23078
-
mex23 #8006 Hát az az igazság, hogy a glacial loop 28%-t ill. 22%-t lassit, az íj meg amivel lőttem 66% attack speed-et vesz le. És még igy sem ment mindig, hogy elkerüljem amit fújkált. Az a gond, hogy vagy fél órát kéne lőni és annyi idő alatt 1x úgyis hibázok. Vagy ha felnyomom a resisteket akkor már nem olyan vészes amit sebez?
Egyébként jobb az az onslaught a markmanship helyett? Nézegettem a titancalc-cal h mit is tud, de az csak egy mobot támad és nekem pl nagyon tetszik mikor 9-10 monster-t lövök le mig ők megemelik at ijjat vagy félútig elszaladnak felém. :) -
Tegnap este végre nálam is bejött az a kis bug, ami már többeknek párszor: Az Ősök nem tűntek el x idő után sem :-D Ez epic egyiptom első városa után volt (lvl 11es ősök, mert igazából csak 1 pontom van rajtuk mert nem szokásom használni őket...)
Vissza is mentem egy misztikushoz és tettem 1 pontot rallyra, hogy egy picit tudjam őket gyógyítani. Majd egészen skórpiókirályig felrohantunk (közben persze mindenkinek halál, még a barlangokat is kipucoltuk), és leszedtük a skorpiókirályt is. Időközben ugyan behalt 2 db, de gondoltam akkor már látogassuk meg manti bácsit is :-D
Mondjuk amikor néztem, hogy lvl50-es én meg lvl40es conquerer, hát akkor kicsit megijedtem, hogy nehogy befigyeljen az első halál...
Itt viszont kellemetlen csalódás ért, mert a maradék három ős nagyon gyorsan bevégezte :-( Így maradtam én vs manti... Szerencsére gyorsan szét tudtam szedni, de egyszer elsütötte a villámát és kb a jólélek védelme volt, ami pici piros maradt az életemből :-) Így a második villám alól már kimozdultam, többre meg nem volt ideje... (A farok csapása nem sok vizet zavart, a szárnyverdesős dobbantását meg most nem is használta...)
Bár összeségében örülök is hogy meghaltak, mert nagyon nem lett volna szívem kikapcsolni úgy a játékot, hogy miattam elvesszennek... :-D -
dudovec #8004 Jah, hat ugy eleg a skill talan ha egyaltalan nem kozelharcolsz..
Es teny h legenden nagyokat utnek, de sztem ki lehet ugyeskedni, bar egy harcos champ eseten is van alapban farkasod..
Ami a conjurert illeti:D hat kb olyan volt vele legend , h mentem -100% pierce ressel, 2000 life, es elore lottem mar, aztan meg rogton futas oldalra...meg dobaltam melle a vision of deathet.. es amikor nem voltam eleg gyors, elkapott 1 nyilvesszo es szivdobogas azonnal:) ha ketto, akkor halal:)
Ami meg a manat illeti, nezdmeg a videon hany mana potit iszom, es mennyit castolok:) caster champnek nemlenne dark covenant, de az oakbol van - energy cost meg kapna valami olyan cuccot eskesz. -
Shorlex #8003 Hű, kösz a részletes leírást.
Hát az én championom most félúton van a caster és a közelharcos között.
Elvileg közelharcos, és a pálya 90%-át magam tolom a három farkassal persze, de a 10%-ban bizony kénytelen vagyok petekkel kinyíratni főkeg bossokat, ilyesmit mert ugye a cél a nulla halál és nem tom mit tudnak a bossok legenden, ergo nem kockáztatok
Való igaz, hogy ez így nem a legtisztább közelharcos jellemű kari, de a cél elérése érdekében biztonságos.
Mondjuk azért még mindig fenntartással kezelek bizonyos dolgokat: pl. jó hogy van 8500 életem, és coldon kívül max resistjeim, de még mindig tartom magam hozzá, hogy csúnyán le tudnak szívni, ha úgy jön ki a lépés. Nyilván nincs összehasonlítási alapom, hogy én játszok szarul, vagy ilyen a játék és kész, de asszem mindenki ugyanúgy játszik mint én (youtube-os videók mind ezt igazolják), úgyhogy nem velem van a baj: ennyit vesznek le a szörnyik, tudomásul kell venni. Csak olyan hülyén jön ki hogy egy nagy life kari is szív mint a torkosborz - ezek után el tudom képzelni hogy mondjuk egy conjurer, aki ugyan írt, mint az atyaúristen mit kap, ha véletlenül odaérnek hozzá...
