23078
-
#481 ok, kb fel perc es ott vagyok :]
2 eszrevetel:
1, hulye voltam, tenyleg elfelejtettem egyik szinten kiosztani a skilleket (tehat sajnos ugy nez ki, vegig csak 3 skillpont / szint van)
2, targyakkal lehet max szint fole vinni a skilleket (nekem most a call of the huntom 8bol 10es szintu) - kivancsi vagyok, hogyha valami targy a call of the wolfot erositene, lehetne-e belole 3at idezni, az lenne igazan rulz -
savior #480 nekem az a problemam hogy a betuk elmosodnak. meg neha nem jelennek meg a texturak teleportalas utan, de az rovid ido alatt helyreall -
#479 Spartan Campnél Nessust lvl mennyin öltétek meg , mert lvl 5ös warriorral geci esélytelenül indulok ellene:=( -
Santata #478 J0nnyka: Akkor lassan Egyiptomba kerülsz... Azt azért majd mondd már el pls hogy volt-e vmilyen Főfőboss görögország végén (Azt ne hogy ki v. mi) hanem hogy csak van-e? -
Santata #477 Nekem annyi problémám szokott van hogy játék után ha mozgatok vmilyen ikont, weboldalt görgetek vagy vmi akkor nagyon l..a...s...s...a...n történik... -
#476 Meló közben ezen agyaltam hogy miért dobáll ki a játék, és mivel a hang baszakszik nekem néha játékban, össze fügésbe hoztam integrált AC97-el én is.Erre most olvasom hogy valszeg az az egyik ok hogy ki szór.
Másik problémám hogy néha szét esik a kép, és win restart oldja csak meg.
Ati 9700 default-on, Catalyst6.3. -
#475 tovabb. :]]
1fele lehet menni, nehez elteveszteni, amugy acropolison kell atmenni
uccso varoska utan vagyok, meg mindig nem tul nehez (mellesleg meg mindig a lvl3as bowom van :DD) -
Santata #474 Athénban járok merre van innen a katakombák? -
#473 sztem menj tovabb, athen catacombs vegen van 1 boss, nem egyszeru megolni, de ott megjobban dobnak a ladak (legalabbis nalam) -
Santata #472 Nekem is volt olyan hogy nem emlékeztem hogy szintet léptem... 1cer tankoltam megint Se zöld se kék... Na nem baj nincs szerencsém most... -
#471 en meghagytam a jobb cuccokat is, azer van az a kulon bag, hogy oda szepen elpakolgasd ezeket
lehet, hogy hulye vagyok, es 2 szint ota nem raktam skillekre, de most neztem, hogy 6 unused skillpontom volt, remelem mostantol (lvl 18) 6 skill jar 1 szintert -
Santata #470 Jah majd eccer csinálhatunk olyat csak akkor én is megtankolom még párszor a medúzákat és ládáikat hogy adhassak vmit (most csak runák meg potionök vannak nálam)... -
#469 vannak egyebkent nagyon jo harcos cuccaim, ha gondolod hamachin keresztul jatszhatnank 1 annyit, hogy cserelgetunk cuccokat -
Santata #468 Télleg, vki nem tudja esetleg ki lehet-e kapcsolni vhogy az árnyékokat mert Low van csak és ott viszont zavar hogy olyan Mediumon meg erősen húzza a gépem... Szal kilehet vhogy? -
#467 igen en is talaltam most jo zold cuccot, 1 bracert
athen catacombs nagyon nagyon utos hely, fogod elvezni, az tuti
tobb szintes, sok xp, jo cuccok, nagyon szep "terulet".. nyami -
Santata #466 Én is így vok a pajzsomat még 5-s szinten találtam és még mindig nincs jobb... Van egy zöld használható cuccom is végre, egy sisak... -
#465 nem a meduzak dobnak jol, hanem a 4 lada a termukben
es ja, vissza kell menni, de 1 perc alatt oda lehet szaladni a meduzakhoz
18 vagyok most, meg mindig a lvl 3-on talalt bowommal megyek :D -
Santata #464 J0nnyka: Én is megtaláltam a medúzákat de nem dobtak jó cuccokat... És megtankolni is csak úgy lehet őket hogy sokkal visszább mek mert az ajtó zárva...
Mindenesetre lassan 15 leszek -
#463 innen -
ravenshoe #462 Már megvan. Thanx.
