23078
-
#521 off
nincs,eddig...
on -
#520 Probálgattam a kasztokat jól lettek optimalizálva viszonylag egyforma erejüek kivéve a defendert amelyik túl tápos már alacsonyabb szinten is /valszeg a játék legerösebb skillje a colloseum form/ könnyü játékot szeretöknek ajánlott,föleg ha a nekroval kombinálják. -
#519 haha egyszerre írtuk csak te gyorsabb voltál vmivel -
#518 off:
Taty, nekem is ilyen VGA-m volt, de nagyon nagy bajom volt vele:
a HW igényesebb játékok lagoztak, rángattak. Nálad semmi ilyen gond nincs?
ON -
#517 ok
esetleg egy laza faq-t összedob vki?
mert lehet is az lesz mint homm5 topikban és ott sztem nagyon informatív a faq -
#516 Jó, akkor nyomj ide is egy FAQ-ot a bannerba plz. -
#515 van valami gomb aminek hatására automatice összeszedi a cuccokat? -
#514 le vannak irva lentebb, ilyenek, hogy taskmanagerben prioritas lentebb vetele, +1 program inditasa (pr0t.st0p), dt-ben a 4 helyett csak 1 emulacio kipipalasa, titan quest.exe kompatibilitasi beallitasok allitgatasa.. ilyesmik (kb mindent fel is soroltam :]) -
#513 konkrétan mit értesz ügyeskedés alatt? -
#512 mindenkinel, viszont az osszes ilyen jellegu hiba megoldhato ugyeskedessel -
CactuS007 #511 "Aki jönne játszani neten (tudom, hogy kiírja, hogy invalid CD key, de Hamachival asszem megy)..." BHről idéztem,nemtom mit jelent,mert még nem tettem fel a játékot,de remélem nektek segit :D -
#510 na figyu srácok,olvasgatom,hogy ilyen-olyan bajok vannak,bug,fagyás mifene
ez mindenkinél vagy csak elszórva?érdemes belekezdeni így? -
#509 hogyismondjam maganak
KURVARA NEM MEGY LANON MER KIVAG @@@#@#@& :D
tehat egyelore nem sikerult osszehoznunk multis jatekot.. -
Nabunaid #508 Hát igen, sokan csak most veszik észre ezt a gyöngyszemet, de legalább nem csorgott annyit a nyáluk, és nem túrta át oda-vissza az internetet minden információ morzsáért... -
Santata #507 Oks szólj hogy időben neked mikor jó? -
#506 csinaltam 1 szobat, nev: tqhun, pass: hun
majd probaljuk ki -
CactuS007 #505 Köszi szépen,pont ilyesmire gondoltam :)! Jöhetett volna 1 héttel később,jövő héten még vizsgázom 3at :P -
Newfronter #504 Multiban már valaki próbálta? -
Santata #503 J0nnyka: Jah megvan az 1. boss egyptben... Hát nem volt a legggyengébb a 'drágám'... Vmikor hamachin ha van vmi warrior cuccod cserélhetnénk... De nekem viszont szinte cska vrázsló cuccom van (abból v. 3 zöld meg 1 kék)... -
#502 de kivagy :DD
satata: egyiptom megjobban ut-ver, mint gorogorszag, mostmar csak valami vagany havas taj hianyzik (gondolom a himalajaban megkapom), aztan ez lesz a tokeletes jatek -
#501 TÉK
:)) -
#500 Bassszátokmeg, ezt a gémet eddig én hogy nem vettem észre?