Egyébként meg kell kövessem ity-t: anno mondtam, hogy a farkasok szarok és ő nagyon védte őket. Hát az az igazság, hogy még mindig szarnak tartom őket - normalon és ha nincsenek maxolva, epicen. DE teljesen megváltozott a véleményem, amióta az első karimmal hajlandó voltam elérni legendet magas fokozatú farkassal. Ezek bazzeg úgy írtanak, hogy azt nem hiszem el. Óriási életük van és mennek mint kés a vajban az nmy-n keresztül. Legend ancestralokról nem is beszélek, azok ellenállhatatlanok. De az epic és legend fokozat között a farkasokra rá sem lehet ismerni; ancestralok nem fejlődtek annyit, de ezek a farkasok olyan változáson mennek keresztül, hogy rájuk sem ismerek. Elképesztően jók, és nem tudtam, hogy az utolsó passzívjuk ennyire ütős, de az valami észveszejtő.
Úgyhogy beeszerettem a farkasozásba... :D
Ja amit említettél skillkiosztás: nem tartható, sajnos én is azzal küszködök hogy nagyon kevés a skillpont. Úgy néz ki, sajna nymphre és plagu-ra nem jut, és eddig pl. a zászlót sem tudtam kifejleszteni, meg a hornt is csak 2aktív-2passzívval tolom (igaz +3-mal, de az csak bonus).
Onslaught-ból is csak egy passzív van, pedig oda is kéne több...
Hát ez van, nagy zabáló a champ is, de melyik kari nem az, ha jól ki akarsz(nál) fejleszteni mindent?
Mellesleg azért azt megkérdezem, hogy oké az instant kari, nem kell nyomkodni a refresht, de ugyanúgy kell nyomni a skillt neki, nem? Ha igen, akkor azért az egész gamét szőröstül bőröstül nem lehet végigszántani mondjuk állandó ancestrallal és outsiderrel, nem? Hát ahhoz annyi lötty kéne, hogy az egész gaméban nincs nnyi pénzed, hogy azt megvedd... Vagy rosszul tudom? -
dudovec #8002 Shorlex: Ha a spellbreakerre gondolsz, akkor annak nem Odysseus armorja van, hanem Vestment of the overlord- pierce res es +2 skill miatt..
Korabban mar irtam, hogy olyan karinak ami 'harcol' (str/dex) alapu annak az Odysseus armor kotelezo a 100% rechargehoz, ami pedig varazsol (ternion is varazslas, hiaba 'ranged attack' valojaban, mert int hatarozza meg) akarcsak 1 druid, elementalist, annak tobbet varialhatsz, ringek miatt tobbek kozt, amikrol ugyan 1.20 ban levettek a rechargeot, de en mindig 1.08 rol beszelek. Az en Spellbreakerem is varazslonak minosul, de nem azert mert 'int' bol kapja a sebzest....
Azert, mert minden skillemet a 'cast speed' hatarozza meg. Es mindossze csak egy tamado skillem van, ez pedig a War Horn a bal klikken.. Egyenlore csak +2 skillem van, ez gyakorlatban +3, mert folyamatosan dobalom a zaszlot ami a jobb klikken van.. A dudához nemkell semmi, csak castspeed ugye, most olyan 35% koruli health reductiont csinal 1.5-6 masodpercen at... Erre persze q sok minden resistel, foleg gondolom legenden, undead alapban immunis az ilyenre eletlevetelre, gondolom vitality damage lehet, de stunolja aztis teljesen, herokon at mindenkit, ugyan ez a 6 sec, lehet egy dragonian bossnak legenden olyan 0.5sec, de ha masodpercenkent 3x castolom el, nemtud megmozdulni az sem. Ami az ilyen kőkatonakat illeti, azoknak sem viszi az eletet, de nem tul gyakoriak, talan azok meg a stunt sem szivjak, de 7 pet zaszloval meg dark covenanttal, fullos deathchill auraval igyis ugyis üt... Ami a videot illeti ottis latod, h minden mezei szorny kb 1 utes minden warriornak, mer mire odaernek gyakorlatilag 1/10 e az elete mindenkinek, es all mozdulatlanul...
Ami a fobossokat illeti, hat lathatod h mennyit el a manticore, hogy viszi az eletet a duda meg a reduction a spirit petekbol, meghat ha lesz nagyobb deathchill, akkor az szed le vitality dmg resistet stb stb..
Telleg minden erosit mindent ha megnezed a skilleket..