-
Gelli #461 http://rapidshare.de/files/10107009/Pr0t.St0p.rar.html -
ravenshoe #460 Pr0t.St0p Ezt honnan lehet letölteni? Dobjatok már egy linket please. -
#459 ez mekkora már! pont egyszerre :D -
#458 koszi az infokat sracok! -
#457 1) Mount .mds in DT4
2) Turn on RMPS emulation only
3) Use Pr0t.St0p to hide the virtual drive(s)
4) Titan Quest.exe -> Right click -> Properties -> Compatibility [x] Win98/ME [x] Disable Visual Themes [x] Turn off advanced text services for this program
5) asr.exe -> Titan Quest.exe
Öt órája nyomom így crash nélkül... -
#456 Új fejlemény!: Ezzel a megoldással másfél órát játszottam és még a hangkártyát sem kellett letiltani és először léptem ki saját kezűleg a játékból:) Szóval a megoldás:
"How to get it to run without burning:
1) Mount .mds in DT4
2) Turn on RMPS emulation only
3) Use Pr0t.St0p to hide the virtual drive(s)
4) Titan Quest.exe -> Right click -> Properties -> Compatibility [x] Win98/ME [x] Disable Visual Themes [x] Turn off advanced text services for this program
5) asr.exe -> Titan Quest.exe "
Sok sikert! -
#455 hu hallod, nemtom meik az a cave, de ha minden igaz, azutan lesz 1 lower-warcamp, meg 1 upper-warcamp nevu hely, es rogton azok utan vannak a meduzak
most athenban vagyok, lvl 17 (maxos farkasok, eszmeletlenul utnek-vernek) -
kandzsal #454 Nah sikererült kiírva?
Egy huzamba 2 órát játszottam vele ReKORd -
Santata #453 J0nnyka: Hol jársz? Parnassusi cave után? Hol vannak a medúzák kb.? -
#452 mennyi lehet a penzlimit ? 1millanal tobbem van ^^ -
Mr. Perfect #451 Esetleg ezért lehet megoldás, ha kiírjuk, lemezre. Mert ha az asr okozza a hibát akkor ilyenkor arra nincs szükség. Na mindjárt kiírom egy újraírhatóra. egy próbát megér... -
#450 namost az mi, hogy csinalgatom a meduza-runokat (upper war-akarmibe kezdek, elszaladok meduzakhoz, megolom oket, 4 ladabol kihuzom a cuccokat, eladogatom, elmentem, kilepek, ujra), es igy kiesik 2 (!) kek(unique?) cucc az egyik ladabol, vennem fel, es kilep :DD -
ravenshoe #449 Másik fórumon olvastam,hogy a Desperados 2 ugyanilyen hibát csinált asr.exe-vel és miután kijött a crack a hiba megszünt. -
Mr. Perfect #448 Olyan ez a game mint az állatorvosi ló. :))))))))))) -
szalacsy2 #447 Nálam fagyás után nem lehet visszatölteni save game -t, végleg megsérül. Kb 3 óra potya. Ajánlatos néha (én fél óránkánt) arhiválni a mentéseket..... -
Mr. Perfect #446 Másik fórumon olvastam, hátha:
Yup, buring did the trick... No matter what, i could not get it to work with curerom or securom loader. Tried everything, new vid drivers... editting the confg files, win2k compatability on everything related to the game.
But after buring, uninstalling a120, just disabling dtool drives and finally putting the shortcut in win2k mode it worked like a charm! =D
Thanks all, gonna be glued to my compy for the rest of the weekend now =P"
-
Santata #445 Trucker39: Nálam is ugyanez van néha belassul a gém de nem lép ki... Ugyanúgy ölök inkább és nem lép ki... én 13-s vok jelenleg és szereztem egy rám való Epic Cuirass-t... Elég jó statjai vannak és resistet is ad... Így már 3 Epic cuccom van... Ha a mem kezelés a gond akkor pecs javítani fog... -
#444 Hi!
Azt mért csinálja hogy simán feltelepítem meg minden,intro is lepörög,de nemtudok rámenni semmilyen menüpontra mert invalid cd key:)asr-el indítom -
savior #443 azert a demoban se keves bug volt
csak amit kb 15 perc jatek alatt talaltam benne:
a szovegek helyett valami tag not found felirat jelent meg
kesobb ezt javitva a betuk elmosodtak
neha a karakterlapon, boltban stb nem jelentek meg bizonyos dolgok
szetesett a kep
hirtelen belassulas
sajnos ezekbol tobb most is jelentkezik a jatek kozben -
#442 Ma is sikerült kb. 2 órát egyben játszani vele. Sajnos a legváratlanabb helyeken hibázik a game. Azt vettem észre, hogy a kilépés előtt ( igazán ki sem lép, csak semmit nem lehet csinálni vele) el kezd belassulni. Ha ebben az esetben megállok és várok néhány másodpercet, akkor újra folyamatos a scroll és nem is lép ki. :) Persze nem mindig jön be a dolog. Az utólsó reset előtt éppen a kereskedőnél alkudoztam, vagyis meg sem mozdult a pali...
Csak kellene az a patch.
Szerintem sem a védelem szarakszik, hanem bugos a memória kezelése a játéknak. (karakter: 6 szint Warrior és Soviniszta vagyok ... :) )