6257
  • kirol
    Igazad van tényleg.

| válasz erre | #614
  • Evogordon
    Hi
    Indítanám a játékot de valami hülye nyelven van alapból. Hogy tudom átteni vagy magyarra vagy angolra?
  • csoola
    nem tudja valaki miért kapok hibát mikor telepiteném?:S fatal error during installition... (amugy rzr release)
  • Sland
    Még a spammerek suliban vannak. Tegnap este korán lefeküdtek és 2ig minimum suliban vannak. Hazaérnek, meglátják dzsírzofvórt, elkezdik letölteni, aztán majd megrohamozzák a fórumokat.
    még pár óra és jönnek a vérpistik.
  • broman191
    Jó tudni
  • hitch
    ja van
  • broman191
    Olyan is van?
  • hitch
    #606 ???????????????????????
  • Riddick21
    Én mondjuk pár képnek nagyon örülnék! Ha valaki kemény vassal tolja, felnyomhatná 1600-as vagy widescreenben 1680-as felbontásra totál full grafon, kíváncsi vagyok, hogy mennyit megy!
    Még 2 óra, míg leér.
  • kirol
    Most akkor ebben van magyar felirat vagy nincs??

Mert egyik ember szerint van, másik szerint meg nincs.
  • kirol
    Tényleg fura, hogy itt alig van hsz.
  • hitch
    sziasztok én most a reloaded verzoót töltöm sztetek az is jó mert nem akarok másikat szedni reggel ota töltöm és most tart 80%-nál.
  • DarkSector
    Igen én is láttam a telepítés során.
    Mappokat lehet csinálni multira szerintem.
  • bordy
    és van editro is hmm hmm :D
  • DarkSector
    Hamachi-ra én is kiváncsi lennék, mert ugye van coop-mod is a campingben.
  • DarkSector
    10GB
  • Pretorian
    Akkor majd...holnap megyünk, addigra biztosan sokaknak meg lesz...
  • r4pt0r
    razorost megnéztem nem indul. Nem baj leszedem a Razoros verzsönt azt majd lesz valami most az a 1 óra mind1.
  • broman191
    Semmi esély...addigra nem lesz meg:(
  • Pretorian
    Jön valaki este hamachizni majd? Jó lenne kipróbálni a multit...
  • broman191
    Akkor Yasu on és kész:) De próbáld a razoros crack-fix-et. talán jó.
  • r4pt0r
    Hát nekem angol lesz, pl a clone csak nem indul. :D
  • broman191
    Többen mondták már hogy nem...:(
  • kill3r21
    akkor sland várjuk te helpedet :D is nembaj ha kettö upload lesz :)
  • r4pt0r
    lang.txt del és angol lesz a játék.
  • Pretorian
    Hát...1,5 hónap múlva 25 vagyok, szüleimmel sok-sok éve nem is tartom a kapcsolatot, úgyhogy pont a rossz fát pisiled le, drága barátom :)

Egyébként attól függetlenül, hogy leírod vagy nem, te ugyanúgy warezolsz, mint én...szerintem ne is firtassuk ezt a dolgot...:D
    Mindannyian ismerjük ezt az archetípust, ezt a "ne beszéljünk róla, de azért fű alatt nyugodtan csináljuk, és szóljunk le mindenkit aki kimondja/leírja" -temperamentumot, szerintem erre itt kevesen kíváncsiak, de ezzel neked is illene tisztában lenned, mert majdnem ugyanakkor regeltél, amikor én, és az nem tegnap volt...
    A nagyhírű szervezet meg...ne viccelj már...van nekik fontosabb dolguk is annál, mintsemhogy attól kelljen rettegjünk, hogy egyszer majd ránkrúgják az ajtót, mert játékszoftvereket töltünk le az internetről...de még ha így is lenne...a dinamikus IP-cím...mond neked valamit? Mert ha ők az én routeremet látják, akkor ott valami nagyon nem stimmel, akkor azt hiszem, ők is simliskednek egy picit...
  • bordy
    huh, remélem megéri a játék hogy uninstallálok pár dolgot a c-ről. csöcsért a temp-be kell neki kicsomagolni az installhoz.
  • Sland
    nekem hamarabbb :P
  • HunnernesKonge
    OFF/SPAM/WAREZ topik a Saját fórumokban van, amit regisztráció nélkül az sgre tévedő nem tud megnézni. Ez a játékosok fórumában van, ennyi a különbség. Ebben a Fórumrészben burkoltan vagy egyátalán nem irunk elérhetőséget, a másikban is ajánlott leginkább burkoltan fogalmazni.
    Pl: Torrentoldalak: Kacsa,mag stb...

NeoMaN: Nehogy már őt féltsd, majd rájön... Inkább a kedvenc elérhetőségeinket :)
  • broman191
    Várjuk:)
  • NeoMaN
    Majd visszatérünk rá, ha kopoggnak szüleid ajtaján egy nagyhírű szervezet emberei, akiknek már írásos bizonyiték is a kezükben arról, hogy pénzért warezolsz. Tudod, 5 év....

Mellesleg a te bajod, ha nem fogod fel, hogy bűncselekményt követsz el és ezt még büszkén reklámozod is. Mondjuk életkorod biztosan magas....
  • Pretorian
    Hát...úgy néz ki, én ma már nem játszhatok a játékkal. Azért majd benyomhatnátok pár képet, és várom az élménybeszámolókat!
  • kill3r21
    havernak lejön a razor 2 ora mulva...megnézi a nyelvi dolgokat és feltölti
  • Pretorian
    Te meg nemagyarázzálnekemdrágazsééééptezzzsvéremjáóó? :D
  • DarkSector
    Razor nyelvi fájlt töltse fel valaki.
  • broman191
    Nekem is 1 megás netem van és estére lent van:)
  • pheaton
    Azért lehet célozni , kicsit burkoltabban irni..stb.
  • pheaton
    Nyelvi dologgal fejlemény esetleg? Ez jobban érdekelné a népet.szvsz.
  • Pretorian
    El is vagyok képedve :D

Te se haragudj, de mire való az off/spam/warez topik? Mert ugye az is nyilvános topik...akkor oda csak dilettánsok írkálnak? :D
  • Pretorian
    Jaja...egyébként fennt volt egy másik release is ugyanabban a mappában, abból lekaptam 15 részt, erre törölték az egészet, ugye már ismert, hogy miért...