Mivel nincs szukseg se intre, se dexre, se strre.. Ezert gyakorlatilag lvl 20 tol csak a lifeot rakom a karinak. Igy caster letere kepes lehet lvl 50 re elerni 5000 lifet fullcuccban, magas pierce ressel, stunnal meg 1 hadsereggel.... de attol tartok nemfogja, mer nemjaccottam sztem vagy 2 hete...
Ami pedig az olyan champet illeti ami petekre epit.. azt nem neveznem, kozelharcosnak, de meg harcosnak sem. Szamomra az felelne meg egy 'druidanak'... Ha mar ilyen karit csinalnek ugy keszitenem el, hogy kapna instant warriort, maxolt lövéssel rendelkezo nymphet, fullos plaguet, meg mondjuk mehetne annak is warhorn meg zaszlo is, oak... mittomen mire eleg a skillpont, nemszamolok most, de ha mar idezesre megyek akkor caster legyen, 10000 lifeal az oak miatt, sereggel, de talan egy picit lassabb irtassal, mint spirites eseten.
Ha pedig a kari harcos jellem, (str-dex) hatarozza meg (legyen az ijasz, kozelharcos, v mind2..), annak kotelezo az Odysseus armor az instant skillekhez, mert 17% recharge, +30 dex/str/INT , -30 REQ!% -> Mivel ilyenkarinak is Archglove kell, amihez q sokat segit ez a pancel, ezert ezt az egy armor megoldast tartom jonak egy ilyen karinal. -
Megöltem a Typhont:) Valami iszonyat izgalmas csata volt! Nem is tudom mikor izgultam ennyire egy játékban! Rohangáltam körbe, ittam a löttyöket, majd rárontottam, majd megint rohanás és így tovább. Volt egy pillanat, amikor az életcsíkom egy hajszál vastagságával vetekedett! Nem tudom elmondani mennyire nagyon jó kis csata volt:)
Sorry Shorlex, de a kétkezes harc marad, mert ez a mindenem, és két kard, mindig többet fog sebezni, mint egy:) De levettem a méregsebzést, és átpakoltam lethal strike-ra, és még ezt fogom gyúrni, nagyon jó skill!
A resistekkel nincs gond, már így is van több, ami 80% fölött lenne:)
A skill dispruption pedig nagyon bejött Typhon ellen, még jó, hogy tápolás közben a nyakékem mellé kihult egy +50%ot adó kard, így már 114%on van:)
Ja és amit kaptam tárgyakat, az maga a mesés álom. 1 set darab, 2 lila gyűrű, az egyik set darab, és egy kék lándzsa. Szóval visszaszívtam, hogy 1.20ban nem ad cuccost, csak lehet nagyobb csatákért add jobb cumot? -
pajzshordozó #8000 Miért csak 80% a max resist?
Lenne olyan amiből 150% is összejönne:)
Főleg:
Blessing of Gods:
52% Elemental resist
meg 2 ring of gaia:
az meg 40%-40% elemental resist ha jól tudom, plussz még a többi cuccok -
Shorlex #7999 Jaj, most olvastam el részletesebben a postodat, bocs.
KÉTKEZES HARCOST FELEJTSD EL!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mindenki elmondta már, tapasztaltabbak és kevésbé tapasztaltabbak is, hogy az egy nasszer! Nem jó francnak sem, egy öngyilkos merénylet.
Pajzs, pajzs és pajzs, csak ezt tudom mondani, bármilyen közelharcos vagy, még ha nem is defender, akkor is pajzs.
Na szépen rohanj el egy misztikushoz és a következőre cseréld:
ancestralok max, dodge attack eszedbe ne jusson, baromság.
horn nagyon hasznos, de sztem titánnál nem ér semmit, max talán ha nyomsz előtte egy zászlót.
A zászlóval nekem spec annyi bajom van, hogy bár én nem gamézok 1.20-on el tudom képzelni hogy mit tud ott a titán. És ott nincs neked arra időd, hogy a zászló hatósugarán belül maradj, mert örülsz, ha túléled a szarjait.
Ezen kívül azért ne felejtsd azt a rogue ágat: ott van a lethal strike, hát annál jobb közelharcos ütés nincs, még a take down a dárdával is elmehet a francba vele. Azt bal klikkre, de gyorsan!!! Vagy tedd jobb klikkre és bal marad onslaught (ez utóbbi jobb megoldás, csak ha van 100 rec karid, akkor éri meg balra tenni)
Nekem az a véleményem, hogy akinek nincs megfelelő cucca, az ne tegye fel az 1.20-at, mert 100% life és energy resist, meg protectionok nélkül nem mész semmire.
