23078
  • j0nNyKa
    marpedig hamachival sikerult
  • Gelli
    hi, lan-on probálunk jáccani, más a cd-key, át lehet pakolni a két gép között cuccokat, de nem akarja látni a hostot
  • j0nNyKa
    jobb klikk a charmra, es rarakod az ugyanolyan charmra
    igy pl egy 1/5-os charbol 2/5-os lesz, ha 5 ugyanolyat osszeraksz, akkor ad valami +bonuszt
    targyba ugyanigy jobb klikkel tudod betenni
  • menpe
    nem csak abból áll a quest, hogy lezúzod az ellent, azt még jelenteni kel a csávónak a faluban. Na akkor lesz kész
  • Braveheart
    Sziasztok nálam az a gond hogy az első küldetésben, mikor meg kell ölni a szatír sámánt a farmokon, hiába ölöm meg a program nem érzékeli. Mi ez, bug vagy másolásvédelem? Már legalább 5X megpróbáltam, és ez main quest, szóval kihagyni sem lehet.
  • marshall1975
    haliday tudnátok seiteni hogy a charm okat hogy tudom használni?
  • Santata
    Én is ott járok mint J0nnyka... Babilon baromi hangulatos...
  • j0nNyKa
    foquest egyes szalainal, en most indultam el babilonban, es megkaptam a 3. baget
  • HRaVeN1
    Pont most kaptam meg :D
  • HRaVeN1
    A táskás questet hol adják?
  • Palaevil
    valamiér engem kivág exe próblémával ez mért? van a lenti modszerekel a fagyas má nincs

segitséget előre is köszi
  • mucsácsó
    jha, köszi :)
  • Santata
    L betűvel tucc portált nyitni és bármikor tucc...
  • Grusi
    Igenigen, ezt csináltam épp az előbb, jöttem újságolni :)

Szal ha másnak is ez a problémája, nevezze át a logo és a cinematic videókat akármire, és teljesen korrekt lesz.
  • mucsácsó
    hát engem még úgy is kivágott, igaz hosszú idő után, és hibajelentés küldése nélkül...
    de mintha így aktívabban csinálná, hogy recseg/akad a hang a képpel együtt :S

vagy ez csak nekem csinálja?

amúgy lenne egy kérdésem, hogy portalt mikor tudok nyitni? nem rég kezdtem a gameet, már lassan Delphiben vagyok, szal még elég kezdő vagyok :D
    bár nagyon nagyon sokáig dioztam :)
  • kHares
    Na kipróbáltam, nyomtam vele vagy 5 percet, eddig jó :). Csak annyit hogy a faqban lévő módszer tényleg jó fagyásokra, amíg simán anti-securommal nyomtam karakter generálás után kilépett viszont átállítva a dolgokat oké.
    Videofiloknál meg valóban a lentebbi módszer jó ill. ami még szokott menni hogy egy 0 byte-os file-ra cseréled őket.
  • Thanatos
    néha az is bevállik ha simán kitörlöd vagy átnevezed a videofileokat :)
  • j0nNyKa
    ill. ha kilepsz a jatekbol, az aktiv fountin-nal folytatod a jatekot
  • Santata
    Caponee: A Rebirth Fountain arra való hogy ott születsz újra ha meghalsz, de nem életel fel (csak ha meghalsz)... És mindig csak 1 olyan lehet aktiválva...
  • CactuS007
    Grusi nem kell ezért uninstall.Rövid időn belül szinte az összes ilyen programhoz jön 1 nointro-fix,ami 1 0seces videofileból áll,aztán az meg is oldja az ilyen problémat:)
  • Caponee
    Ki tudja mire jó ez a Rebirth Fountain?Mert engen nem tölt fel hiába nyomkodom.Ha ez egy Diablo koppintás akkor fel kéne tölteni a health meg a manat.
  • cs31
    Nekem valami hangkártya problémám lehet. Abit IS 7-es alaplapom van integrált 5.1 hangkártyával. 2400 Celeron proci, 512 Ram, Ati Radeon 9200 videokárya. Játék közben a hangok akadoznak és ez marha zavaró. Néha a játék is szaggat miatta. Tudtok rá gyógyszert?
  • j0nNyKa
    then passz, varjal patchet szerintem az uninstallal
  • Grusi
    Ah, mar negyedszer inditom el, nem lepi at, akarmit nyomok :( Ez így sajna uninstall, türelmetlen típus vagyok, pedig nagyon jó játéknak tűnik :(
  • j0nNyKa
    minden gombbal atlepi, viszont legelso inditasnal vegig kell nezned
  • Grusi
    Kösz, megpróbálom :)
  • Ivan Pjodr
    Nyomkodd többször a space-t, úgy át fogja ugrani ;)
    Nemtmo miért csinálták így, hogy egy sima gombnyomástól nem lépi át..
  • Grusi
    Öhh, lehet, hogy én baszarintok el valamit, de ez komoly, hogy az intrót semmiképpen sem lehet átlépni? Minden indításnál végig kell néznem? Hiába nyomok bármit, végigjátsza...
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    szoljal bartan ha elojonnek, felpakolgatom :D
  • menpe
    köszike, lejött, és el is indult.
    Kíváncsi leszek, hogy a többi 5-6 crc hiba , ami telepítés közben létrejött, ugyan mikor jön elő :DD
  • j0nNyKa
    tessek
    majd szolj legyszi ha letoltotted, mer akkor torolnem
  • savior
    csokkentsd addig a video beallitasokat, amig a kepi hibak el nem tunnek
    amugy nekem is ilyen gepem van, es mediumon kb jol megy, antialias nelkul
  • menpe
    Valaki egy game.dll-t tudna feltölteni, mert crc-hiba miatt nem yó.
    Vagy amit a rapidshare-ről lehetett lehúzni, az eleve halálra ítélt??
  • j0nNyKa
    #565: valasz
    #566: valasz
  • Madu
    Mért van az hogy ki írja hogy a Titan Quest exe hibát észlel és ezért leáll, és a kellemetlenségekért enézést s kér?
  • Grófbáró
    Hivatalos gépigényt tud valaki?
  • marshall1975
    1g ramom van 6600gt amd 3000+. és mediumon is beszagatt és az irásokkal is néha gond van sőt csak "1024x768 ban minden beállitás mediumon "tudok játszani de mondom még igy is akad,képi stb hiba, sztem ez programhiba vagy mit gondoltok? nem hiszem h a védelem csinálja ezt remélem valami patchet gyorsan kidobnak hozzá....egybknt azt hiszem megveszem eredetibe a multi miatt:D jah egy gondom van elég sok az egy forma cucc a Dio2 ben azért ennél nagyobb volt a kinálat bár még csak 11 es vok..ki tugya talán késöbb.
  • Santata
    J0nnyka: Kész a kardos quest, ha még mindig nem csináltad meg leírom hogy hol, merre van...
  • cs31
    Köszi de már megvan! Le kell törölni a gépről a clone cd-t. Az nyom be az ilyen emus játékoknak.