• Grusalak
    Tegnap este végre nálam is bejött az a kis bug, ami már többeknek párszor: Az Ősök nem tűntek el x idő után sem :-D Ez epic egyiptom első városa után volt (lvl 11es ősök, mert igazából csak 1 pontom van rajtuk mert nem szokásom használni őket...)
    Vissza is mentem egy misztikushoz és tettem 1 pontot rallyra, hogy egy picit tudjam őket gyógyítani. Majd egészen skórpiókirályig felrohantunk (közben persze mindenkinek halál, még a barlangokat is kipucoltuk), és leszedtük a skorpiókirályt is. Időközben ugyan behalt 2 db, de gondoltam akkor már látogassuk meg manti bácsit is :-D
    Mondjuk amikor néztem, hogy lvl50-es én meg lvl40es conquerer, hát akkor kicsit megijedtem, hogy nehogy befigyeljen az első halál...
    Itt viszont kellemetlen csalódás ért, mert a maradék három ős nagyon gyorsan bevégezte :-( Így maradtam én vs manti... Szerencsére gyorsan szét tudtam szedni, de egyszer elsütötte a villámát és kb a jólélek védelme volt, ami pici piros maradt az életemből :-) Így a második villám alól már kimozdultam, többre meg nem volt ideje... (A farok csapása nem sok vizet zavart, a szárnyverdesős dobbantását meg most nem is használta...)
    Bár összeségében örülök is hogy meghaltak, mert nagyon nem lett volna szívem kikapcsolni úgy a játékot, hogy miattam elvesszennek... :-D