De ha már fenn van, akkor próbálkozz a 100% reccel ahogy mondtam, meg a lethal strike-al, de a resistjeid legyenek maxon!!!
-
Ehh, 1.20al játszom, és egy deka rechargeos cuccom nincs. Más ötlet?:)
Amúgy ha a menyszakadás elől elrohanok, akkor nincs gond, csak ezer év míg megölöm :D -
Shorlex #7997 100% recharge karit csinálj és akkor csak idő kérdése hogy az ancestralok kinyírják. Én is arra alapoznám a championom at (és alapozom a mostani pillanatig is) amíg olyan állati fontos, hogy ne haljak meg.
Ha majd végigvittem halál nélkül a gamét, akkor felőlem 300×szor is behalok és próbálkozok, csak tapasztalatgyűjtés céljából.
Szóval 100% rec, vagy legalábbis ehhez közeli érték, és akkor nem 5 perc míg újratöltődik.
Én a slayel így nyírtam ki a Manticore-t... Szomorú, meg szégyen de ez van. -
Shorlex #7996 Mex, a hydra nálam csak idő kérdése.
Kétségtelen, hogy slayerrel is csak rohangálok és nyilazok, de az beválik.
Mivel én marksmanship helyett onslaught-ot használok bal gombra és az is max feletti szinten van, így az alapból csökkenti vagy 40%-kal a mozgását, és az nálam kulcskérdés.
Te is csinálj egy íjat, ami mondjuk lightningos, minél nagyobb sebzésű, és csinálj slower relicet (vagy maga az íj legyen slowos).
És akkor study prey kimaxolva, a max felett ha kell (nekem asszem 10-es studym van), azt ráteszed, leveszed a védelmét, és íjazod, ennyi.
Jobbat én sem tudok. Csak idő kérdése - unalmas, de ha nem akarsz behalni ez a biztonságizás.
Illetve lenne még más megoldás is: petekkel kinyíratni, mint ahogyan azt majd championnal fogom :D -
Én is cserélgetnék, 1.08-al jáccom van pár legendary itemem. Első kanyarban a hunter /tracker/ set érdekelne, amennyiben van vkinek cserére. -
Hi mindenkinek, regeltem ez miatt a topic miatt ide is:)
Shorlex, valami hasonlót találtam észrevenni én is, ugyanis rengeteg jó cumót összegyűjtöttem, illetve cseréltem is. (Tényleg érdekel valakit csere? Keresem az imperial set részeit.)
szóval nekem is alig hajlandó dobni valamit a kicsike 1.20 alatt. De ez a kisebbik gond, mert így legalább élvezhetőbbek a csaták.
Viszont tegnap elértem szifonos bácsihoz (főellenfél) és bizony ancestral warriorok ide, ancestral warriorok oda, amikor megnyitotta az eget, és rámszakadt a hold egyes részei, úgy megmakkantam, hogy szinte sebezni se tudtam a kis warriorommal (asssassin) rajta.
Mivel nem akartam többet meghalni, ezért kicsit vártam a dolgokkal, és mivel tudtam, hogy a szifonos bácsi epicen kemény dió lesz ezért az elötte lévő két szintlépés skillpontjait még nem osztottam szét, illetve csak HP-ra gyúrtam elötte.
Az biztos, hogy most szintet fogok tápolással lépni, és szintlépés után megyek majd vissza szifonpapához, hogy ha netán meg is halnék, ne veszítsek tp-t. De hogy öljem meg. Van nálam 2 lila kard is, sebzés tehát akad bőven, van egy halom csini kis ékszer is rajtam, és a páncélzatom is lila, vagy lila szinben tündököl.
Küldjem be a warriorokat? Majd visszavonulás, töltődés, és ismétlés? Jobb ötletem nincs. Ha rohangálok körülötte, akkor nem tud megütni, de én se őt. Szóval mi legyen?
Skillek a köv módon vannak: Gyakorlatilag csak a warfare részét tápolom (forgások, kétkezes harc, ancestral harcosok, kürt, stb) hiányzik nála a zászló ág (erre gondoltam, hogy ezt tápolnám), dodge és a battle rage ág. A rougenál csak a méreg sebzés van meg (itt mire gyúrjak később?).
