Shorlex#7983
Hát ne nagyon...
Normalon nem olyan erősek, de próbáld ki őket akár epicen egy nagyobb tömeg ellen, ha mondjuk ki vannak maxolva, de legenden szerintem (me még én sem tartok ott) olyan erősek, hogy az nem igaz és az életük is magas...
5-en akkorát és olyan gyorsan írtanak, hogy nincs időd odaérni, már mindenkinek kampó van.
Viszont a hátránya, hogy csak 24 másodpercig élnek, és marha nagy a recharge idő, ezért mondtam, hogy próbálj meg egy 100% rechargos karit összehozni. Én könnyen beszélek mert championom van, ott a refresh, de a legjobb közelharcos kari talán dudo-nak az a warfare-spirit necro 100% recharge-ja, ami fenn van a youtube-on.
Nincs neki nagy élete, mint egy championnak, farkasok meg nymph sincs, de ott van a lich és az outsider, meg a jó kis spirit aurák és ez a két pet 5 ancestrallal 100% recharge-al végigszántja a pályát helyetted, ha úgy akarod.
Nem szégyellem, de én pl. Talost is, Manticore-t is petekkel nyírattam ki, és nem is tartott olyan sokáig, mint gondoltam, sőt.
Majd ha végigmegyek nulla halállal és már csak a karit fogom építgetni (lvl65-re fel :D) akkor nekimegyek ezeknek face2face, de most biztonságizok.
Ancestralok szerintem a legjobb petek, mert outsider nagyobbat sebez, de csak egy van belőle, ezek meg öten vannak, így mozgékonyabbak, és jobban alkalmazkodnak a "tömeghez", mobilisebbek, és azért ezek is k..va nagyot odacsapnak.