Shorlex#7999
Jaj, most olvastam el részletesebben a postodat, bocs.
KÉTKEZES HARCOST FELEJTSD EL!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mindenki elmondta már, tapasztaltabbak és kevésbé tapasztaltabbak is, hogy az egy nasszer! Nem jó francnak sem, egy öngyilkos merénylet.
Pajzs, pajzs és pajzs, csak ezt tudom mondani, bármilyen közelharcos vagy, még ha nem is defender, akkor is pajzs.
Na szépen rohanj el egy misztikushoz és a következőre cseréld:
ancestralok max, dodge attack eszedbe ne jusson, baromság.
horn nagyon hasznos, de sztem titánnál nem ér semmit, max talán ha nyomsz előtte egy zászlót.
A zászlóval nekem spec annyi bajom van, hogy bár én nem gamézok 1.20-on el tudom képzelni hogy mit tud ott a titán. És ott nincs neked arra időd, hogy a zászló hatósugarán belül maradj, mert örülsz, ha túléled a szarjait.
Ezen kívül azért ne felejtsd azt a rogue ágat: ott van a lethal strike, hát annál jobb közelharcos ütés nincs, még a take down a dárdával is elmehet a francba vele. Azt bal klikkre, de gyorsan!!! Vagy tedd jobb klikkre és bal marad onslaught (ez utóbbi jobb megoldás, csak ha van 100 rec karid, akkor éri meg balra tenni)
Nekem az a véleményem, hogy akinek nincs megfelelő cucca, az ne tegye fel az 1.20-at, mert 100% life és energy resist, meg protectionok nélkül nem mész semmire.
De ha már fenn van, akkor próbálkozz a 100% reccel ahogy mondtam, meg a lethal strike-al, de a resistjeid legyenek maxon!!!