• Shorlex
    Bug? Hát ezt csak azért mondtam mert a jó szó erre igazán az lenne, hogy bug-szerű...
    Mert ezt így egyértelműen nem jelenteném ki, hiszen már nem Tőled hallom először, de akkor is olyan bugos feeling, hogy a legjobb legend cucc ad 250 armort, erre van normalon egy 500-as. :D

A game elejével nekem annyi a gondom, hogy ha már csak 2-3 karit végigvittél, építgettél, és van tapasztalatod, és elmondhatod, hogy nem vagy kezdő TQ-ben akkor normal egy felesleges nyűg, mint ahogyan nekem is az. Persze nagyon kis hangulatos meg minden, de olyan szánalmasan egyszerű... Slay-el pl. nessus legyakott vagy 5× egymás után, azt sem tudtam hova nézzek, elképzelésem nem volt, hogyan öljem meg. Akkor voltam lvl4, és kaptam a tippet, hogy legyek legalább lvl5.
    Most meg elképzelni nem tudom hogyan lehet nessusig eljutni lvl6 alatt (na jó, persze ha átrohan az ember mindenen, de ha rendesen mész és írtogatsz, megvan a lvl6) és kb. sec-perc alatt szétkapom. :D

Szóval valóban lehet építgetni orrvérzésig...
    Assával majd legenden vigyázz, health-et ne hanyagold, és próbálj meg egy necro karit építeni, hogy az ancestralok Veled legyenek végig ha kell.