Shorlex#7992
De ez a champ télleg a legjobb kari!
Viszont már megint észrevettem valamit vele.
Ugye volt a megállapításom hogy kb. 3× annyi hero van, mint más karikkal. Na ez már nincs teljesen így, sőt, most kb. ugyanannyi így epic végére. Nálam ez is azt tükrözi, hogy a game nagyon sokmindent észlel és alkalmazkodik hozzá. Azaz pl. észlelte, hogy normalon van rajtam pár olyan cucc (legend dolgok, meg epic, zöld junik cuccok), ami halhatatlanná tesz azon a fokozaton, és "lereagálta" ezzel. Most már közel sem vagyok olyan sebezhetetlen isten, már nincs szükség erre.
Vagy:
slayyel nem volt valami jó a stun resistem, be is haltam miatta párszor. Champpel végig topon vagyok ilyen téren, és láss csodát, soha nem akarnak stunolni. A kentaur elderek, akik a slay-el üldözött ellenségeim voltak (jobban fostam tőlük mint a hydrától, vazze) most sosem stunolnak, hanem valami poisont tesznek megukra és a dögjeikre.
Nem tom lehet hogy összeesküvés elmélet, de nekem télleg nagyon úgy tűnik, hogy a game nemcsak a masterykhez, a karidhoz, hanem a pillanatnyi helyzethez is alaposan alkalmazkodik sok téren...