Nacitangala#7978
Ezek szerint bug... azért nem voltam biztos benne, mert több verzióban is láttam.
Egyébként természetesen egyetértek: a legend cuccok általában nagyon el vannak találva. Ez persze az ilyen jellegű játékok nagy problémája is: nincs nagyon alternatíva. Ezért szeretem a játék (relatív) elejét, mondjuk 20. szintig. Gyakran más játékstílust is kíván, jobban lehet és kell trükközni a cuccokkal, relicekkel.
A Diablo2-ben nagyon kiábrándító volt a számolgatás, azaz elindítani egy karaktert, de már alig várni a 30. 60. satöbbi szintet, mert akkor lesz király. Ez a fajta tápolás pont a játék izgalmát vette el. A Titan Quest is csábít erre, persze, de azt szeretem benne nagyon, hogy
1. Rengetegszer kell szintet lépned, amíg kimaxolod akárcsak a masteryket is, nemhogy a skilleket, tehát azzal kell érvényesülnöd, amid van
2. Egy-egy karakterrel teljesen máshogy kell játszanod, amíg nincs meg a második masteryje, vagy amíg nincs a kellő szinten.
Tehát a játék rádkényszeríti, hogy játssz, ne csak a karaktert tápold. Így sokkal nagyobb öröm a fejlődését látni.