6257
-
#497 Mi? -
#496 Ez engem is érdekelne! -
#495 Gears of War millioszor igényesebb egy Cod-nál.
Ehhez sértés volt hasonlítgatni. -
#494 Proci elégséges, ram kevés, GPU elégtelen. -
#493 Hello
Mi a játék gépigénye? Az aláírásomban szereplő gépen eldöcögne?
Cod4 nem megy a videokari miatt(sm2-es) -
#492 Aki leszedte irjon elő lehet a csalni a magyar nyelvet! -
#491 Nforce minden lofaxxért nukeol.....megy a release verseny....tudod ha már a játékon állitani kell kicsit...alaphelyzetböl akkor má nuke..pedig reloaded infoban bennevan...ha a telepitési listába irták volna mint szükséges lépést akkor nem lett volna gond :) -
#490 Háát énszerintem is alapból magyarnak kéne lennie. -
#489 Egy ki..ba...szott spanyol nyelv miatt riasszátok az embert!!!!!!!!!!!
A jó k életbe...én még spanyol feliratos ciril nyelven is végigjátszanám.
Később meg úgyis lesz magyarosítás..
Ember, én meg asszittem, hogy valami nem jó a játékkal. -
#488 Reloaded infoja..
If the game starts in Spanish and you prefer playing the game in English,
delete the lang.txt file from \binaries in your installation directory.
azt a txt kell törölni elvileg...azt helo...de állitolag a reloadedben már kellene lennie magyar nyelvnek is! mivel a reloaded a multilanguages elvileg.... -
Gundark1234 #487 Hát én nem látom nyomát hibának. A THERMOPYLAE változat szépen települ. Nforce-on azt írják hogy nincs benne angol nyelv, hát netom nekem elég angolnak tűnik eddig. Sőt. Nem kéne mindent hibának venni kedves Nforce. Lol. -
#486 A Reloaded nuked...de azért mert állitolag mislabeled...alapbol spanyol...de sztem át lehet állitani angolra! ha meg nincs benne angol nyelv akkor majd valaki kiszedi a razorosbol....én nekem már fele lejött a reloadednek 1mbit es nettel nem tehetem meg hogy most dobjam ki az ablakon :) ha mástnem játszok spanyolul! :) -
#485 Gondolhatod, hogy ez nem (bóvli) PC-s játék lesz.
Ha megfigyeled, akkor az átiratokból lesznek a jó gémek. -
#484 Reloaddel mi a gáz, mert hallottam hogy rossz, de miért?
Nincs crack?
Vagy mi? -
raymond01 #483 Tényleg ekkora?
Azta mindenit, remélem megéri a méretét! Én olyanra vármo mint a Lost Planet átirat volt, az is nagyon jól volt optimalizálva! -
raymond01 #482 képet! -
#481 Feltelepítve 17GB??? -
#480 Miaz, hogy plusz 7G? -
Code92 #479 meik a jó veztió akkor most? (visszaolvastam és eléggé bonyolultan írtátok) ^^ -
#478 Ha ez a razor1911 verzio faxán fükszik akkor én meg se veszem egy darabig az tuti idén tutko nem adok 8ezret már.....
remélem razorék ügyik.....
aki má kiprobáltra az irjo ide!!! -
#477 hát én feltenni se fogom. 12gb kell neki és az installhoz még plusz 7 giga :D 12 még ok, de a c-n nincs 7 giga helyem. wááá -
mikiking #476 Ha vkinek van vmi infoj,ah kiprobalta,az irjon -
#475 Gears_of_War_Proper-Razor1911
Én ezt szedem Wanadooról, remélem jó... -
#474 A THERMOPYLAE és a RELOADED verzió NUKE-olva lettek, gondoltam szólok ne szedjetek le valami xart, a jó verzió a: Gears Of War (c) Microsoft *PROPER* *DVD9* RAZOR1911
Bizonyiték -
kuki1112 #473 én is megosztok egy gamez.fee.hu -t
u: F-36203215289-A
ő: BQJXJF
-
#472 November 7. ezekután pirosbetűs ünnepnap. -
#471 Nem nehéz fizetni érte csak az a nagy helyzet hogy most a mobiltelomon nincs pénz !! Meg az öcsém telefonján sincs pénz !! -
BlackWolf #470 nemszoltam l2push the refresh button :D:D tokom tudta hogy a quick connet meg ujracsatlakozas nemeleg .. -
#469 Wanadoon már a 3/4-e fennt van, folyamatosan töltik. 160 forint 3 napra. -
BlackWolf #468 hat hulye azert nemvagyok :D en reloadeset nemis latok csak clone cd-t de az meg mindig feltoltes alatt azt irja a flash xp hogy 0:28 kor volt utoljara modositva ... nemvagom mi atok van akkor : ezen ftp.fee.hu:21 az ftp-n -
#467 Nehéz fizetni érte? -
#466 Reload igen, de a másik már aktív. -
BlackWolf #465 en ftp-rol megyek fel es azt irja hogy meg feltoltes alatt.. fel 12 ota varok ra ?! na ilyenkor mi van -
#464 Hogy a franc essne bele most már 2x-szor maradok le a játék letöltéséről !! Mert mindig megelöz valaki !! És a kódót csak 1 ember használhathja nem enged 1-nél többet !! -
#463 Én is már rég. -
Ari18 #462 köszi már szedem is.... -
Aakos #461 akinek kéne smsnet kód, hogy leszedje:
u: F-36302175212-A
p: DMJXUC
oldal: gamez.fee.hu -
Pisszty #460 és a cod? -
#459 Jah szabállyosan vadászok rájuk. -
#458 Alapban magyar a GOW tudtommal, mint timeshift.