-
Shorlex #8003 Hű, kösz a részletes leírást.
Hát az én championom most félúton van a caster és a közelharcos között.
Elvileg közelharcos, és a pálya 90%-át magam tolom a három farkassal persze, de a 10%-ban bizony kénytelen vagyok petekkel kinyíratni főkeg bossokat, ilyesmit mert ugye a cél a nulla halál és nem tom mit tudnak a bossok legenden, ergo nem kockáztatok
Való igaz, hogy ez így nem a legtisztább közelharcos jellemű kari, de a cél elérése érdekében biztonságos.
Mondjuk azért még mindig fenntartással kezelek bizonyos dolgokat: pl. jó hogy van 8500 életem, és coldon kívül max resistjeim, de még mindig tartom magam hozzá, hogy csúnyán le tudnak szívni, ha úgy jön ki a lépés. Nyilván nincs összehasonlítási alapom, hogy én játszok szarul, vagy ilyen a játék és kész, de asszem mindenki ugyanúgy játszik mint én (youtube-os videók mind ezt igazolják), úgyhogy nem velem van a baj: ennyit vesznek le a szörnyik, tudomásul kell venni. Csak olyan hülyén jön ki hogy egy nagy life kari is szív mint a torkosborz - ezek után el tudom képzelni hogy mondjuk egy conjurer, aki ugyan írt, mint az atyaúristen mit kap, ha véletlenül odaérnek hozzá...
Egyébként meg kell kövessem ity-t: anno mondtam, hogy a farkasok szarok és ő nagyon védte őket. Hát az az igazság, hogy még mindig szarnak tartom őket - normalon és ha nincsenek maxolva, epicen. DE teljesen megváltozott a véleményem, amióta az első karimmal hajlandó voltam elérni legendet magas fokozatú farkassal. Ezek bazzeg úgy írtanak, hogy azt nem hiszem el. Óriási életük van és mennek mint kés a vajban az nmy-n keresztül. Legend ancestralokról nem is beszélek, azok ellenállhatatlanok. De az epic és legend fokozat között a farkasokra rá sem lehet ismerni; ancestralok nem fejlődtek annyit, de ezek a farkasok olyan változáson mennek keresztül, hogy rájuk sem ismerek. Elképesztően jók, és nem tudtam, hogy az utolsó passzívjuk ennyire ütős, de az valami észveszejtő.
Úgyhogy beeszerettem a farkasozásba... :D
Ja amit említettél skillkiosztás: nem tartható, sajnos én is azzal küszködök hogy nagyon kevés a skillpont. Úgy néz ki, sajna nymphre és plagu-ra nem jut, és eddig pl. a zászlót sem tudtam kifejleszteni, meg a hornt is csak 2aktív-2passzívval tolom (igaz +3-mal, de az csak bonus).
Onslaught-ból is csak egy passzív van, pedig oda is kéne több...
Hát ez van, nagy zabáló a champ is, de melyik kari nem az, ha jól ki akarsz(nál) fejleszteni mindent?
Mellesleg azért azt megkérdezem, hogy oké az instant kari, nem kell nyomkodni a refresht, de ugyanúgy kell nyomni a skillt neki, nem? Ha igen, akkor azért az egész gamét szőröstül bőröstül nem lehet végigszántani mondjuk állandó ancestrallal és outsiderrel, nem? Hát ahhoz annyi lötty kéne, hogy az egész gaméban nincs nnyi pénzed, hogy azt megvedd... Vagy rosszul tudom?