• Mephike
    Hi mindenkinek, regeltem ez miatt a topic miatt ide is:)
    Shorlex, valami hasonlót találtam észrevenni én is, ugyanis rengeteg jó cumót összegyűjtöttem, illetve cseréltem is. (Tényleg érdekel valakit csere? Keresem az imperial set részeit.)
    szóval nekem is alig hajlandó dobni valamit a kicsike 1.20 alatt. De ez a kisebbik gond, mert így legalább élvezhetőbbek a csaták.
    Viszont tegnap elértem szifonos bácsihoz (főellenfél) és bizony ancestral warriorok ide, ancestral warriorok oda, amikor megnyitotta az eget, és rámszakadt a hold egyes részei, úgy megmakkantam, hogy szinte sebezni se tudtam a kis warriorommal (asssassin) rajta.
    Mivel nem akartam többet meghalni, ezért kicsit vártam a dolgokkal, és mivel tudtam, hogy a szifonos bácsi epicen kemény dió lesz ezért az elötte lévő két szintlépés skillpontjait még nem osztottam szét, illetve csak HP-ra gyúrtam elötte.
    Az biztos, hogy most szintet fogok tápolással lépni, és szintlépés után megyek majd vissza szifonpapához, hogy ha netán meg is halnék, ne veszítsek tp-t. De hogy öljem meg. Van nálam 2 lila kard is, sebzés tehát akad bőven, van egy halom csini kis ékszer is rajtam, és a páncélzatom is lila, vagy lila szinben tündököl.
    Küldjem be a warriorokat? Majd visszavonulás, töltődés, és ismétlés? Jobb ötletem nincs. Ha rohangálok körülötte, akkor nem tud megütni, de én se őt. Szóval mi legyen?
    Skillek a köv módon vannak: Gyakorlatilag csak a warfare részét tápolom (forgások, kétkezes harc, ancestral harcosok, kürt, stb) hiányzik nála a zászló ág (erre gondoltam, hogy ezt tápolnám), dodge és a battle rage ág. A rougenál csak a méreg sebzés van meg (itt mire gyúrjak később?).
    Nos kinek milyen ötlete van? Előre is kössz a válaszokat, ha lesznek.