Nos kinek milyen ötlete van? Előre is kössz a válaszokat, ha lesznek. -
mex23 #7993 Shorlex, hogy lehet kinyirni azt a dög nagy hidrát? Tudnál valami tippet adni? Nekem sage karim van és próbálgattam többféle képpen, de nem igazán sikerült lelőni a HPjából, ráadásul 1x eltalál és fekszek(gondolom a jó minuszos resist-ek miatt, meg 2k a HPm miatt). :)
Jelenleg nincs csak néhány kicsit erősebb cuccom: van hunter sapka, kesztyű, teucher's warbow és amit a leginkább szeretek 2db glacial loop.
Mondjuk az is érdekes h a 2 gyűrűt még epic elején vettem boltban és azóta sem láttam ilyet. Ennyire ritka lenne?
-
Shorlex #7992 De ez a champ télleg a legjobb kari! 
Viszont már megint észrevettem valamit vele.
Ugye volt a megállapításom hogy kb. 3× annyi hero van, mint más karikkal. Na ez már nincs teljesen így, sőt, most kb. ugyanannyi így epic végére. Nálam ez is azt tükrözi, hogy a game nagyon sokmindent észlel és alkalmazkodik hozzá. Azaz pl. észlelte, hogy normalon van rajtam pár olyan cucc (legend dolgok, meg epic, zöld junik cuccok), ami halhatatlanná tesz azon a fokozaton, és "lereagálta" ezzel. Most már közel sem vagyok olyan sebezhetetlen isten, már nincs szükség erre.
Vagy:
slayyel nem volt valami jó a stun resistem, be is haltam miatta párszor. Champpel végig topon vagyok ilyen téren, és láss csodát, soha nem akarnak stunolni. A kentaur elderek, akik a slay-el üldözött ellenségeim voltak (jobban fostam tőlük mint a hydrától, vazze) most sosem stunolnak, hanem valami poisont tesznek megukra és a dögjeikre.
Nem tom lehet hogy összeesküvés elmélet, de nekem télleg nagyon úgy tűnik, hogy a game nemcsak a masterykhez, a karidhoz, hanem a pillanatnyi helyzethez is alaposan alkalmazkodik sok téren... -
Shorlex #7991 Jó hát értem, de ott meg nincsenek ancestralok, és azért az ütős hátrány, mert persze lich meg outsider sem rosszak együtt, de azért csak ketten egy manti, talos, vagy egy hydra ellen nem elegek (illetve megintcsak azt mondom, hogy elegek, csak idő, idő és idő). Viszont a Te necrodnál az tetszett, hogy a két buzi erős spirit pet mellé jötek az állat zúzógép ancestralok, és azok így együtt, hmmm.
És persze nem közelharcos olyan értelemben, hogy ahogy láttam Te is inkább pettel írtod végig a pályát, meg valóban egy 100rec rogue a lethallal nagyon írthat, de szerintem jobb egy warlocknál a spellbreaker. Annyi az egy hátránya nálam, hogy a cuccok nagyon kötöttek, és valóban pet nélkül emiatt is gyengébb, mint ami lehetne belőle, ha mondjuk egy odusseus helyett felvehetnél egy armor of achillest. Azé az nem mindegy... :D De hát valamit valamiért. -
dudovec #7990 ehh Shorlex kosz:) bar ahogy mondod 'necro' szal nem kozelharcos:) ami telleg kozelharcos az warlock. -
Shorlex #7989 meg a másik amibe nem akarok beleszólni, hogy ahogy nézem túl sok skillt nem használsz egyelőre, hiszen 16-os vagy, de akkor minek a jobb klikkre az oak?
Szerintem a jobb klikkre majd study prey-t tegyél, az nagyon állat, és legenden nem fogod tudni nélküle nyomni.
Normalon pedig hasznos a hálódobás, és kivéreztetés, én mindenkit azzal gyaktam, aztán majd szépen lassan elhal és egy misztikussal tedd át másra. Az is mehet jobbra, vagy egy nature figuránál lehet a plague is jobbon.
Szóval csak jót akarok, bocs, ha okvetlenkedek... -
pajzshordozó #7988 Én is itt tartok a ranger karimmal( csak ijász)
150dex
100 str
100int
és 1900 környékén az élet -
Shorlex #7987 Nem akarok beleszólni csak látom a dex-re nagyon gyúrsz.
Bár nem pont ugyanaz a kari, de a slaynél tapasztaltam, hogy dex-re egy idő után nem érdemes tenni. Ha Te a rangert kizárólag íjászként használod, akkor nem szóltam semmit, de egyrészről szerintem nem mindig elégséges, másrészről talán nem célszerű.
Viszont ha mondjuk weapon swapolsz, és adsz egy dárdát és egy fullos pajzsot a kezébe akkor adj a str-nek is, különben a sebzésed nagyon a béka valaga alatt lesz.
