@!. megmondtam neki hogy D meghajtó erre csak a c progba tette. fuhh -
pheaton #659 Le. Kátféle, amik nem müködnek xp alatt. Amugy meg ezen idö alatt már leirhattad volna ujra. Birom az ilyet...na mindegy.Tehát kösz a semmit. -
#658 Az a lényeg