6257
-
#577 Ne is haragudj, de nyilvános fórumban warez szerverek címeit beirogatni /nem is egyszer/ akkor dilettantizmusra vall, hogy elképesztő. -
#576 Gondolom túl van terhelve a server mert biztos sokan töltik !!
Én neki se állok letölteni mert 130Kb-al 7 Giga 1 megás nettel az rengeteg idő !! Majd az egyik haverommal leszedetem akinek nagyobb sávszélességű netje van !! -
#575 Akkor szorítsd ökölbe a lábujjaidat...szerintem sokaknak meg abból van elegük, hogy jelentéktelen apróságok miatt halált megvető bátorsággal leordítod a hajukat... -
#574 #572 neked is -
#573 Multilang szóval lengyel is lehet benne:D -
#572 Te meg fejezd be sürgősen a honlapok emlegetését.
-
#571 Há mi a fász van a vanadú FTP szerverével...?
Eddig gond nélkül töltött, stabil 230k-val, most meg be sem akar lépni a szerverre a kliens... -
#570 Az oké, de tele van a hócipőm azzal, hogy minden totyikban ilyen idiótaságokat kérdezgetnek az óvodások.
-
#569 Nem aszom' meg, de tényleg méretes:D -
#568 Héló, kultúra és helyesírás, barátom... -
#567 lengyel bazdmeg -
#566 A játék hivatalos title dala: [URL=http://www.megadeth.com/gow/gears_of_war.mp3]Megadeth's "Gears of War"[/URL]
"Heavy metal band Megadeth has made available as a free download its "Gears of War" song composed exclusively for Epic Games' third-person shooter."
Rock on! -
Pisszty #565 na kiderűlt már hogy a razoros magyar nyelvű e???? -
#564 15 giga? óbazdmeg -
#563 csak az install erejéig míg kicsomagolja magát a temp-be. -
#562 Követelmény:
Minimum rendszer:
CPU: Intel Pentium 4 2,8 GHz vagy AMD Athlon 64 2800+ vagy bármilyen 1,8 GHz-es kétmagos processzor
*
Memória: 768 MB (1024 MB Vista esetén)
*
Merevlemez: 15 GB szabad hely
*
Videokártya: NVIDIA GeForce 6600 GT vagy ATI Radeon X1600
Ajánlott rendszer:
* Processzor: 2,4 GHz-es kétmagos vagy jobb processzor
* Memória: 1 GB (2 GB Vista esetén)
* Merevlemez: 15 GB szabad hely
* Videokártya: Shader Modell 3.0 az ajánlott; NVIDIA GeForce 7800 vagy jobb, ATI Radeon X1800 vagy jobb -
#561 még 1 óra kell neki! parázok h nem megy el! tud valaki minim konfingot? -
#560 THERMOPYLAE is jó, csak valaki küldje fel valahová a RAZOR-os eng nyelvi fájlját:) -
#559 A RAZOR1911 A JO!!! -
#558 képeket nyomjatok a maxos grafikárol, kiváncsi leszek odaveri-e az x360as verziot :) -
Leky #557 Úgy látom van már razor féle is. -
Leky #556 Mi különbség van a kettő között?
Gears Of War - THERMOPYLAE
Gears Of War - RELOADED -
pheaton #555 Ugy tünik egyenlőre igen. -
#554 Akkor most mi a helyzet ezzel a nyelvi fájllal? Bármit csinálsz spanyol marad a cucc? -
pheaton #553 Az atw.hu-n a razor féle van. -
#552 lehet lang ini törlés megoldja de csak vistán :) -
#551 Sajna a netiparos wanadoon nincs még fennt remélem délutánra fenn lesz.. amugy sztem ez naon jo lesz mint grafba mint játékélményben mert sztem nem véletlenül lett xboxon olyan sikeres.... -
#550 hacsaknem razorosok közül valaki felnem tolja majd a nyelvi fileokat
-
#549 a wanadoo.netiparon nincs fenn a geras of war még remélem délutánra fenn lesz ...... szte biztos faxa lesz grafba is meg játékélménybe is
nem véletlenül lett olyan sikeres xboxon sztem.... -
pheaton #548 Az a kérdés , vajh a razor exe-vel jo lészen -e a clondvd verzio? Mmint nyelvileg is, mert müködésileg feltételezem jó. -
pheaton #547 Ahonnan szedni kezdtem el is tünt a reloaded verzio...csak a clonecd van már. -
#546 addig mig lejön a razor jolesz a spanyol is -
#545 Szerintem én töltöm egyedül azt a verziót :P :D -
#544 Nah jöhet az Uninstall aztán jön a Razor... -
pheaton #543 :) ezek szerint mindenhogyan spanyol. -
#542 nálam azzal spanyol :D -
pheaton #541 Az de jó...Clone cd-s verzioval tapaszalat? -
#540 Gears_Of_War_Proper-Razor1911 ez teljesen jó és angol? -
#539 A hang is -
pheaton #538 Spanyol verzioban a hang is spanyol, vagy csak a menü?