áááááááááá
-
Santata #499 I'm in egypt... Hát nekem nem a főboss volt a legnehezebb... Az athéni katakombás sokkal erősebb volt nálam... De a vége frenetikus volt csak hiányzott a Blizzard féle átvezető... Na egy kis pihi és megnézzük mitől döglik a légy egyiptomban... -
Santata #498 Na szal: Van 8 főskillág (azon belül is vannak skill-tree) ezek a következők: Earth (Föld és tűzmágia), Hunting (Vadászat), Warfare (Támadó Harc), Defending (Védekezés), Storm (Jég és villám mágia), Spirit (Sötét Mágia), Nature (Természet mágia) és Rogue (Mérgek és assasinos skillek)... Ezek közül egyet választhatsz az 1. szinten (tehát a játék elején) és egyet a 8. szinten... És a főskillek (hivatalosan mastery-k) keveréséből jön létre a 28 kaszt... -
#497 leirom en neked :]
4 harcos beallitottsagu, es 4 varazslo beallitottsagu kari van
harcosok:
tamado harcos - mindenfele erosito varazslatok, porgotamadas, dual wield, ilyesmik
vedo harcos - igazi tank, alig lehet sebezni...
rouge - kombos (mint a wowban), trapokat dobal, poison-ol... gyorsan ol, nagyon gyorsan
hunter - vagy speares, vagy bowos (nyilvan erdemesebb bowot hasznalni vele), ebbol adodoan: bow skillek, spear skillek, erosito, gyorsito skillek
varazslok:
fire/earth mage: fire enchant, fire tamadas, earth tamadas (fokent teruletre sebzo varazslatok)
cold/lighting mage: cold/lighting enchant, cold tamadas, cold shield, lighting tamadas (kicsit vedekezosebb, a varazslatai gyengebbek, de effektjuk van)
necro: life leach, valami skeleton-tamasztas, atkok
nature mage: farkas idezes, gyogyitas, aldas, vedovarazslatok
ebbol ugye lvl1-en egyet, majd lvl8-on meg1et valaszthatsz
en pl hunter vagyok, bowos, illetve valasztottam melle nature magicet a farkas idezes miatt, es igy istenjo, eros kari lett -
CactuS007 #496 Sziasztok!
Valaki tudna szolgálni 1 kis leirással,esetleg honlappal,ahol le vannak irva,hogy milyen kasztok választhatók a játékban? Off honalpon sajna ilyet nem találtam :( elég lenne tömören is,csak már hajt a kiváncsiság :P -
Santata #495 Gratz... Én most leszek majd csak 17-s...De már krétán vok... -
#494 koszi
skillel sikerult max szint fole vinnem a call of the wolfot
eredmeny : 3 farkas :] -
#493 hallod ez embertelen, hogy amit 20as szinten talalok zold bow, gyengebb, mint a 3as szinten talalt kek bow :DD
meg mindig nem tudtam jobbat talalni :D -
Santata #492 Babilon-Kína és a himalája... -
#491 jaaa hogy ott tartasz meg
kereken 20as szinten jutottam at egyiptomba, amire megint csak azt tudom mondani, hogy eszmeletlen feelinges
3. helyszin mi lesz ? -
Santata #490 Nem, alastorra (vagy mi a neve) az athéni katakombákban... -
#489 a minotauruszra gondolsz ? -
savior #488 kozben rajottem hogy attol cseszodik el a kep meg a betuk, ha a detail level-t high-ra allitom -
Santata #487 A katakomba bossa szintén bénán dobott és a ládák se dobtak vmi fényesen... De maga a boss számomra elég erős volt! (De nem ölt meg de nagyon hajszál volt potionel is) -
Santata #486 A Teljes mintha jobban lenne optimizálva... -
Crazy Mate #485 A gépem:Geforce 6600 GT videókártya,1 gb ram,nem integrált hangkártya,2.8 Ghz,és ezen a demó kicsit szaggatott,a teljest le se töltsem? -
Santata #484 Na annak örülök, én a katakombákat írtom de most nagyon könnyű lett ezzel a gigantikus Pierce Resisttel... Mágusokon kívül szinte semmi sebez egy sima íjász 1-t sebez de azt regenerálom is mire támad -
#483 melto befejezese van gorogorszagnak.. feelinges, de nagyon :] -
Santata #482 Nessust én is 5-sön öltem meg jó párszor (Warriorral)... Annyi a 'titok': Odaszalacc és vagy kinyírod a segítőt aztán őt vagy elcsalogatod csak őt és kinyírod... Ja és potion mindig kell....
69% a Pierce Resistem... És 21% hogy blockolok... Szal egész jó... Most indulok Athénból tovább...