6257
-
#537 Hát a fasz kivan.
Reloaded verziót felraktam, crackeltem. Elindítom. bejön az Update-es ablak. Spanyol. Kinyomom, kitörlöm a lang.txt-t a binariesból. Elindítom. Angol az update-es ablak, menne tovább és hibát észlelt és leállt.
Hát a kurva anyjukat már... -
#536 nah megzolalt a ps3 embere....:)
akkor minek irsz ide ha szar? menjá játszá motorstrormot :D
Dark nézz körül regeditbe hátha :) -
#535 Nekem bejön -
#534 Csak az a kár hogy egy tulhypolt szar. Nem nagy szám. -
#533 Spanyol verzióhoz segítség.
Szótár: SPANYOL-MAGYAR -
#532 Nálam nincs.
Valahogy meg kéne oldani a dolgot, mert nem tudom a videó opcióban, hogy hogyan van max-on az állítás?
2-t nem tudok. -
#531 lang.ini a binaries mappában van elvileg :D -
#530 nah végre kész... -
#529 45perc a telepítés kb, mert nagyon lassan megy a második DECOMPRESSED csík. -
#528 Nem tudom.
Magyar kézikönyv is van, de langue.ini-t nem találom. -
#527 vagy mindenki játszik -
#526 Bmeg ez már több mint 40perce települ... -
#525 jöhetnének már az elsö képek nemigaz hogy még senki nem játszik :) -
#524 nah ha telepitö magyar akkor tutti a lang init kell irogatni és magyar is lesz :) -
#523 Háát nem úgy a menü, mint a TS-nél, de 1-2 ablakban magyarul voltak írva a dolgok. -
#522 Akkor te reloaded verziot szedted le es full magyar volt? -
#521 áhh annyira nem vagyok ráizgulva :D
Amúgy is amíg a tájmsiftet nem fejeztem be, nem esek neki ennek. Max annyit h megnézem milyen. -
#520 Háát nem sok jót jósolok. -
#519 Egyenlőre szerintem ki lehet bírni minden nyelven, csak játszani lehessen, azt később majd megoldódik. -
#518 Low-Medium beállításokkal, 1024-ben 30-35 FPS-t saccolok... -
#517 akinek hasonló gépe vna vagy talán tudja csak ugy :) az írja le lécci hogy mennyire fog menni nálam.PIV 3.0, 2x 512kingston, 7600gt. -
#516 clone + razor crack
De közben rájöttem a problémára.
Ugyebár ez eredetileg olasz. Namost ha letörlöd a lang.txt-t angol lesz, csak nem indul -
#515 Bakker már fél órája csak telepít. -
#514 Kössz de nem vagyok buzgáncs. -
#513 Ez hiába 1éves.
Tedd be a Lost Planet-et.
Szét vágja visual téren az összes PC-s gémet.
Meg nem ide tartozik, de nézd meg PS2-őn most a régi Black-et vagy X-box-on.
GT4 ps2-re.
Ezek jártak a koruk előtt jóval.
Amúgy meg ez egy kicsit tunningolva van, úgyhogy szebb az x360-asnál maxon. -
#512 megérinthetlek? -
#511 Nálam a telepítésnél a szöveg is magyar vót!!!!!!!!! -
#510 mejik verz? nem megy nálad? -
#509 Nemsoká megnézem én is.
Én a Reloaded-osat töltöttem le, remélem nem lesz semmi gebasz.
Egyenlőre helyet kell csinálnom, mert csak akkor települ fel, ha van 12GB szabad a vinyón. Tegnap este pont 50MB szabad hely volt :D -
#508 Hát ez nálam baxik menni. Indítás után splashscreen, aztán hibát észlel és leáll. -
shootaboy #507 Coop-mód ugye benne lesz a PC-s verzióban? Bűn lenne kihagyni... -
#506 irányitástol félek....mert boxon pont olyan volt mint amilyenek ott kellett lennie..kivi leszek Pc.n mien lesz...meglátjuk -
#505 tegnap megnéztem Gowban az erdös esös részt....állam még mindig leesik olyankor...de hiába 1 éves játék...azt az élményt számomra még nem multa felül semmi..méh a crysis demo se...eccerüen feelinges és szép -
#504 ha minden igaz a reloadedben kell lennie..mivel ez a multis és elvileg magyar nelv lesz benne...szal csajk hajrá gyorsnetes fiatalok :) -
#503 Legalábbis szétjátszom az agyamat, ha elindul. Ez biztos.
Faxa a cod4, mert ez tény. De úgy félrevágom, hogy belegebed, mert a GoW-é az elsőbbség...
-
#502 Ok, köszi! -
#501 Fél óra, és megmondom, hogy mien. -
#500 Nem próbálta még senki? -
#499 Vágom.
Én remélem felirat minimum lesz. -
#498 Hogy van e benne magyar nyelv, mint pl. a timeshift-ben?
(Csak valahogy nem működik a "válasz erre")