Bocs, csak egy rövid észrevétel. -
Varian #7986 Shorlex: hm én 1.08at még elötte nem próbáltam a játékot, de gondolom ez a legújabb patch, van benne jópár javítás, meg balance bár erről nem tudok nyilatkozni mer 1.20tól játszom. -
Varian #7985 Egész jó amulet és csak lvl 11 kell neki, egyik küldi jutalom volt.
-
Shorlex #7984 Hát az lehet hogy 1.20-ban vannak de nekem az biza nincs fent. :D
Ugyanis eddig csak rosszat hallottam róla, meg csak rossz visszajelzéseket.
Ha pl. csak annyi lenne az egész, hogy kicsit nehezebb 1.20-al haladni, akkor azt mondanám, hogy hajrá.
A titán sem érdekel, mert felveszek cuccokat 100% life, energy, lightning resistekre és petek segítségével kinyírnám.
De emellé nekem kellene, hogy teljesüljenek azok a dolgok is, amik a mérleg másik oldalán vannak: pl. ígérték a nagyobb dropot junik cuccokból (kék és lila), de mindenkitől azt hallom, hogy alig dob.
Egy dolog nagyon fáj: 1.08-ban nem tom kikapcsolni a napszakváltakozást és én GYŰLÖLÖM az éjszakát, de ez van.
Ha 1.20-ban vannak 500-as armorok, akkor de jó az 1.20-asoknak, de csak ezért váltani... Nemtom.
Meg azt sem tudom, hogy pl. a GCW-n lévő exe biztonságos-e, nem fagy-e, nem lépeget-e ki.
Ha bárki mond valamit 1.20 mellett, lehet hogy felteszem, de különben minek? -
Shorlex #7983 Hát ne nagyon...
Normalon nem olyan erősek, de próbáld ki őket akár epicen egy nagyobb tömeg ellen, ha mondjuk ki vannak maxolva, de legenden szerintem (me még én sem tartok ott) olyan erősek, hogy az nem igaz és az életük is magas...
5-en akkorát és olyan gyorsan írtanak, hogy nincs időd odaérni, már mindenkinek kampó van.
Viszont a hátránya, hogy csak 24 másodpercig élnek, és marha nagy a recharge idő, ezért mondtam, hogy próbálj meg egy 100% rechargos karit összehozni. Én könnyen beszélek mert championom van, ott a refresh, de a legjobb közelharcos kari talán dudo-nak az a warfare-spirit necro 100% recharge-ja, ami fenn van a youtube-on.
Nincs neki nagy élete, mint egy championnak, farkasok meg nymph sincs, de ott van a lich és az outsider, meg a jó kis spirit aurák és ez a két pet 5 ancestrallal 100% recharge-al végigszántja a pályát helyetted, ha úgy akarod.
Nem szégyellem, de én pl. Talost is, Manticore-t is petekkel nyírattam ki, és nem is tartott olyan sokáig, mint gondoltam, sőt.
Majd ha végigmegyek nulla halállal és már csak a karit fogom építgetni (lvl65-re fel :D) akkor nekimegyek ezeknek face2face, de most biztonságizok.
Ancestralok szerintem a legjobb petek, mert outsider nagyobbat sebez, de csak egy van belőle, ezek meg öten vannak, így mozgékonyabbak, és jobban alkalmazkodnak a "tömeghez", mobilisebbek, és azért ezek is k..va nagyot odacsapnak. -
Nacitangala #7982 Értem, és kösz a tanácsot.
Ezek szerint meg se próbáljam Ancestralok nélkül? -
nemá legenden 1.20-ban simán vannak 500 feletti armorok, pl. zöld champion's helm nekem még 1.08 alatt is ilyen volt (jó mondjuk énis meglepődtem először rajta). mondjuk normalon tényleg erős az 557 armor, főleg hogy elért szinthez vannak igazítva a cuccok. amúgy ha meg 6-8 millárt adják, akkor meg tökmindegy, nem bug, hiszen annyi pénze úgysincs még a legelvetemültebb gyűjtögető embernél sem (1,8 milla volt normálon a legdrágább cucc amit láttam és 4-5 millával végeztem), ergo nem befolyásol semmit. max felidegel, hogy nem veheted meg. persze ha ilyen esik valami szörnyből az más tészta. de akkor meg ultra unique-nak kell felfogni ahogy már írtam és kész. -
Shorlex #7980 Bug? Hát ezt csak azért mondtam mert a jó szó erre igazán az lenne, hogy bug-szerű...
Mert ezt így egyértelműen nem jelenteném ki, hiszen már nem Tőled hallom először, de akkor is olyan bugos feeling, hogy a legjobb legend cucc ad 250 armort, erre van normalon egy 500-as. :D
A game elejével nekem annyi a gondom, hogy ha már csak 2-3 karit végigvittél, építgettél, és van tapasztalatod, és elmondhatod, hogy nem vagy kezdő TQ-ben akkor normal egy felesleges nyűg, mint ahogyan nekem is az. Persze nagyon kis hangulatos meg minden, de olyan szánalmasan egyszerű... Slay-el pl. nessus legyakott vagy 5× egymás után, azt sem tudtam hova nézzek, elképzelésem nem volt, hogyan öljem meg. Akkor voltam lvl4, és kaptam a tippet, hogy legyek legalább lvl5.
Most meg elképzelni nem tudom hogyan lehet nessusig eljutni lvl6 alatt (na jó, persze ha átrohan az ember mindenen, de ha rendesen mész és írtogatsz, megvan a lvl6) és kb. sec-perc alatt szétkapom. :D
Szóval valóban lehet építgetni orrvérzésig...
Assával majd legenden vigyázz, health-et ne hanyagold, és próbálj meg egy necro karit építeni, hogy az ancestralok Veled legyenek végig ha kell. -
Nacitangala #7979 Nem beszélve a skillek átrendezhetőségéről... mekkora királyság. Nemcsak a "tévedéseket" engedheted meg magadnak, hanem taktikázhatsz is. A mostani Assassinom 10-12. szintig egy trükkös csaj volt, távolról gyengítette az ellent, pl. állandóan dobálta a méregüvegcséket. De aztán, hogy elkezdthettem fejleszteni a Warfare-t, Delphiben levettem az összes pontot, és mehetett a különböző közelharci skillekre. Szóval, mintha több karakterrel játszanál egyszerre. -
Nacitangala #7978 Ezek szerint bug... azért nem voltam biztos benne, mert több verzióban is láttam.
Egyébként természetesen egyetértek: a legend cuccok általában nagyon el vannak találva. Ez persze az ilyen jellegű játékok nagy problémája is: nincs nagyon alternatíva. Ezért szeretem a játék (relatív) elejét, mondjuk 20. szintig. Gyakran más játékstílust is kíván, jobban lehet és kell trükközni a cuccokkal, relicekkel.
A Diablo2-ben nagyon kiábrándító volt a számolgatás, azaz elindítani egy karaktert, de már alig várni a 30. 60. satöbbi szintet, mert akkor lesz király. Ez a fajta tápolás pont a játék izgalmát vette el. A Titan Quest is csábít erre, persze, de azt szeretem benne nagyon, hogy
1. Rengetegszer kell szintet lépned, amíg kimaxolod akárcsak a masteryket is, nemhogy a skilleket, tehát azzal kell érvényesülnöd, amid van
2. Egy-egy karakterrel teljesen máshogy kell játszanod, amíg nincs meg a második masteryje, vagy amíg nincs a kellő szinten.
Tehát a játék rádkényszeríti, hogy játssz, ne csak a karaktert tápold. Így sokkal nagyobb öröm a fejlődését látni. -
Shorlex #7977 Tegnap azért viccelődtem egy kicsit, illetve pontosan fogalmazva engem vicceltek meg:
epic act1 telkine-re megyek; na mondom az 8 pettel nem lesz több, mint 10 mp, vagy annyi sem. Farkasok csaholnak mellettem, bemegyek, ancestral megidéz, erre nyom nekem egy mind kontrollt -> ancestralok lezúzzák a farkasokat, utána nekem támadnak, és szívnak le, mint az állat. először nem láttam a kontrollt és csak pislogtam, hogy a telkine mekkorát tud sebezni, aztán látom hogy a kis harcostársaim gyepálnak...
-ezt nekik... 
-
Shorlex #7976 Sajna nekem nem volt még ilyen bug-szerencsém... 
Megjegyzem, hogy hiába az óriási armor, inkább vennék fel egy jó kis legend cuccot, vagy valami hihetetlenül eltalált (és persze relicezett) legend zöld cuccost, mert pontosan azokban van a lényeg, amit ad.
Kit érdekel, hogy egy szörnyi 2000-es sebzésénél 780, vagy 910 az armorod, úgyis leszív, iszol, max egy kicsit többet.
Viszont pl. egy ares's war helmet nem tudnék momentán semmivel helyettesíteni.
Az ilyen bugok szerintem főleg akkor "jók", ha a hozzá tartozó str req kicsi, és fel tudod venni egy gyengusz normal karival.
Na ezé imádom én az armor of the burning blade sapeszt! :D -
Nacitangala #7975 Egy érdekes dolgot láttam tegnap, kíváncsi vagyok, hogy más is találkozott-e vele. Megérkeztem Memphisbe az Assassinommal, és a kovács eladásra kínált egy sima sárga lábvértet (Battered volt a jelzője), ami 557-es armorral rendelkezett, meg valami kis, szóra sem érdemes plusszal. Jelzem, mindez normálon történt. Utána még három hasonlót láttam ugyanannál a kovácsnál. Fel is vehettem volna, de a cucc 6-8 millióba került, a változataitól függően.
Találkoztatok hasonlóval? -
Nacitangala #7974 Üdv mindenkinek!
Félelmetes ez a játék, minden tiszteletem a készítőknek. Régen láttam olyan fejlesztőket, akik ilyen szinten beleteszik magukat. Ez a cucc szinte hibátlan. Az a két-három, inkább grafikai bug simán elmegy. Nyilván tanultak a hasonló progik hibáiból, persze, de jót másolni nem szégyen, és ahogy már többen is írták ezen a fórumon, azt még senki nem csinálta meg, hogy a lények AZT a fegyvert és AZT a páncélt dobják, ami RAJTUK van... Mennyire vicces volt már a Diablo 2-ben, amikor lenyilaztam (hehe) egy szúnyograjt, ami erre dobott egy 400 STR req. full páncélt... -
Tegnap este nagy buzgón felraktam a 1.20-at... Hát... Kb egy óra múlva szedtem is le és raktam vissza a 1.08-at
.
Tapasztalatok: 35-ös szintű hódítómmal visszatértem pár normál titánrunhoz... A lények egész komolyak lettek, a minotaurok stunnolnak ezerrel, de azt kilehetett bírni, mert a sebzésük nem vészes, de a küklopszok, azok nagyon odacsaptak... Szerintem ezeknek most vmi Reduction Health 66%, vagy vmi hasonlójuk van, mert csak pislogtam... (Két küklopsz hasonló veszélyeket rejt, mint a titán; ha meg három van, akkor túl is tesznek rajta...
)
Titánka valóban erősebb lett, de igazából a quick recovery colossus zászló+battle shrine kombó ellen így sem tudott mit csinálni egyszer sem. (Egyetlen egyszer volt, hogy innom kellett
)
De a drop valami iszonyú *** volt!!!!! Futottam pár kört, de SEMMI!!! hébe-hóba volt 1-2 zöld... Még csak relicec sem nagyon jöttek, azok is csak normálok. Hajjaj...
Asszem ha minden karival akivel szeretném végigvinni, azokkal végignyomom, és max utánna teszem fel, hogy ne legyen unalmas, és hogy felkészüljek arra, ha esetleg jönne a kiegészítő, és csak ezzel menne
-
eXequtoR #7972 A Tracker's sett kieshet epix tájfunból is v csak legenden? Most már értem honnan az a szép nagy dmg. :) Majdnem magamalá vizeltem mikor megláttam azt a sapkát. :) -
executor: még mindig nem tudok privit küldeni ezen a felületen úgyhogy ide írok. amúgy nincs is mit mert nem vagyok otthon és nem tudom megnézni a tracker set-em statjait és őszintén szólva nem is nagyon lenne kedvem befotózni/kiírogatni őket egyesével. annyit tudok mondani, hogy mivel chest-en kívül van minden darabjából 2-ik db biztosan nem a legrosszabbakat hordom, de egyik sem jobb mint a gamebanshee-s átlag. -
http://gamebanshee.com/titanquest/walkthrough.php
amúgy zabos vagyok a játékra, mert a level34-es thane mentésem is korrupt és javíthatatlan a régieket meg már töröltem, úgyhogy ez a kari végleg elveszett. már csak 1 brigandom maradt, node sebaj tq-t így legalább remélhetőleg jegelem végre (minimum a kiegészítőig, ehhe). -
thx mindenkinek
shorlex: nem emléxem hol atták:D
amugy a gamebansheen valahol le vannak irva a kvesztek nem? mer én ugy emléxem csak nem találom, ha valaki elmondaná hol van akkor thx -
Lyan Kyj #7968 #7935
-
Shorlex #7967 beast of legend:
ahol adják, ott elindulsz jobbra, a fal mentén, és a pálya szélén van egy barlang. Ott.